Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 12

Marsa

Recommended Posts

Hmm - ej Trudi...daj še malo paradižnika gor x;)x  x:Dx Lahko tudi naju s Cybrom no x;)x

:palec: x^x Ja, to! x;)x

Kul vrticek, sam se palcki manjkajo, nataly, kok moras bit ponosna na tale svoj svetek...

Mega, no vids, a ni mega lajf pa vse!? x:Xx :8): :palec: :palec:

O, ps - in medtem sta pa ze! x^x :palec: Kulj. xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hehe - tale fotka je bolj za nude x:Dx x:Dx x:Dx

Trudi :palec: hvala, ker si izbrskal in dal tole gor x:)x

Marsa - pa res mi je všeč. Čeprav na koncu sveta x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

En čuden dan tole danes...  Sem šla v mesto po par opravkih... in me je kar psihiralo...

folk že cel dan napet, živčen,

:palec:

ja čudno vse to dans, pozabu denarnico, zastonj šel pole v lj, pozneje nazaj šel s kolesom vun in šel po mojo, ustrezno pito x^x Nesel spet vnovčit loto,pa tut tamle je crkawau ekran jim, pozneje opazu znanko, se na hitro pomenil vidim,da je danes vse rs v pospešku, h0h, kr neke avto miniaturne nesreče ,pa udarce koles sm vidu :8): glavn je,da je en dan manj spet x:o)x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Nat, fino te je spet mal več brat (al se mi bolj zdi, da je teh tvojih postov mal več zadnje dneve... al pa mogoče zarad slikce x;)x ), pa videt s Cyberčkom na fotki :palec: Pismu bomo res postali OBHF (one big happy family), tele vezi se stikajo še daleč izven foruma dalje, vidim xsrcx

Marsa, zaboga, kolk si pa ti naspidirana danes :eek: x:Dx :palec:

Kristalka - te že kar vidim, kako boš uživala x;)x Držim pesti za nastop! x:Xx

Huh... jaz sem se nekak kar k sebi spravla, ga res ni čez varno toplo domače gnezdece, pa še eterično olje Andske Mirte sem si dala gor, tako lušten filing ustvari... x:)x

Dogaja, pa, dogaja... :inocent: Odstiramo tančice z odnosov, pa mi je všeč, ker se bližamo realnosti, ampak nisem pričakovala takšne reakcije (no, lažem - v bistvu sem jo, sem pa UPALA, da ne bo taka x8Dx ) in tale reakcija mi niti ni najbolj ljuba... S strani ene meni zelo ljubih oseb. No ja, še vedno vse gladko teče, zna se zakomplicirat kasneje, če... Pika. xcivx

Ne vem, a bi šla kak muvie gledat al mal poezijo pisat al kaj... x8Dx Neki bom že ščarala :palec:

Lepe sanje, lunatki x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

:flower: :flower: :flower: jutro :flower: :flower: :flower:

včerajšnji dan sem uspešno preživela... dons je pa spet nov dan za čez dat. no pejmo novim zmagam naproti. Komi čakam dopust. letos ga še nč nisem mela. sem že pošteno zmatrana od službe in vseh ostalih stvari. folk lep dan preživite. dons bo mal bl hladno,ne? no sej kul, ne maram da mi je vroče. :party:

spet se mi je na bolš poslabšal

Jutrčka vsem... :D sem sanjal kako je žaža nek napisala bomo vidli.. hecno kako noč v bistvu nič ne spremeni... še pesem počutja... Natalie Imbruglia, That Day
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pozdravljeni dragi prijatelji!

Zanimiva stran, prisrčno upam da se bom znašel v njej in aktivno sodeloval.

Osebna rast je moja najljubša tema xrolleyesx

Za začetek bom posredoval misel ki se meni osebno zelo dopade in upam da se bo tudi vam xrolleyesx

DANES JE PRVI DAN OSTANKA MOJEGA ŽIVLJENJA

VSE ŠE LAHKO POSTORIM ČESAR NISEM xDDx

Za enkrat toliko, lep pozdrav vsem!

Joco

dobrojutrodoberdanvsem...še posebej vsem tistim, ki jim trenutno življenje prinaša težave, bolezni.....pa da se jim nebo čim prej zjasni :flower: :flower: :flower:

xrosex xrainbowx xrosex

joco, dobrodošel x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pazi! To tudi Janjak bere x:Dx , da o Š. niti ne govorimo x:Dx  x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

Hudičkica, simpatična :vragec: x;)x :palec: . Ampak tale tvoj vrtek je res mega pogruntavščina. Wimbledonska travca, pa nikjer nič, sam par palc paradajza x:)x :palec: namest kakega okrasnega hrmiča. Full fajn zadevica, samo malo zakamuflirana, tko da je bil Cyberček ziiiher, da se mora tja podpisat x:Dx x;)x .

Tudi jaz preživljam na nek način čudno obdobje, bom tja med ostarele napisala, nekak ni ta prav feeling za delit posebne misli in potem pride do kakega čustvenega nesporazuma. Jaz žal tegale ne morem prestavit, ap mi je ta moment stara mama okupirala srček deloma, pa delam v bistvu neke bilance in delujem odotna :inocent: :2src: .

Danes končam ob 13.30 , pa pol šibnem k njej na obiskec, pa potem sama domov :C: , Trudi ma nek ubitačen turnus v službi, upam, da mu bo zneslo, če nič drugega tule pride prav njegova trmica.

Joco dobrodošel med nami, mislim,d a ti bo šele čez čas jasno, kakšno srečo imaš, da si zajadral k nam x;)x :palec:

Vsem želim en navihan dan x:Xx , pa naj vam dan prinese vse kar potrebujete xsrcx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

VSEM HVALA ZA DOBRODOŠLICO x!x xrolleyesx x:Ix

PREPRIČAN SEM DA SE BOM POGOSTO UDELEŽEVAL VAŠIH PISANJ, KOMENTARJEV IN DRUŽENJA NA SPLOH :inocent

VESELIM SE PRIJETNIH PRESENEČENJ IN TER POGOVOROV IN KOMENTARJEV V VAŠI DRUŽBI

DRUŽITE SE IN UŽIVAJTE PA ŠE JAZ Z VAMI xDDx xDDx

SE BEREMO :2src: :2src: :2src:

JOCO

http://www.povej.net/forum/images/smiles/1050849597.gifDobro jutro vsem...

x:Dx ...joj, včeraj je bil krasen dan, najboljši del je pa bil, ko sem se namakala v banjici in brala knjigico z naslovom HVALEŽNOST...krasna knjiga... xhypnox

Amis...ful lepo si tole dobro jutro zaželela xsrcx x:Dx

El Nino... x:Dx x:Dx x:Dx

Mick... me je skor odneslo...NA ZDRAVJE

Joco...pozdravljen čebljaček... x;)x x:Dx

LEP DAN ŽELIM VSEM.... x:Xx x:Xx x:Xx

Če hočeš biti srečen....BODI!

:D nahja žaža v mojih sanjah si na easy napisala nekaj drugega ampak barvito pa le kot ponavadi :D hehe
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...