stankaa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 O smola Boris, bi rekla, da je naboljši recept bolniška...verjetno ti telo pravi, da se malo umiri in se bolj razvajaj, definitivno dosti čaja.In evo pobož od mene- baje to tud pomaga Pa še jaz te matram s temi fotkami danes... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Hojla, Apolonija, priloznost, da te mal pozdravim, se se nisva 'srecali'. Hvala Marsa, lepo je biti med vami.... mamo čist drug pogled na svet..jaz se nekaj trudim, da bi bli v boljših odnosih(predvsem z eno sodelavko, ker morava skupaj sodelovati), pa zaenkrat ne kaže nič bolje..mogoče pa bi bilo bolje, da se neham trudit.. Surya - Da nisva midve v isti pisarni, hahahha.... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ha ha, ta bi bla pa dobra ...ne, nisva v isti pisarni po tvoji sliki sodeč..mah, bo že.. DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Stankaaa, sory, tega nasveta še ne bom sprejel, mislim na bolniško, potem bom pa doma in bom kukal na LNF, spet ne bi ležal ali podobno. Stankaaa, nikar se ne obremenjuj, da me matraš s temi slikami.To ni nobeden problem ali obremenitev, bilo mi je v veselje. Če bi bilo tolk po meni bi me sploh tukaj ne bi bilo. Mogoče le majcena skrivnost, če si takole na prelomnici.....zdrav/bolan se ne smeš uležti, ker potem se kar sprijazniš in res zboliš, dobro tukaj ne upoštevam poškodb ali podobnega. Hvala za pobož, tega sem pa res vesel, ker vem, da pomaga. Sem imel podobno izkušnjo med prvomajskimi letos, pa sem hitro prebrodil s pomočjo vaših pobožov. Lep dan Stankaa Marsa, imaš prav, vsaki ne smem zaupati, ne vem, katera me ima na piki , lp FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 I Am NOT LOST,I KNOW EXACTLY WHERE I AM NOT! Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Amis... mi misli bereš *se končno tudi jaz pokam domov... našla nekoga, da je naredil, kar bi moralo biti že pred več kot uro ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 I Am NOT LOST,I KNOW EXACTLY WHERE I AM NOT!Ehehehe Tihareka, s temle si pa zmagala! x:Dx Tko nekak bi blo pri meni, kadar imam kakšno krizo Jaz se pa učim mal manj kot eno urco... predelala 14 strani od 70tih, pa vse tole, kar berem, že nekak znam... hehe imam srečo, da kritično opazujem družino, pa da smo se že pri razvojni psihologiji učili velik od razvoja posameznika, ki seveda vpliva na razvoj in delovanje družine (učim se pa družinsko psihologijo) Si grem pa kar na živce, ker vem, da je tale izpit ne ravno toliko težek in sem si za učenje vzela natanko en dan. Jaz biser. Se vsi okrog mene držijo za glavo, jaz pa čisto uizi, pa še čas za sprehod si bom vzela (Tolmeči: v paniki se ne naredi kaj preveč konstruktivnega, tako da je panika čisto odveč ) Aja... mi je pa kar mal smešno brat tele razpredelnice in definiranje stadijev v življenju posameznika in družine... "Biti sam svoj" pride šele v življenju posameznika v letih od 35 do 38 :o|o: Si lahk mislite? To morm mal pokomentirat tršici, pa jo seznanit z dviganjem zavesti na našem preljubem planetku! (Yeah, as if i could... pa me pošle domov z nenarejenim izpitom ) Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Tko evo mene, Apolonija hvala, ampak danes je bilo veliko boljše, očitno samo midva s tipom nekak ne najdeva kontakta, ma občutek, kot da ga napadam, jaz pa kot da on neki skriva... ampak z mojim sta se pa prec poštekala, hvala bogu... nič, damo priložnost Hrvatom še en mesec, če ne iskat odvetnika dol in it v tožbo... bemu, no, ma se mi zdi kot da delam nekaj proti vesolju, samo ni... moram povedat, da je bil danes veliko bolj sproščen in fer, recimo je rekel, da za svoje delo, ki ga je do sedaj opravljal ne bo računal, ker pač zadeve ni pripeljal do konca. Sej še njegov račun bi mi zdejle falil... tko, da evo, na konc mi bo še simpatičen grem jaz sedaj do letališča en krogec pretečt, mejte se... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Upam,da ti bo uspelo kot si želiš... K si tko simpatična in sploh fajn... Pa tud vsi ostali...sama pozitiva.. Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 Res, prav kul facice. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 grem jaz sedaj do letališča en krogec pretečt, mejte se...Pa ne prosim vzletet FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 A velja pol danes?Ob 21h svecke? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Velja FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Selene, kolk si ti mila... Men tega neb mogel naredit...na koncu bi me še prosil, če on lahko MEN plača, da mu ne delam težav... cocci...uživaj na morju, zdaj je pravi čas...jaz bi tudi šla Kolk sem jest dons pridna... ...se zapeljala na eno bio kmetijo...in nabavila robo za zimo...se mi ne ljub vlagat, če oni to naredijo boljše...potem pa seveda morala očistiti garažo...da sem lahko vse pospravila... Noga me fuuul boli, tolk da sem prejle mela solze v očeh...od bolečin..in nimam kaj, sem se naročila pri ortopedu, ker si mislim, kaj bi lahko bilo...saj jaz sem zase pol al pa še več dohtarja...sem imela srečo, že jutri pridem na vrsto...že zdaj mi ej zoprno, ker vem, kaj bo rekel... :xx!: ampak ne morem več stopiti na nogo..in nimam kam... :xx!: tole bo treba rešiti dolgoročno.... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Tolk ste vsi navduseni prisli iz tiste torto-pozrtije, da mi je ze kar zal, da si nisem casa vzela.. No, bo drugic.. Letala cel dan po mestu, nesla diplomo lektorirat, brskala po knjiznicah se za zadnje popravke, sla po rojstni list.. ful je kar naenkrat prometa v Ljubljani.. sem se komaj premikala.. ne vem zakaj nisem sla z motorjem.. aja, ker je nekaj na dez kazalo... :o|o: V Lushu sem se ustavla vmes.. punce tam so neverjetne, ful prijazne in ful bi pomagale.. mi je to ponavadi malo nadlezno, sploh ce nimam ravno namena kaj kupit.. sem prisla sam mal povohat.. ampak sem ji to povedala, pa je rekla, ja, ok, a vam lahko vseeno pokazem kaj mamo novega.. in me je mazala z vsem zivim Sem si potem vseeno kupila eno peneco kopel. Lustkan dan, un pritisk od zadnjic je malo popustil.. malo lazje diham, gledam stvari od zunaj... se zavestno trudim, da ne jemljem osebno stvari, ki se me v bistvu ne ticejo kaj prevec.. In zraven dala se malo zraka mojemu dragemu.. ker sem v bistvu res zapretiravala.. samo.. sem rabila blizino.. ful.. No, zdaj je fajn, upam, da bo trajalo Astra, hvala za zadnjic!Soncna, ja fajn, se oglasim! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 ...se mi ne ljub vlagat, če oni to naredijo boljše...Pih, sicer tezko verjamem ( ), mi je pa vsec, ko tole pravis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Evo mene ja Astra in kaj lahko anredim, sej je naredil svoje delo... ampak Hrvaška zavarovalnica štrajka,... mila pa sem, itak, to me včasih tepeBorism nisem vzletela, enkrat bom tud to Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Selene, nimam pojma, kaj lahko narediš..jaz sam vem, da bi naredila vraga in pol...da bi vse naredili...sam da se me znebijo... Pazi...da ne dobiš strah pred letenjem... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 selene astra, tebi pa da bi uspelo potovanje... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 hoj hehepo 14 dnevih spet zlomk nazaj verjetn, de so si eni zhe oddahnal...pa nau nch......zlomik ga bo spet lomu drgach blo pa megakulsko dobr na morchku 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Sam da si se lepo imel... Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 O, Aakhutek, me je blo že skor konc od skrbi...da te ne bo več nazaj... Wb, Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 O, Aakhutek, me je blo že skor konc od skrbi...da te ne bo več nazaj... Wb, Astra pizda...spet sm zajebu.....bi jo lohk she mal skrbel thx 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 hm zdaj pa mislim da so vsi nazaj, s seznama pogrešanih... welcome back you son of a devil Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts