Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hehe ;) veš kak je to ni nebes brez pekla ;) tak da smo te prav fajn pogrešali (vsaj če govorim zase) si taka fejst pravokativna figurca
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Selene lepo to slišat x:Xx , Astra en pobožek na nogo pa fino zrihtaj jutri x:Xx , Muscaria nicely greeded back x:o)x x:Xx , se opravičujem, če sem še koga izpustila x:Ix

Bah... s takim (ne)znanjem ne grem na izpit, tko da bom zjutraj poklicala profesorco in prestavla zadevo, itak se menimo individualno za izpit, tako da ji sploh ni panike, hvalabogu. Si grem pa že precej na živce s tem :xx!: , tako da bojo naslednji dnevi sam učenje pa športanje in kakšen sprostilen čajček vmes. Snov mi je res totalno znana, ampak bi rada prišla vsaj dvakrat skoz, tako da bom ziher v to, kar bom govorila na izpitu. Pa kakšna fajn ocena tudi ne bi bila v napoto, ker sem je več kot sposobna. Evo, amen o moji lenobi za ta mesec. :xx!:

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Upam, da si se vsaj malo sprostila s sprehodom, čeprav moram reči, da v resnici nisi dajala vtisa, da bi se zelo sekirala zaradi izpita! Vsekakor si zelo samozavestna, kar je zelo dobro. In prepričan sem, da ti bo šlo dobro na izpitu! :palec: Sicer pa, jutri boš lahko povedala, kako dobro ti je šlo. Verjamem vate in tvoj uspeh! x:)x

Marsa, žal nisva spregovorila veliko besed na torticah, šele pri poslavljanju.... Verjetno zato, ker si bila na drugem koncu mize, pa nič zato. Bova drugič! x:)x Vsekakor bi me veselilo, če rečeva kakšno, ker sem slišal in tudi opazil, da te vsi samo hvalijo, torej mora že biti nekaj na tem! Pa tudi veliko pozitivne energije izžarevaš. Ljudje okoli tebe morajo biti srečni! x;)x

Na splošno pa ste bili vsi super (kolikor vas je bilo na torticah)! Sem bil zelo prijetno presenečen! x:)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

x:Dx x:Dx x:Xx jutro x:Xx x:Dx x:Dx

no en lep danček vsem skupaj. sploh ne morm verjet... včerej sm pršla domov, trudi mi je slike prnesu, ene makarone sem zmazala in šla spat... in sem spala.... spala..... vmes sem se dvakrat zbudila.. se ne spomnim dobr... sam vem da sem neki računalnik pržigala... no pol sm se pa ob treh zbudila... najprej sem par stvari dala iz sebe...

pol sem pa vstala in začela okol hodt. sm se počas zrihtala, vmes dala perilo prat... no pol sem šla pa že ful predčasno v službo.

no dons mam ful za delat... sam upam, da bom hiter fertik in se pol sem gor vsedem in poklepetam... x:o)x x:Ix

spet se mi je na bolš poslabšal

jutro, očitno sem res pozitivno se usmerila, da je bila zadevca tko dobro za brat, ker če po pravici povem, nisem nič spala, se mi najbolj črn scenarij uresničuje, AMPAK, se ne dam in baje če si trdno prepričan, če vidiš rezultat, potem ni hudiča, da ta ne bi prišel, a ne... torej vidim, da bodo uni tam dol odgovorili v teh dneh, oz. najkasneje do 30. septembra in vidim, da stvar ni tako črna...potem po 30. bom pa druge stvari gledala, če bo treba... mam pa danes namen v službi mal razjasnit zadeve, hm, a je pravi dan? Moram preverit v napovedi...

hehe Sončna, očitno te nism dost podila učit.Natrixred, lepo da si se odločil pridit tud na forum pokukat, ne samo na tortice x;)x

dobrojutrodoberdanvsem

kako bo kaj danes bomo še videli...popoldan v planu sprehod...pa eno knjigo bi morala prebrat...zamujam...no, saj bo šlo...............vam pa tudi x:Dx x:)x x;)x x:Xx xflowx :detelca: xflowx

selene :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dobro jutro!

Hm ene blazno moteče sanje sem meu pa jih sploh ne morem pozabit... kera beda ponavadi jih morem prec napisat al pa jih pozabim v sekundah... zdaj pa za vraga se spominm vsake podrobnosti natančno... xnckrivx grem pisat v sanje x:px.

xflowx Jutrčka xflowx Vsem xflowx !

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Morgen xflowx xribax xflowx

oho Marsa, novi smehci :palec: x:Xx :palec: (pujse še kr ni x:Ix x;)x ).

Zlomk, sam da si nazaj :palec: , sem te že svinjsko pogrešala x:Dx x;)x x:Dx .

Astra, xgoldfishx da dons pr ortopedu poštimaš

Selene, ti si mi pa itak neskončno všeč, ker pri vseh priložnostih, ki se ti naenkrat koncentrirano narišejo ne sedeš v kot, ampak akcija, take ljudi resnično spoštujem x8Dx :palec: , res, in ni Aakhut :vragec: x:Dx x;)x , da ti ne bi ratal.

Sicer sem pa včeraj čist po nesreč x:Dx spet ponovitev ene lekcije staknila, naj ne rinem povsod svojga štekarja, četudi sem povabljena x:Ix x;)x . Evo sem si zapomnila, a se loh javim, da cvek popravim x:Dx x:o)x x:Dx ?

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jutro x!x

Janja, kolk se jaz teb včasih narežim...takole nekak vmes napišeš...kaj se je zgodilo...na izico razložiš...verjetno marsikdo niti ne opazi... x;)x :palec:

Hja, Sončna...sem te brala..in si mislila,hm, bejba, ne vem, če bo šlo tako preprosto...

hvala za pobože....zdaj me pa zadeva že res skrbi... x:Dx ..očitno bo s tole mojo tačko en velik hudič...ortopeda sem klicala včeraj..in je rekel, naj pridem danes...v ENEM dnevu... :eek: ..zdaj zjutraj pa sem klicala še enga kiropraktika, ki mi ga je ena lunatka fuuuul priporočila z besedami, on ni sam kiropraktik, on tud vidi...in pravi, danes ne morem, jutri tut ne, pridite v četrtek... :eek: :eek: ...pa je baje sredi poletja naročal stranke za konec septembra...niti omenila mu nisem, da me kaj boli...samo naročiti sem se želela...pa je sam rekel, ko sem jaz... :eek: že v četrtek x?x ...jah, zdaj me potrebujete, pridite...

tole bo še veselo...ko vidim, kako se mi vrata povsod odpirajo, bo že menda držalo, da jih res rabim...

En lep dan vsem, jaz grem devičniškim poslom naproti... x:Dx ..čiščenje xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

ojla astra...vidš, kako se vse zloži...me prav veseli, da se je tako hitro uredilo...odprle možnosti za pošlihtat...kar tako naprej...pobože ti bomo pa tako pošiljali... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jutrček x:Xx Mam dans v planu se v delo vrečt, da nem preveč tumarije mislu. x^x Ni pa nujno, da vsak plan uresničimo, ne :vragec: x8Dx x;)x

Pobož Astrini tački x;)x , Selene :detelca:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

.....zlomik ga bo spet lomu x:Dx

:palec: xDDx Zivjo Aakhut, hvalabogu! x8Dx

Sem ravno vceraj nekje napisala, kje pa je kaj aakhut? :)

Me veseli, dobrodosel spet med nami! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Janja, kolk se jaz teb včasih narežim...takole nekak vmes napišeš...kaj se je zgodilo...na izico razložiš...verjetno marsikdo niti ne opazi... x;)x  :palec:

tole bo še veselo...ko vidim, kako se mi vrata povsod odpirajo, bo že menda držalo, da jih res rabim...

x:Dx x:o)x x:Dx

Kaj si pa čem preveč življenje skomplicirat? Nejbolj da se mal narežiš, pa je x;)x .

Glede tvoje tačke pa, mogoče si pa glih pravi momentek izbrala, ko ti vesolje vrata odpira, pa se bo poceni (z malo bolečinami in komplikacijami) poštimala. Po mojem si sam pravočasno štart slišala :palec: .

Marsa, žal nisva spregovorila veliko besed na torticah, šele pri poslavljanju.... Verjetno zato, ker si bila na drugem koncu mize, pa nič zato. Bova drugič! x:)x Vsekakor bi me veselilo, če rečeva kakšno, ker sem slišal in tudi opazil, da te vsi samo hvalijo, torej mora že biti nekaj na tem! Pa tudi veliko pozitivne energije izžarevaš. Ljudje okoli tebe morajo biti srečni! x;)x

Haha, Natrix, kako bi le (spregovorila kaksno besedo)... x;)x xDDx

Vsi me samo hvalijo? Pih! Kaj cjo pa rect? Pa se - kaj ces pa rect?

Jaz sem si recimo mislila, da si mislis - joj ta marsa kok naklada, grozna baba! x:Dx x:o)x :vragec: x:px x;)x

Srecni? Da me lohk skoz poslusajo? x;)x x:px x:Dx

Anyway - saj bo (najbrz) se dosti priloznosti. x:)x :palec:

Mene tudi veseli, ko si uletel, pa potem prec tudi se tu pojavil. x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

oho Marsa, novi smehci  :palec:  x:Xx  :palec: (pujse še kr ni  x:Ix  x;)x ).

Janja, dva sta nova al kolk, 3 morda, sem nekaj iskala (palec dol, je bern nekje si ga zazelel x;)x x:px), no nisem ga nasla, pa zmedo celo sem imela tule vceraj, pa se roka me boli, vsak pritiskec boli, vsak pritisk na tipko torej, ves kok je teh pritiskov pa jaz noro divje tipkam, ker ne znam nic delat izi... :o|o:

Skratka, saj dodam se kaksne... sam to je en vecer...

Sem hotla tud kaksne nove ikone narisat, pa sem pol ene fotke pedenala, svoje, pa sem zakljucila, da iz nic ni nic, ce ni dobra fotka oz. ce sem jaz mimo gor, se lohk razpocim, pa ne bom mogla nic iz tega naredit. xrolleyesx

No, kakorkoli, vec vas je ze takoj opazilo smajlije nove, vidim da so po vsem forumu tele rozce nove. xflowx

Picasso

Žaža si posrečena in zelo odkrita, včasih se pa res vprašam kakšne sodelavce imaš, fino je, če se razumeš, eh, ne skrbi, saj tudi jaz nimam idealnih, kaj čem, če še sam nisem takšen, lepo popoldne, odklopi se, B. x:)x  :palec:   

x:Ix x:Dx x:Dx saj sem napisala in točno taki so... x^x x:Dx x:Dx

Če hočeš biti srečen....BODI!

hvala za pobože....zdaj me pa zadeva že res skrbi... x:Dx ..očitno bo s tole mojo tačko en velik hudič...ortopeda sem klicala včeraj..in je rekel, naj pridem danes...v ENEM dnevu... :eek: ..zdaj zjutraj pa sem klicala še enga kiropraktika, ki mi ga je ena lunatka fuuuul priporočila z besedami, on ni sam kiropraktik, on tud vidi...in pravi, danes ne morem, jutri tut ne, pridite v četrtek... :eek:  :eek: ...pa je baje sredi poletja naročal stranke za konec septembra...niti omenila mu nisem, da me kaj boli...samo naročiti sem se želela...pa je sam rekel, ko sem jaz... :eek:  že v četrtek  x?x ...jah, zdaj me potrebujete, pridite...

Ops!

Preberem samo prvi del, pa ti letim s temle tezit, da zakaj ne gres h kirotu koncno, potem pa tole zagledam. x^x :palec:

Ja, xcrossfingx

Picasso

Janja, dva sta nova al kolk, 3 morda, sem nekaj iskala (palec dol, je bern nekje si ga zazelel x;)x x:px

Marsika, tole je bil bolj hec, itak je fuuuuuuuuuuul možnosti izražanja, tut če nam kej ukineš, še vedno dost bogato x;)x x8Dx :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...