Buddha 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Človek bi že pomislil, da nisi resnična lepo napisano, tak poetično .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Tudi h ginekologu sem cez dva tedna dobra ze narocena...Se hocem narocit, pravi - ali je kaj narobe?Pravim ne nic, samo ze blazno dolg nisem bla..kake dve leti ali celo vec..Pravi, hmm, za bris je tri leta, pa sem kar bila vztrajna, da morda pa je tudi tri leta, kaj jaz vem, vsekakor zelo dolgo... in sem jo zganjala kartoteko iskat (vmes sem se pa ze v glavi pritozevala, ces, tole zdravstvo, v treh letih lohk ne sam dobim raka, pac pa me tudi ze pobere!) ... no in se vrne in pravi, ja, bo pa res ze kar pravi cas. Nic, saj je kul, saj sem 40, pa itak maram razne teste, razpredelnice, merjenja itd... tako da opravimo s tem, sem nazadnje bila pri 33.. Ja, Buena, nujno rentgen, itak, da se vidi a je kaj za videt, na otip lohk sama spekuliram ali po filingu...Mah....Zato se pa ne spravim... ker ce se spravim, se moram it igro, ce se jo grem... no in pol se jo pac grem, disi mi pa ne, to pa priznam... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ja Marsa, se gre zate, za zdravje in bodoči obstoj zdravja, treba gledat naprej, širše, tu ni špekulacije, tu je sedaj. Zmigi se nevem, no,Jest vedno poskrbim,da se znebim bilo kakšnih internih os. zdravstvenih težav sam,de ne trpim ,da lahko vsak jutar sveže ustanem, .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 No, ja, to je res, samo saj vidim, verjamem v videz zdravja.... recimo, imam super prebavo, redno menstruacijo, zdravo kozho, v bistvu itak sama ful naredim za zdravje, najvec pac, kakor je tudi prav.Hocem reci, ce bi imela ne vem kaj na rodilih, valjda bi se to pokazalo tudi pri nerednih ali izostalih menstruacijah, ali bi dobila kaksno alergijo ali kaj jaz vem, tudi na kozhi bi se to poznalo...Kolkrat imam poskodbe, a imam vse kosti se cele, se nikoli si nisem nicesar zlomila, se tisockrat ogabno udarila, z vso silo, padla... pa razen bolecin ni blo nic...Nohtov sicer nimam urejenih, vendar imam pa zdrave, roznate lepo, gladke... lasje mi kljub barvanju ne izpadajo...Ne zatekam, otekam.... Hocem reci, saj sem kar kul, no... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 vendar imam pa zdrave, roznate lepo, gladke...lasje mi kljub barvanju ne izpadajo..Ne zatekam, otekam..Hocem reci, saj sem kar kul, no .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Janjak.. :o|o: .ja štekam, jaz sem včasih delala na uvozu tehničnega materiala... :xx!: ...kolk sem bla butasta včasih... Evo je že mim, mal sem karakteristike poslušala, drugače smo pa debatirali o razlikah med Češko in Slovenijo, pa bolj smo zanimivosti s sveta biznisa obravnavali . Edin LNF manjkal . No so povedali, da nafukan po češko pomeni čisto nekaj drugega kot po slovensko . Baje je to frajer, ki dosti ve, dosti ima in je ta glavni . Pa da sta ugotovila, da pri nas pa ni Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ... LUBEKKK....KAK SI TI NAFUKAN Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Pravi, hmm, za bris je tri leta, pa sem kar bila vztrajna, da morda pa je tudi tri leta, kaj jaz vem, vsekakor zelo dolgo... in sem jo zganjala kartoteko iskat (vmes sem se pa ze v glavi pritozevala, ces, tole zdravstvo, v treh letih lohk ne sam dobim raka, pac pa me tudi ze pobere!)Jap, gospod Keber varcuje tam, kjer se ne bi smelo varcevat. Sreco imam, da sem v Zdravstvenem domu Fuzine - sem bla prow shokirana, kako so prijazni in to. In sem imela bris, pa mi je rekla sestra, nej pridem cez eno leto na ponovni bris. In sem samo a ni zakon tak in tak? In mi je rekla sestra, da sicer je res tko, ampak da se oni tega ne drzijo, kok punc ze pri 14ih na Fuzinah spolno obcuje, pa da morajo cakat do 20. leta na prvi bris, da je mim, da je to diskriminacija, da bojo oni pregledoval vse punce enkrat na leto tut ce se niso 20 stare........ Ma res ne bi smel tko varcevat. Pa kej zbolis na rodilih in niti ne ves tri leta.......oz. boljse da ne zbolis pred dvajsetim......ker ne bos vedela...... :xx!: :xx!: :xx!: Pfuj! :xx!: What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Ja, jaz raje ne zacnem sploh razmisljat, shtala totalna.Mah... da ne govorim, saj pravim, mi ze misel na to dvigne pritisk in dobim alergijo in zolcne kamne. :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Katja Bravo za Fužine! Da bi bile vzgled še drugim! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Ja, to vsekakor in dbest za fuzinarke! Sam kaj pa vicarke, pa siskarke (pa velenjcanke pa metlicanke pa goricanke pa ptujcanke pa...) pa tko... ... pa tudi ne vem, ce je tako preprosto... da kar sami odlocajo oz. kdo to placa potem - vedno je catch v tem.... pa se, hm, ne bi rada, da ce so tolk kul, da bi imeli recimo tezave zaradi tega, morda to vidi kdo in zaspeca, ali so lahko tezave?No saj to bi bila pravzaprav dobra tema za obdelavo..... Ker edino primerno je, da tako ravnajo potem tudi vse ostale ambulante, vendar pa... Kako? kaj? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ej a ni bila ena pobuda, oz. se spomnim, da sem nekje na netu podpisala eno peticijo o tem... Maš ti tud kaj v spominu Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Ja je bilo, sem se prav tako spomnila na to... Ne vem kaj je bilo s tem, mislim da nisem nic dobila, nobene povratne informacije....Mah... saj zato pa pravim, skoda mojih zivcev in mojega zdravja, da se ukvarjam z vesoljnimi tezavami v zdravstvu.... konec koncev je najvec v preventivi, ki pomeni med drugim tudi pozitiven odnos do sveta, zivljenja, okoliscin in moznosti in jasno na prvem mestu - sebe. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ja tud forumček zna dostix prav na + naštelat in vse skup seveda zdravilno Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Stanka, kok mas simpaticno ikonco, sem ze vceraj opazila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 vodenke=lizike=lat.Impatiens prej sem imela le 2 v ikoni, zdaj malo večjo gužvo...sem enx v "Cvetje" opisovala, da jih pri nas doma kar mrgolimi je všeč, da ti je všeč Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Aja, joj saj res, vodenka, pravis.... ali je to slucajno nedotika? Ker meni je ta energija ful sedla - bachove kaplljice... glih zame je bla tedaj... No saj ne vem ce je to, a mislim, da je... a si kaj gledala tele vplive, je zlo fajn, sem se tedaj zlo posvetila, potem pa se mi je nekako ustavilo za kaj skupaj spravit...Lustne, ful. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 aja saj vidim, da si tudi latinsko napisala - impatiens, ja, seveda, to je to. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 no, kaj takega, nedotika, prvič slišim, sem šla malo preverit in vidim, da ima čisto drugačen cvet, čisto nesimetričen, bolj zajčku podoben, lat. je res enako, tako da v žlahti si je, vendar izgleda drugače, vem, da izhaja bolj iz Afrike ta rožica, zelo hvaležno in bogato cveti, a vodo ima rada in ne cel dan vroče Sonce Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Tkole. Šihtek narejen, ne vrne se noben , prežvela tele obiske, sej je blo kar fajn no, sam tlele sem bla nasilno odvedena . Zdejle v LJ še Trudija počakat, da se naveliča bit v službi , pa staro mamo nekak na telefon dobit, da jo vprašam, če lahko pridem jutri k njej - če bo tam . Domov prideva pa bolj pozno, tko da nekak sam še mejčkn knjigca pade u akcijo in to bo to, pa kakšno Cyber mečkanje al pa mogoče kak kratek sprehodek, bomo vidli . Navihan preostanek dneva Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 JU-HU, KONEC SLUŽBICE ČEZ PAR MINUTK...PAR STVARI MAM ŠE ZA SPEDENAT, POL SE GREM PA SAM ŠE NAMAKAT V BANCO PA KAKO KNJIGICO ZRAVENPREBRAT....SUPER... VSEM ŽELIM LEP DAN.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 In mi je rekla sestra, da sicer je res tko, ampak da se oni tega ne drzijo, BRAVO, DA SO TAK ZAVEDNI DO ZDRAVJA! .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 LUBEKKK....KAK SI TI NAFUKAN .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Policaji so me obrali za 10k.... hehjej :xx!: Lih treba mi je blo prevozit tisto oranžno.... grem js počivat tale dan je mal bad.... najboljš da grem mal kitarco igrat.... to nikamor ne pelje... ahja P.S.: Komad pa je Whitesnake Is this love.... zadost je dolg da lahk vse to napišem... hm pa še solo v miru poslušam... nč mejte se lepo... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ja ElNino, tudi takšni dnevi so ... en pobož zate Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts