Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

Hehja skor ni boljšga kot da me zjutraj navsezgodaj zbudi G3 zLittle Wing.... heja zvok električnih kitar je balzam za mojo dušo... če le ni kar ke nekam v en dan žaganje...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

dobrojutrodoberdanvsem

no, pa smo že sredi tedna...doma par dni brez lnf...čakam na montažo adsl-ja----odvisnost bo hudo trpela x:Dx x;)x ---kaj čmo...bo pa pol bolje...menda x^x ...upam, da ne bo delalo počasneje :vragec:

...mejte se skrajno super... x:Xx :palec:

aiwa...jutrček x:Xx :palec: ...nino pa tud zgodenj... x;)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Evo natrixred, dobrodošel! (V dobrodošlici sem še vedno dober tretji!)

Kaj mi je danes padlo v oko? Ne mušica, ne... v ponedeljek, ko sem na svoji običajni poti prišel do prvega semaforja, bentil nad zelenim valom za kolesarje. Vedno mi ga je zaprl tik pred nosom. Tega. Potem pa sem se spomnil, da je to šele prvi semafor. Hm, pa vseeno mi ga je redo zapiral pred nosom. In sem si rekel - saj ni treba da je tako. Ni treba. Včeraj sem pripeljal na isti semafor tako, da mi ga je ravno odpiral, pa se še nisem zmenil na to. Opazil, da, ... danes pa popolnoma isto - na odpiranje semaforja.

Samo dobro pomisliš, da je lahko drugače....

P.S. Astra, sem prepričan, da boš obvladala situacijo. Kosti so pri telesu kot fizika. Tudi meni šepa zadnja leta, predvsem hrbet, pa sem fural naprej tudi s slabo oceno. No, sedaj imam pa popravca. Čeprav je splošna ocena dobra, naprej ne morem brez tega izpita. Moram popravit oceno hrbta, potem pa naprej ...

Mejte se še naprej radi, PIKO

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

JUTRRRROOOOOOOO

No pa sm spet v službi....... :o|o: , dons dobim enga novga modelčka, mislim delavca k ga morm navadit tle delat, k nam en fali trenutno (je še zmer na bolniški xrolleyesx ), pa bomo vidl kolk je ta 'ta nov' dojemljiv in kolk hiter šteka xDDx , no vsaj hudo upam xscratchx , d bo boljši kot prejšni, ja ni vsak za tle x:Dx .

Tko da dons bom bl mal tle dopoldan, bom pol več, sej itak delam cel dan :xx!:

No pa lep dan vsem x;)x :palec: x;)x

Včasih sem delal veliko napako, ko sem "sovražil" bolan del - prek...ta roka, ki je zlomljena, klinc pa ta kolen, ki mi ne služi dobro itd. Sedaj poskušam obolelemu telesu dati nekaj ljubezni.

Oho Piko, bravo, kok si ti napredoval :palec: Jaz te v unem obdobju včasih sicer nisem poznala, ampak tule ko pišeš, si naredil velike korake naprej.

Astra, super, da se pogovarjaš :palec: mi je všeč taka taktika, pa tudi razmišljanje, da te je pred čem obvaroval izrastek x:)x :palec: .

Aiwa x;)x :palec: saj bo, saj znaš ti vedno ven zlest xyesx :palec:

BorisM, ja midva sva ke okol 4h x:Dx , najprej mi je bla muka, zdej mi pa prav paše x;)x

Natrixred, dobrodfošel v naši družbici, mi je prav simpatično, ko si najprej na tortice uletel, pa pol na forum, tko da si že naš x:Dx :palec:

včeraj preživela krasno popoldne. Sem šla s Cyberčkom na dooooooooolg sprehod v naravo :palec: . Pismu kok mi šaše, Cyberček, nežen vetrič, pa malo sončka, pa zelena trava, pa drevesa in mir.... Super, potem se pa prikradejo prijetne misli x8Dx :palec: . Nice .

Trudi se je pozabaval z mojim ustreljenim službenim kozlom x:Dx :vragec: x:Dx . Bo verjetno on kaj bolj pojasnil. V glavnem bi to spadala v temo, kako prodajalci en vedo, kaj prodajajo xsmx :vragec: :inocent: .

Jaz sem spet svečko prižgala, kako svetlobo pričara, pa itak so še dnevi žalovanja, tako da ni bila stran vržena investicija x;)x . Pa tango z likalnikom sem tudi užgala, sem na tekočem z likanjem x:)x :palec: .

POtem sem si še majčkeno ene knjigice privošlčila. Super, v službi in doma realizirala vse, kar sem si želela.

Za danes vam pa želim, da vaše skrbi poletijo stran in da jih zamenjajo lepe misli in spoznanje, da zmorete. Da vaše bolečine, če jih imate ponehajo in da se vam izpolnijo vsi načrti za danes.

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

heh, mama Marsa... x:Dx  x;)x ..kaj pa tvoje zapestje x:px

Astra

:sori: xrolleyesx :o|o: Nic kaj dobro, vsak dan znova se odlocim, da bom sla pa res k dohtarju. xDDx

Pismu sam ves kaj to pomen? :O:

To je roka, desna... ze res, da razturam tud z levo, ampak vseen... kaksni povoji, obkladki itd... kako bom pa... vse? :sori:

V glavnem pa, dbest ko si zrihtala koncno - a zdaj nous sla h kirotu?

Dobro si tamle rekel, Piko - brez tega popravca ne mors naprej. x:o)x xDDx

Eeehh... Luna v raka prisla danes... xrolleyesx xrolleyesx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, mogoče bi pam mala investicija na tvojem zapestju (malo počitka) ti manj škode nardila, kot da se skoz z njim matraš x:Ix . No ja, poslušaj sebe, pa ko boš ti prepričana, da je treba k zdravniku, bo glih ta pravi čas za to :palec: .

Ne vem, kje naj začnem ogromno snovi za dnevnik...

Piko tak dobro rekel: dajta ljubezen obolelemu delu Astra in Marsa xsrcx

Marsa to lahko narediš tudi s tem, da greš k zdravniku x;)x

Zdaj se mi je šefinja zjokala mož ostal pri 52.letu brez službe... Ne vem, rada bi pomagala in sem čist :O: brez besed in brez moči pomagat...ne vem :sori: xrolleyesx

ja in še moja gora skrbi...pustimo to raje xrolleyesx

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Stankaa, kar na začetku začni x:)x :palec: .

Hm, problemi pri tebi so po mojem bolj priložnosti, da postaneš še malo močnejša :onfire: :onfire: :onfire: .

Zdajle pa prede en obisk iz tujine in sicer dobavitelji enega prodajnega programa, ki ga naročam jaz. Pa bo prezentacija, same tehnične zadeve xrolleyesx , ki me fuuuuuuuuul zanimajo :o|o: :xx!: x:Dx , pa še od LNFja bom nasilno zvlečena :vragec: :V: x:Dx .

Pol jih je treba še na kosilo peljat, no upam, da ne bo šel cel dan u luft nekoristno x:Dx x:o)x x;)x .

Sej sem vedela, da danes ni dan za delo, pa luna je v raku xrolleyesx tole men res ne štima, a sem že slučajno to kdaj omenila x:Dx nisem ane x;)x

Janjak, mogoče pa izveš kaj zanimivega... Piko, Astra, Marsa - pobož na boleče predele...Stankaa saj veš postajamo vse močnejše in pametnejše...

zanimivo se mi zdi, da sem danes oblekla kostim ki je bil men mojimi ljubšimi, pa se počutim totalno bljek....ma še 2 urce in pol, pa bo x;)x

Ni poraženec kdor je poražen, poraženec je kdor se po porazu ne pobere.

dobr tole :D...

no anyway... se zgledujem po aiwi xscratchx xyesx xideax in sem si prenesel računalnik v posteljo :D hehe pismu kako paše sredi stavka mal počivat... hjaja težek je life :D hm sploh če lahko lepo zaprem oči pa se pogovarjam... hmmmmm na žalost v tem pložaju ne morem igrat ktiare.... bi pa morda šlo en synthič...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Msn za lahkonoč? x:Dx x;)x

Sončna

Veš da, moja najdražja bikica! x:)x xsrcx x:)x

Ohhhhhhhhh, Natrix, you're sooooo sweet!!! :2src: xsrcx xsrcx Ful lepo razvajas naso Soncno! xyesx xchatx xloveyx xflowx x;)x Pa se jaz izrekam dobrodoslico, a si nisi upal nic napisat al zakaj se prej nisi nic oglasil?

Jaz sem se pa odlocla, da se odjavim od jutrisnjega izpita in se posvetim ponedeljkovemu. Samo uni hepani v nasem referatu nocejo dvignit telefona........ xrolleyesx In se zna zgodit, da bom zato mogla v mesto, samo da se odjavim, pa bo sla ena ura dneva...... :xx!: :o|o: Ker potem vem, da ne bo samo ena ura dneva, ampak bom sla se tja pogledat, pa se sm pogledat, pa spet bom kej zapravla, itd. xrolleyesx

Hehe, luna v raku.....jz mam tut luno v raku..... x;)x

x:Xx xribax Katja

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

:vragec:

morgen.... x:)x

biu na shihtu...sam neki poshtimat...pa so mi dal she par dni v naslednjem tednu frej :hepko:

si bom lohk she mal martulka prvoshu x:)x

gobe menda she rastejo....tko de x:o)x

kulski dan tole spet x:)x x:)x x:)x

666 zlomkastih x:Xx -ou....hehe....kam zhe??? x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Torej mora bit prav 'dobrodosli' dobrodoslica...

Ni dovolj recimo - lepo, ko si se nam pridruzil ali kaj taksnega... ;)

Ja, ful lepo razvaja Natrix naso Soncno.

Ribica, sem gledala fotke ponovno, kok si lustna! Neverjetno, poleg tega pa imas tudi tak prijazen obrazcek, res si prava ribica, pa se luna v raku, pravis, no zato imas tako lepo (sochno) kozho. x:Xx :palec:

aAKHUT, KUL, saj si zasluzis mal pocitka.

Ampak tole kar si pocel, bi pa nazadnje od tebe pricakovala, ful mi je vsec, da si se zarolal v tole letos poleti. :palec: :palec:

Jaz imam pa ful za pisat pa vse... xrolleyesx

Drugace sem pa kar dobre, razen da imam nemir in nervozo v zelodcu, kot najbrz se mnogi. :8): x:)x

Luna v Raku? Ma saj vcasih je prav kul, a imam raje v dvojckih, devici ali skorpijonu, pol imam ful energije, v raku sem pa veckrat cota totalna. :o|o: x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x!x Evo imate prav, thanx za pushanje, grem zdajle telefonirat in se pozanimat/narocit.

Picasso

'Moja' zdravnica je do 20. na dopustu. x:o)x xrolleyesx

"kaj pa ce me roka boli?"

"Potem pa greste k drugemu zdravniku v tem turnusu".

OK, saj je dosti vseeno, v bistvu, saj me je videla 2x ali kolkrat 'moja zdravnica'.

No se grem pa se h giniju narocit, ko sem glih v stos padla. x;)x x:)x

Picasso

Zanimivo...tut men gre luna v raku na živce.. xrolleyesx ..dvojčki, sco, devica...ja, velik bolš...

Ihh, seveda grem h kirotu... x^x ...saj k njemu nisem bila namenjena zarad noge...tole je sam mal pospešilo...grem na letni remont... x:Dx

Janjak.. :o|o: .ja štekam, jaz sem včasih delala na uvozu tehničnega materiala... :xx!: ...kolk sem bla butasta včasih... xrolleyesx

Selene, kostim praviš.. x?x ...mogoče pa imaš podoben občutek za oblačila kot jaz...včasih sem kaj imela super rada...ko pa sem situacije predelala...mi je postalo tut oblačilo zoprno..

Stanka...kaj vidim tamle eno temo o mamah x?x x;)x

Tolk šponam...da mi je dan prekratek...pa je to šele začetek...sem si pa kupila 10 kart za bazen...bom vsako jutro hodila plavat...če že prav hodit ne smem...

Kocka je padla...firmo bomo preselili... xrolleyesx ....sem uredila miting pri županu...čeprav mal dvomim, da nam bodo ponudili kaj pametnega...sam obljube in izmikanje... :xx!: ...ampak pustimo se presenetiti...

Pa doma...popravki in malarija... :xx!: ...mi je kr slabo ob misli, kaj to prinese s seboj...

pa hvala vsem za dobre želje in misli...pomaga.... x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

tole je sam mal pospešilo...grem na letni remont...  

Tolk šponam...da mi je dan prekratek...pa je to šele začetek...sem si pa kupila 10 kart za bazen...bom vsako jutro hodila plavat...če že prav hodit ne smem...

Kocka je padla...firmo bomo preselili...

x^x :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...