Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Saj ga nisva dala midva gor, saj to ti pravim, mater si trd vcasih!

Jasno da NE BOM dajala nobenega drugega gor.

ce pa placajo, pa pac... se pa zanesem na vasega duha osebnega in torej lastno voljo pri izboru... ;) :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

najboljš da si zhrihtaš plačljive :D a je kak problem? pomoje čist moralno in smiselno da če že maš oglase maš kaj od njih ... vem da si o tem že govorila sam tko idejca...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

SPREGOVORI

SODELUJ

PRIDRUŽI

x:Dx

:vragec:

sej sm hotu spregovorit....pa foruma nism najdu....si verjetn de ne upajo x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

che je tole del predvolilne tekme...pa LNF je javni medij.....bo treba tut ostalim strankam namenit prostor  

zatakne se pri LNF javni medij... mislim da je dokaj v Lasti Marse&Co :D je pa na srečo blazno svoboden.... in vredu porihtan, tak da go go plačljivi oglasi bom z veseljem klikal gor :D hja, saj zdaj ko so neplačljivi so gor reklame, pol k bodo plačljivi dvomim da bo kaj hujš :D mrbit bo pol še SDS gor :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Brez veze da debatiramo o tem...

Sem pa pomislila - 'LN stranka' - saj je ZE!!! :palec: x;)x

al kaj... Al kdo misli, da bom v parlamentu sedela in se prilagodila vsemu, proti cemur sem ravno najbolj?

Internet rules!

Ciao amore, info se hitro siri, to je nas cas! :vtz:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Prišla od dohtarja... xrolleyesx ..brezveze, da sem sploh hodila, saj drugače grem redko, tokrat me je pa pošteno zvilo... :xx!:

Brezveze pravim zato, ker sem sama vedela, kaj mi je...torej, naredil se je izrastek na kosti...(hja, saturn na soncu) :xx!: ..inker sem zadnje dni vklopila v prvo prestavo..se je pač bolj razbolelo... :xx!: :xx!: ...baje nimajo pojma, kako nastane..in v 95 % sam izgine...pismo, točno sem ga čutila...še pogovarjala sem se z njim... x;)x

mesec dni mirovanja, obkladkov... :xx!: :xx!: :xx!: ..adijo, Sibirija...

Hja, jaz pa spet po svoje, nekak se ne strinjam z dohtarjevim mnenjem o zdravljenju...bova imela s tem izrastkom dons zvečer en pogovor...ok, mogoče se bom res odpovedala potovanju, sam poležavala pa že ne bom...jaz imam svoje teorije, kako ga uničiti...če ga bom crkljala in mirovala...se bo počutil močnega...in se bo samo še širil...

ok, mogoče kdo misli, da se jest zdaj zezam...sam jaz res tako funkcioniram...da se s svojim telesom pogovarjam...

doktorja sem spravila v zadrego...ko mi je razlagal, kakšen je pritisk na nogo...in da jo je treba razbremeniti...pa sem rekla, ok, potem bom pa sedaj še sam visoke pete nosila... x:Dx x:Dx ...je najprej :eek: ..potem pa xscratchx ...ideja ni slaba...mogoče imate pa prav...

ok..saj ni konc sveta...mal pa me že jezi...sem pa našla en ruski forum, podoben lnf...in je ful smešno, ko pišem rusko - v latinici...pa saj pojma nimam, v resnici...ampak se trudim obuditi znanje...pa bo že...

mejte se x!x ...jaz se grem pa s tem mickenim pogovorit... x;)x ..bi že rajš šla s pravim Mickenim na pir...ampak...thats life...

Astra

Per aspera ad astra

Astra, v nečem ima dohtar prav - izrastku boš posvetila največjo možno pozornost, kake druge stvari pa bodo žal zaradi tega odpadle - no, samo prestavljene bodo v kak drug čas.

Povem iz lastnih hrbteničnih izkušenj.

Da se pa pogovoriš z njim, vsekakor dobra ideja. A ne pozabi, da je trenutno delček tebe. Včasih sem delal veliko napako, ko sem "sovražil" bolan del - prek...ta roka, ki je zlomljena, klinc pa ta kolen, ki mi ne služi dobro itd. Sedaj poskušam obolelemu telesu dati nekaj ljubezni.

Trenutno sem se lotil zdravljenja hrbtenice kompleksno, na večih področjih, a na vseh z istim ciljem. Drugi cilji so zato prestavljeni.

Torej, mislimo nate! xsrcx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

... izrastek na kosti...

:O: :sori:

..(hja, saturn na soncu)

Pismu, a ne kako dela, pa to ni res, vsak dan petkrat recem, pa naj se kdo rece, da astrologija ne dela!!

mesec dni mirovanja, obkladkov... :xx!:  :xx!:  :xx!: ..adijo, Sibirija...

:palec: se dobro, sem vedela, sam ti nisem hotla zadnjic veselja kvart.

...

Pishuka, sem egoist.

:8): :sori: x:Ix

Sicer dejansko ful socustvujem, a hkrati pomislim, u, shtala... zato jaz odlasam z obiskom tudi... kao bom 'vmes' sama zrihtala...

Astra, :palec: , nic ne skrbi, dejansko v 95% sam izgine..

jaz spadam pa ocitno v tistih ostalih 5 . namrec enkrat se mi je naredil izrastek na pregibu dlani na notranji strani - kjer gre dlan v zapestje,,, pa so mi ga moral izrezat.

To sem kar pozabila, pa sem zadnjic nasla eno fotko, kjer imam totalno obvezano roko, pa sem se spomnila, saj res, tole sem imela... samo sem priopisala plutonu, kar eni tvori pac kao...

Torej, nauk? : zdaj je cas pocitka in zdravljenja in ne divjanja okol in slej ko prej se je blo treba umirit. In to je apc zdaj.

Picasso

zdaj je cas pocitka in zdravljenja in ne divjanja okol in slej ko prej se je blo treba umirit. In to je apc zdaj.

:palec: :palec: :palec:

Ne vem, če sem dovolj očitno napisal -to sem hotel tudi sam poudariti!

Dan je bil, je in še bo zanimiv! Upam, da je tak tudi za vas. Če pa ni zanimiv, si ga pa lahko popestrimo, da tak postane, a ne? x;)x

Astra, ti samo verjemi vase, pa bo vse O.K.! Z voljo se da delat čudeže! :palec: x;)x

Dobro, da te imamo, Marsa! Si kot ena velika mama in prijateljica, vsem skupaj! x;)x Vsaj tako se mi zdi! x:Dx :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

..... Si kot ena velika mama in prijateljica, vsem skupaj! x;)x  

xsrcx xrolleyesx :o|o: :palec:

Picasso

to sem hotel tudi sam poudariti!

ja, ja, ne nakladaj - kako si pa npr, vedel, kaj je apc? x:px :vragec: x:Dx x:o)x x;)x

Picasso

Marsa, jaz samo povem, kar vidim, opazim in čutim! Tak pač sem in to do vseh enak, brez izjeme! Nisem te imel prilike spoznati skozi pogovor, sem te pa zato drugače ocenil in večinoma človeka kar dobro ocenim, čeprav se ne pogovarjam z njim. Ponavadi zadanem v 95%.... x;)x In ti si vsekakor zelo svetla in dobra oseba! Da bi bilo le več takih! Kar tako naprej! x:)x :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

to sem hotel tudi sam poudariti!
ja, ja, ne nakladaj - kako si pa npr, vedel, kaj je apc? x:px :vragec: x:Dx x:o)x x;)x

Poglej od skupaj citiranih 88 črk treh nisem razumel. Te tri črke sem pač spregledal.

Bom popravil: s teboj se strinjam vsaj 0,9659% (85/88 črk)! x:Dx x:Dx x:Dx

P.S. 88 črk - kaj ni imel tudi Tito probleme z nogo? Ali je bila to leva ali desna? K sreči v numerologijo ne verjamem. Ker ta numerična povezava ni naključje ...

O vraga, sedaj je pa padla v procent še številka 59, leto mojega rojstva!

Marsa, jaz samo povem, kar vidim, opazim in čutim! Tak pač sem in to do vseh enak, brez izjeme! Nisem te imel prilike spoznati skozi pogovor, sem te pa zato drugače ocenil in večinoma človeka kar dobro ocenim, čeprav se ne pogovarjam z njim. Ponavadi zadanem v 95%.... x;)x  In ti si vsekakor zelo svetla in dobra oseba! Da bi bilo le več takih! Kar tako naprej! x:)x  :palec:

hja it took me 4 years just to be sure about it :D bravo natrixred :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...