natrixred 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 El Ninohja it took me 4 years just to be sure about it bravo natrixred Hmm, so, we should be now in year 2006, by your counting, he,he,...? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Umirit... ..pa saj še sam doma čepim.. Piko, ne misli...tale izrastek ni moj sovražnik...zato se z njim kr lepo prijazno pogovarjam..v bistvu sploh nisem jezna...nekak ga jemljem kot ščit..ker me je zaščitil pred bogve čem... ja..saturn.. Ok, life goes on.. Bom pa tukaj težila dalje... pa še ene obveznosti imam heh, mama Marsa... ..kaj pa tvoje zapestje Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Hvala, Kristalka! Mislim, da si mi prva uradno izrekla dobrodošlico! Upam, da ne delam komu krivice, heh! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 El Ninohja it took me 4 years just to be sure about it bravo natrixred Hmm, so, we should be now in year 2006, by your counting, he,he,...? res da nisi včeraj po juhci priplaval... ampak marso poznam tak na okroglo pet let leto je tam nekje 1989 po mojem štetju Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Hvala, Kristalka! Mislim, da si mi prva uradno izrekla dobrodošlico! Upam, da ne delam komu krivice, heh! kul ti samo uživaj na forumu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 El Ninohja it took me 4 years just to be sure about it bravo natrixred Hmm, so, we should be now in year 2006, by your counting, he,he,...? res da nisi včeraj po juhci priplaval... ampak marso poznam tak na okroglo pet let leto je tam nekje 1989 po mojem štetju Ja, sorry! Sem pomislu na to, sam mal prepozno! Sem že spisal..... Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 sej res ja Welcome hehe ampak itak kaj saj si že na tortice prišel si že velik bolj naš kot marsikeri drug forumovc z tolk objavami... hehe in vidim da si čist moj tip človeka... najprej pišeš pol pomisliš... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 sej res ja Welcome hehe ampak itak kaj saj si že na tortice prišel si že velik bolj naš kot marsikeri drug forumovc z tolk objavami... hehe in vidim da si čist moj tip človeka... najprej pišeš pol pomisliš...He, he, bo že držalo! Včasih je res jezik hitrejši od razuma! Upam, da bo kaj s torticami! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Upam, da bo kaj s torticami! Jaz tud močno, ....pa SStane mora tud pridet, ker rabim sol Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Upam, da bo kaj s torticami! Jaz tud močno, ....pa SStane mora tud pridet, ker rabim sol ja... res ni to za nikamor babica je vidla da je sam še ena posodica... pa je šla kupit tri škatle jedilne soli (jodirane in vse) torej ssol s konzervansi in ostalo navlako hm res kriza... tele babice vse na zalogo, tri mesece preden zmanjka že novo kupi.... pa še za miško posolit.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Pa kje je sploh Sstane.......se tako zavzeto pripravlja na volitve....čist je pozabil na nas zdravo jedce Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Torej je skrajni čas za "akcijo"! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 NatrixRed, se strinjam . Predlagam, da kar midva sveža določiva datum pa bo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 [COLOR=red]o Contesica...si še med živimi.... Kaj predlagaš, kdaj bi se dobili....jaz res nujno rabim sol [/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Mal me še tehnika zafrkava....ampak sej moreš razumet....prvi dan pa že toliko objav.... Definitivno bi si pa želela poleg soli spoznat tud vas vse, k ste tok luštni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Mal me še tehnika zafrkava....ampak sej moreš razumet....prvi dan pa že toliko objav.... Definitivno bi si pa želela poleg soli spoznat tud vas vse, k ste tok luštni Ti si pa res cutie! In to že prvi dan? Se bomo zmenili!Pozdravček, Contesa! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 hehe Škorpijonka z Anim(a)irano ikonco hehe tud mi si želim spoznat ja ... anyway.. zdele grem pa spat :o|o: ne vem če bom zaspal, najbrž ne bom.... tale škorpijonka me je čist nek zmešala.... morem mal prespat da bom vidu kje se me glava drži, kaj je prav in kaj ni, kaj hočem in kaj nočem... in pol bom šel v "pravo" smer... dobr se to sliši.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Grem se še mal po forumu fočkat, pol pa spat, ful pančkana Z mojim poldanskim spanjem namreč ni bilo nič, prijateljica prišla mimo, pa sva si po kakšnem mesecu spet vzeli čas za ženski pogovor Pa prestavljam sleep-wake cycle... spet Bomo vidli kolk časa bo tokrat držalo Eno lepo lahkonočko vsem Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Grem se še mal po forumu fočkat, pol pa spat, ful pančkana Z mojim poldanskim spanjem namreč ni bilo nič, prijateljica prišla mimo, pa sva si po kakšnem mesecu spet vzeli čas za ženski pogovor Pa prestavljam sleep-wake cycle... spet Bomo vidli kolk časa bo tokrat držalo Eno lepo lahkonočko vsem SončnaUpam, da ti bo uspelo, z menjavo cikla! Vedi, da kljub svojemu čudovitemu in trdnemu karakterju, nisi stroj, Sončna! Ohh, upam, da tole ni blo "slišat" kot pridiga.... :o|o: Vedi, da če neboš mogla spati, me lahko pokličeš, mail-aš, ali kako drugače kontaktiraš in ti bom delal družbico........zakaj so pa prijatelji?! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Msn za lahkonoč? Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Msn za lahkonoč? SončnaVeš da, moja najdražja bikica! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 SončnaPravo veselje je imeti tako prijateljico, kot si ti, Sončna! Človek bi že pomislil, da nisi resnična! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Neeeeee me veeeeec, Natliks, sej bom pliden, nooooo Aja... pa vsi, ki bi jih mogoče zanimalo ... v temo "homoseksualnost" sem postnila en intervju o istospolni usmerjenosti, mogoče tam izveste kakšen podatek več kot le samo od nas amaterskih deabtnikov Se splača prebrat, se mi zdi Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 jutro... joj... sem tako poklapana... sej bo bolš... sam tale šiht oddelam... k bi vsaj čim prej minil...lep dan vsem skupaj... grem jz vegetirat.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts