krokodil 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ne vzet osebno, ampak pravilno da so te ustavili..pa da bos placal...si pac prekrsil predpis...red mora biti...ne pa anarhija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ne vzet osebno, ampak pravilno da so te ustavili..pa da bos placal...si pac prekrsil predpis...red mora biti...ne pa anarhija čist se strinjam.... sam mi je bad k prav na easy bi lahko počakal... pa nisem... heja... to mi je bad... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 El Nino, zoprno... :o|o: Doma mamo pravi hec ...ko takole "šantam" po hiši... ...gospod pelje čez vikend babici na morje, da končno vidita, kje mi preživljamo počitnice...pa še eno teto bo vzel zraven...pa pravi, ti zdajle glih pašeš zraven..ko peljem na morje" Valdoltra klub" Marsa, prejle sem se nate spomnila..ko sem na vrtu obirala slastne rdeče paradižnike... neverjeten okus imajo, res slastno... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 jes jes jes babico sem spravil na jogo dosežek lifa nekomu sem spremenil celotno življensko smer na bolje to to to še bo zelenjava na vrtu zicer za ene 10 let več god knows it's only yoga but i like it.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Torej mora bit prav 'dobrodosli' dobrodoslica...Ni dovolj recimo - lepo, ko si se nam pridruzil ali kaj taksnega... Ja, ful lepo razvaja Natrix naso Soncno.Najprej, hvala Pikotu in Ribici Katji in nasploh vsem, ker ste vsi super! Marsa, imaš popolnoma prav, da se da dobrodošlico izreči na vse druge načine in ne samo s tvojim navedkom;"Dobrodošel,...." In potemtakem, si bila ti ena prvih, če ne že prva, ki mi jo je izrekla! Sploh pa, ko sem dobil prvo "Dobrodošlico", zaradi katere zdaj polemika, nisem niti pomislil na takšen dokaj velik odziv....... Nasploh imam raje, da nisem toliko v središču, glede česarkoli in na splošno pa tudi po naključju nisem oseba, ki bi iskala pozornost! Prej bi rekel, da jo sovražim, ker sem po naravi precej sramežljiv, (verjela ali ne )! Aja, pa nevem, kdo koga bolj razvaja! Dan mi je minil po ustaljenem ritmu mojega delovnega vsakdana; zjutraj 1.služba, ob pol treh konec, domov na kosilo, ob štirih v 2.službo in konec drugega šihta ob sedmih zvečer..... , potem pa z veseljem domov, k mojemu mucku, Kimiju, ki me je vedno vesel! Ko ga nahranim, počešem in pocrkljam, mi morda ostane celo še nekaj časa zame, oz. za meni drage.... No, dneva še ni konec, sploh pa ne, ker sem bolj nočni ptiček, he, he, he,.... En prav lep pozdravček vsem forumovcem in seveda tudi obiskovalcem! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Grrrr.....me nekaj kuha, pa kiham in šmrkam, pa glava me če bolet.......grrrrrrr Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 In, kaj boš naredu ??????????? peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 pobož mick, bom danes v meditaciji mal poslal energije k teb da vidmo če mi je še kaj zdravilstva ostalo od prejšnega lifa.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Natrix, ti tud sodis med macjeljubce (imamo temo in notri vec fotkic z nasimi ljubljencki - Hisni ljubimci ali nekaj taksnega je pa naslov). Polemike, ja. Verjamem, ne bos verjel. Saj pa itak vidim tudi tisto, kar ni tako zelo vidno spet za vse. Ceprav pa delujes po pisanju bolj topel, najbrz bo res zato, ker si v zivo zadrzan.Saj jaz pa zgledam gobec in taf... - in tudi sem. Mick, pejt zgoltat kaksne dve zlici medu (ce nisi alegricen, nisem zasledila da bi bil), pa ne bult v racunalo pac pa pejt pocivat v zatemnjen prostor, daj si muzkico, izi, klavirsko ali kaj... sivko vdihni... kis vdihavaj, inhaliraj - morda imas vse zabasano, pa te zato se glava boli zraven... Aja, Nino, kul! - vsec so mi take babice pa tak folk... od moje frendice babica je stara 92 let, dela tibetance, pred parimi leti je imela zlomljen kolk (!!!!!!! ves kaj je to za to starost), pa je tolk fit, lustna, etericna cisto, ocesna telovadba, takole z ocmi lustno vrti, prste izproza pa tak... Nad!! 10 jurjev... pac, j*b*g* - za vse nazaj, enkrat pac placas, saj je kul, da se nas malo opozori, energetsko, v lajfu, to so vse... simboli, smernice... Cist se mi mescha - 'gnezdim'. Perem, obesam, pedenam, Zdravje pedenava na novo... magazin je zacel ful laufat... pa tko... dons sem se na dr. paket narocila. no ja saj ni sile...Saj je cist lusten, potem mi morjo zmert pritisk, pa stehtat, pa visino, pa tele holesterole bi rada vedla enkrat za vselej! Da vidmo, ok, tole? Ck, ce je kaj za sanirat, ck, gremo dalje... Moram cimvec spedenat, bogve kaksni obkladki ipd. me cakajo v dneve, tedne? (mesce?)... :o|o: Cak kaj se moram?ves dan razmisljam sam - cak kaj se moram?pa sam sponam, prej sem skoraj vso posodo z vodo v smeti zlila, cisto sem raztresena... hehe, se ukvarjala z enimi navodili, dobila en mobi, ne mroes verjet, sama sem si vse nastimala prec, celo nasla sem navodila na netu, radijske postaje sem si celo SAMA (!!) nastimala (*zakaj klicaji* ker 'ne znam' teh zadev, 'nisem za' )...Kaksen odnos pa imam do teh zadev je pa spehasto kar...Dobim hud mobi, in jaz... aja? ok, thanx, saj itak enega ful dobrega dobim, kao, mi je skoraj se narobe hodilo... Taka sm k mat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 marsa you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 In, kaj boš naredu ???????????Kaj predlagaš? Marsa, ElNino thx. Sam zdej bi rad še fusbal gledu Grem gledat, če imam med doma. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Aja, Nino, kul! - vsec so mi take babice pa tak folk... od moje frendice babica je stara 92 let, dela tibetance, pred parimi leti je imela zlomljen kolk (!!!!!!! ves kaj je to za to starost), pa je tolk fit, lustna, etericna cisto, ocesna telovadba, takole z ocmi lustno vrti, prste izproza pa tak... Nad!! 10 jurjev... pac, j*b*g* - za vse nazaj, enkrat pac placas, saj je kul, da se nas malo opozori, energetsko, v lajfu, to so vse... simboli, smernice...Taka znamenja so včasih boleče jasna.... sej me ne moti prevožena rdeča luč.... bolj me moti druga "rdeča luč" ... heja... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Marsa, prejle sem se nate spomnila..ko sem na vrtu obirala slastne rdeče paradižnike... neverjeten okus imajo, res slastno...*tole sem pozabila prej komentirat, sem pa opazila, jasno! x!x Astra, hecno, ker sem prej v temi astro in prehrana totalno nalozila o paradajzu, slavospev, no, in potem sem postekala, da je totalno mimo teme pravzaprav (rdeca nit samo oven in sco), pa zbrisala, da ne bom tolk nakladala...No, ampak prav slavospev (spet ) paradajzu...Pol pa vidim, da si ti tole objavila.Thanx za tole - kot da bi ga tudi jaz pikrich probala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ribe Moja starejša šizi na paradajz - domači seveda. Ga na našem "Bio" vrtu skoraj nič več svežega ni...Trudi - a lahko postneš naš bio vrt pliss(ali pa JanjaK )Ravno dovolj razmaka med paradižnikom, da lahko s kosilnico mimo laufaš Svetovna domislica Paradajz nima čisto nič proti Ok..Garala dobesedno doma dva dni. Preveč. TAko, da sem včeraj jokala od bolečin v postli. Pretiravanje kaj pa druga.Zato pa danes vse na izzy vzela-hčero odpeljala v šolo, potem pospremila še mlajšo - po novem in to od danes vozi avtobus naše najmlajše v šolo. Stoji pa tam kjer sta Trudi in JanjaK čakala mene . In sva s sestrično - v 9.mesecu nosečnosti pospremili ta male. Pol pa avtobus malo prehitro pride in vidi predstavo. Otroka, nosečnica, jaz, dva psa(Car in eden potepuški, ki se spet seli k nam) in MAČKA dirkamo proti busu. Šofer je hotel umreti od smeha... Me pa tudi.V glavnem - tako lepo umirjeno sem preživela dan - razen ko me je razkuril pes - ampak to pa je že druga zgodba Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Druscina. Ej, je kul te videt, pa tele tvoje storije! p.s. - tamala ze ve, kaj je dobro. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ja. Pametna punca Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Grem js pančat počas... cmoke vsem.... pa še en poseben zdravilski pobož micku da bo prej ozdravu sicer pa zdaj ko je vidu fotko od naše Aire je zicer že ves zdrav in pokončen... Lahkonoč Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 hehe... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 No tukaj je Natalyin Bio-vrtek; super ga je videt v živo http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Danes je pa komunikacija za en d... ! :xx!:A za eno dlako na jeziku? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ma ne, z nobeno Mick! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Hmm - ej Trudi...daj še malo paradižnika gor Lahko tudi naju s Cybrom no Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 hello.... petek...na glasbeno delavnico grem....priejo štirje nizozemci....in bomo improvizirali...in pol je v soboto nastop na grajskem trgu.... ju3 pa bobne peljem v šolo...med glavnim jih damo v glasbeno učilnico.....po odmoru....pa mamo glasbo...... Mick&El Nino pobož obema....in ostalim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Hmm - ej Trudi...daj še malo paradižnika gor Lahko tudi naju s Cybrom no OK Oba sta luštna; Nataly , pa naj ti čim prej mine v službi http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Alo folks En čuden dan tole danes... Sem šla v mesto po par opravkih... in me je kar psihiralo... ful občutljiva na vse, kot da bi bla skoz na preži... se dobim s sošolkama, pa onidve isto... "Kaj zaboga je to?" "Ne vem, neki je čudno ful, folk že cel dan napet, živčen, pa potres je bil, veš to??" Hm? In ko sem hodila po mestu... dvakrat mimo mene policijska sirena, kot da bi mi z nožem zarezal skozi dušo, rešilec.... čudna energija ful. Ko sem prišla tam okrog pol sedmih zvečer domov, sem se uspela nakulirat, malo prej pa spet... vznemirjenost v tebi, za katero veš, da ni tvoja, ampak da jo tvoje "antence" lovijo... potem spet potreski... na 5, 10 sekund... jaz, prijateljica in sosed na hodniku in "poslušamo" zemljo s telesi. Kaj se dogaja? Ekstra občutlljiva sem danes, tako že dolgo ne. En lep vsem, grem še mal drugje dogajanje na forumu ščekirat Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts