El Nino 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 No, kakorkoli, vec vas je ze takoj opazilo smajlije nove, vidim da so po vsem forumu tele rozce nove. hehe se ni za bat da bi šlo tvoje dobro delo v prazno... vse bo nazaj... ej zadnjič sem začutil nekaj iz tebe... nekaj drugega kot ponavadi.... eno nice zadevo goodness bi se reklo tega nisem opazil prej pr tebi, me je zmer tvoj asc v škorpijonu pretental.... ampak zdaj vem da si good... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Br jutr Sem profesorco klicala, pa sva se zmenle, ni problema Sem ji ful hvaležna za tole. Čeprav sem slišala pa potem eno cvetko, in sicer da ti oceno prilagaja na ostale ocene, tako da čeprav vse znaš, znaš dobit osem zaradi drugih osemk v indeksu...? No ja, vse pač ne more bit perfektno, tudi jaz nisem Zdaj pa ne vem, če bi šla še mal spat, glih tri urce sem spala, še to ne, pa eno fajn skoncentrirano učenje bo še danes, tako da bi čista in zbrana glava prav prišla (Astra, veš, ponavadi pri meni velikokrat gre tako, še posebej če se za izpit ni treba ravno dosti pretegnit, pa ga potem tudi naredim - vem, na žalost se še vedno preveč zanašam na svoje briljantne možgančke, pa premal motivacije imam za se spravt k izpitu :o|o: Natrix, glih v času, ko si ti pisal svojo objavo, sem jo jaz spreminjala v "ne grem" Samozavestna, ja, verjetno bi mi izpit res uspel, ampak s kakšno oceno, to je bolj problem tako da grem drugič... Pa hvala ti za podporo! ) Aja, Astra, uredu zrihtaj pri teh vseh kiropraktikih in dohtarjih ; Selene, na tvojo stran pa en objem, se spomniš, kaj sem ti povedala (ne rekla) zadnjič v Zvezdi ; Marsa, zate tut en pobož (saj vem da je težko, ampak mal v mirovanje se pa vseeno lahk daš, al sploh ne? ) - aja, pa za tele nove smajlije Mislim, da grem še mal v bingalce....... Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 hvala za pobože....zdaj me pa zadeva že res skrbi.......očitno bo s tole mojo tačko en velik hudič....niti omenila mu nisem, da me kaj boliAstra, bolečina je hudo subjektivna zadeva. Natančneje, bolečina je vedno zelo osebna stvar. Nihče je ne more občutiti namesto nas. Vsakdo lahko samo ugiba o tvojih občutkih o tem na podlagi lastnih izkušenj z bolečino. Ti so pa zopet osebni, subjektivni.Ampak bolečina mora vendar ven iz noge, pa četudi skozi usta, skozi stavek, skozi kakršen koli pomožen ventil.Verjamem, da se boš temeljito posvetila nogi, nič drugega verjetno sedaj ni pomembno. Jasno da ne gre za pojem edino noga, ampak - prvo noga. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 morgen.... nej govorijo kar chjo....domacha pojstla je pa le domacha(sej tut tuja baba uchas pashe...ampak.....) tole zgleda dons spet en tak kulski dan....hehe 666 zlomkastih -ou se ve na kwa....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Končno !!!!! Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 .čeraj bil več po ur v Lj. pomagau prijazni ženski v pisarni ,da si spiše napredovanje; ugotovil sem ,da so interna pravila vedno nekje zabito˝neprivoščljiva in skrbno tajijo nekje v glavah nekaterih višjih˝,naučil sem se marsikaj spet Oddal dve kvalitetni prošnji, Dobil darilo Buddhe ,Hvala Ti(sedaj je na polici ob ekranu). Prvič se nekak izražau˝do konca z digit. fotografiranjem ,mi je bilo Zelo lepo ,prijetno in prijazno,saj Mi je Omogočila ..,da je potekala energija prostovoljno, umetniško prvinsko tekoče (ma sm prav ponosen ,veš)Vidim, kak se mestna energija spet temperamentno vijuga po trolah,tisti vonj mladostnega potu,hitenje skoz semaforjev,praskanje po genitalijah,vse to v že zrelejših opazovanjih skoz busne poglede,ampak res, vsako leto isto. Toliko ljudi, le kam se bodo dali,kje je njihova prihodnost; sj se ne zavejo... Domov prišu nekak mau, melanholičen, tog in čemeren..naučil sem se marsikaj spet in zato ugodno, zmatrano zaspau Tudi veselja z vami ne rabm delit, mi ni do tega, ne rabm ga ta moment http://www.millan.net/anims/giffar/spam.gif .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Dobro jutro! Sem zaspala........sem nameravala vstat bolj zgodaj.... Aakhut, ma ves, prov ni isto brez tebe. Astra, poboz na nogo..... Soncna, men bos pa en dan mal predavala, kaj morte vedet...... sem izbirala med pravom in psihologijo, tko da ljubezen do slednje se vedno gori.... In pol se ful rada pogovarjam s studenti psihologije, vedno majo ful zanimivih stvari. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Oho, Bu1 mi je pa ikonco podpisek posvojila, kaj svinjskega tudi v tebi ? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 ja Jania, paša ja potegneš za rep, pa je okejvse dobro .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Ja včeraj je bil en lep, pozitiven dan! Vsi ponedeljki so popolni. Sploh ce si muha enodnevnica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Kroko, kako pa ti to veš? A si že kdaj bil? Muha nisem bil nikoli...vem pa en vic na to temo : Kako Mujo muci muvu ?Zatvori je u staklenu teglu i onda jede govno pred njom. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Pozdravljeni v novem dnevu! Spet ste pridno pisali od sinoči, tako, da bom imel kakšno uro dela, da vas preberem, jaz sem boljše, ker zjutraj pa res nisem vedel koliko sem sposoben, lep dan, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Evo, še urco, pa bo šihtek mim . Pismu dons sem bla pa svinjsko pridna . Nardila par tećnih stvari ki jih že en cajt prelagam, zdaj mi v bistvu sam še ena neumnost od zastaranih zadev ostane, to pa verjetno v četrtek, ker imamo jutri ene obiske iz tujine, eni dobavitelji pridejo v vas, pa se mi itak ni z njimi, sam ni variante, da ne bi, ker jaz naročam njihove artikle . No ja, ziher bo kej fajnskega vseen . Vmes še en simplastičen klic sprejela, Nataly - sva imele tekmovanje, kera bo bolj hudičkasta po telefonu, hm, se ne morem odločit, kera je zmagala . Pravi da je prednost nas okoličanov tortožerstvo, hm, razmišljam, če bi na Štajerskem kje to organizirali, sam pol mora bit nujno Contesa zraven, v primeru da okol Nataly slučaaaaaaaaaaaajno ni kake slaščičarne . Jaz se še vedno javim za pomivanje posode . Ugotovila da sem včeraj doma spet na službenem področju enga kozla ustrelila, bom vidla mičkeno kasneje . He he he, doma upam da bo še full akcija, razvajanje, upam, d agrem s Cyberčkom na en dooooooooug sprehod, da se mi prikradejo lepe misli - ta sprehajalne, mickeno zasanjane, pa en tango z likalnikom imam v planu, pa eno knjigco, pa mogoče kar še dons svečkico, we shall see . En navihan dan še naprej Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Hmmmmmmmmmmmm, glihkar zvedla, da me Zlomk kr vara in to za en sam samcat link, kar avansira 666 :xx!: Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Hmmmmmmmmmmmm, glihkar zvedla, da me Zlomk kr vara in to za en sam samcat link, kar avansira 666 :xx!: grrrrrrr....tale LNF radio :xx!: :xx!: :xx!: 666 -ou.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Je kr Cordless, 2 metra stran morm u kišto pogledat : No vseen bol, da jih še drgam pošiljaš, kt da te sploh ni tlele Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Je kr Cordless, 2 metra stran morm u kišto pogledat : No vseen bol, da jih še drgam pošiljaš, kt da te sploh ni tlele hmmm....tist biu sam trenuten navdihti me pa stalno (V)razburjash 666 -ou na svinjski repek tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 KLINC ...NI JE ČEZ DOBRO SVINJICO NE... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 KLINC ...NI JE ČEZ DOBRO SVINJICO NE... tole mash pa svinjsko prau 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 http://members.aol.com/hms7790/images/bluesclues.gif JUPI, KONEC SLUŽBICE ZA DANES, PA MOJA ŽALOST JE ŽE SKORAJ 100% IZGINILA....EVO, SPET HAPPY DAYS... ZDELE GREM NAJPREJ DOMOV NA FILANE PAPRIKE, POL PA NE EN DOOOOOOLG SPREHOD Z LUBIJEM IN KUŽKI... VSEM ŽELIM KRASEN DAN.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Uf, težko bo ob petih zjutraj vstat.To pa ni res Mačona, kaj bova pa midva s pujsko rekla , ko že vstaneva pred 4 h zjutraj, ne vem še za koga drugega, tako boš vsaj imel kaj od dneva, veliko uspehov na delovnem mestu FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 GROZOTAglih kar vidu banner za LDS tamle zgoraj:xx!: :xx!: :xx!: ccc 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2004 Avtor Prijavi Deli 7. september 2004 Jazs em tud prej gledala in rekla, da ce je slucajno neplacljiv, da ga bomo takoj skinili. POlitike se ne bomo sli tule, sploh pa ne take oz. na tak nacin oz. sploh se naj me pa itak vprasa (ker to je ta mreza, ki smo not, pa vcasih zgleda placljiv banner, potem pa sploh ni in je kar ena caka... pa itak... ma, ne da se mi sinfat, samo nisem zadovoljna... , to ze lohk povem)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Jazs em tud prej gledala in rekla, da ce je slucajno neplacljiv, da ga bomo takoj skinili. POlitike se ne bomo sli tule, sploh pa ne take oz. na tak nacin oz. sploh se naj me pa itak vprasa (ker to je ta mreza, ki smo not, pa vcasih zgleda placljiv banner, potem pa sploh ni in je kar ena caka... pa itak... ma, ne da se mi sinfat, samo nisem zadovoljna... , to ze lohk povem)... tjah....che je tole del predvolilne tekme...pa LNF je javni medij.....bo treba tut ostalim strankam namenit prostor 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts