Marsa 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Hmm - ej Trudi...daj še malo paradižnika gor Lahko tudi naju s Cybrom no Ja, to! Kul vrticek, sam se palcki manjkajo, nataly, kok moras bit ponosna na tale svoj svetek...Mega, no vids, a ni mega lajf pa vse!? O, ps - in medtem sta pa ze! Kulj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 hehe - tale fotka je bolj za nude Trudi hvala, ker si izbrskal in dal tole gor Marsa - pa res mi je všeč. Čeprav na koncu sveta Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Nataly prov simpatična si in lepo je bit v tvoji družbi in te poznati http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Pazi! To tudi Janjak bere , da o Š. niti ne govorimo Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 En čuden dan tole danes... Sem šla v mesto po par opravkih... in me je kar psihiralo... folk že cel dan napet, živčen, ja čudno vse to dans, pozabu denarnico, zastonj šel pole v lj, pozneje nazaj šel s kolesom vun in šel po mojo, ustrezno pito Nesel spet vnovčit loto,pa tut tamle je crkawau ekran jim, pozneje opazu znanko, se na hitro pomenil vidim,da je danes vse rs v pospešku, h0h, kr neke avto miniaturne nesreče ,pa udarce koles sm vidu glavn je,da je en dan manj spet .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Nat, fino te je spet mal več brat (al se mi bolj zdi, da je teh tvojih postov mal več zadnje dneve... al pa mogoče zarad slikce ), pa videt s Cyberčkom na fotki Pismu bomo res postali OBHF (one big happy family), tele vezi se stikajo še daleč izven foruma dalje, vidim Marsa, zaboga, kolk si pa ti naspidirana danes Kristalka - te že kar vidim, kako boš uživala Držim pesti za nastop! Huh... jaz sem se nekak kar k sebi spravla, ga res ni čez varno toplo domače gnezdece, pa še eterično olje Andske Mirte sem si dala gor, tako lušten filing ustvari... Dogaja, pa, dogaja... Odstiramo tančice z odnosov, pa mi je všeč, ker se bližamo realnosti, ampak nisem pričakovala takšne reakcije (no, lažem - v bistvu sem jo, sem pa UPALA, da ne bo taka ) in tale reakcija mi niti ni najbolj ljuba... S strani ene meni zelo ljubih oseb. No ja, še vedno vse gladko teče, zna se zakomplicirat kasneje, če... Pika. Ne vem, a bi šla kak muvie gledat al mal poezijo pisat al kaj... Neki bom že ščarala Lepe sanje, lunatki Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 jutro včerajšnji dan sem uspešno preživela... dons je pa spet nov dan za čez dat. no pejmo novim zmagam naproti. Komi čakam dopust. letos ga še nč nisem mela. sem že pošteno zmatrana od službe in vseh ostalih stvari. folk lep dan preživite. dons bo mal bl hladno,ne? no sej kul, ne maram da mi je vroče. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Dobro jutro . Lep četrtek vsem, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Jutrčka vsem... sem sanjal kako je žaža nek napisala bomo vidli.. hecno kako noč v bistvu nič ne spremeni... še pesem počutja... Natalie Imbruglia, That Day Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Joco 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Pozdravljeni dragi prijatelji!Zanimiva stran, prisrčno upam da se bom znašel v njej in aktivno sodeloval.Osebna rast je moja najljubša tema Za začetek bom posredoval misel ki se meni osebno zelo dopade in upam da se bo tudi vam DANES JE PRVI DAN OSTANKA MOJEGA ŽIVLJENJAVSE ŠE LAHKO POSTORIM ČESAR NISEM Za enkrat toliko, lep pozdrav vsem!Joco Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 joco! dobrodošel na najboljšemu forumu!!! veliko prijetnega branja in pisanja!!! xrosex xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 dobrojutrodoberdanvsem...še posebej vsem tistim, ki jim trenutno življenje prinaša težave, bolezni.....pa da se jim nebo čim prej zjasni xrosex xrosex joco, dobrodošel you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 U novega imamo! Joco dosti veselega pisanja želim Lep dan vsem Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Joco 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 aiwa!! Hvala za dobrodošlico, prijetno sem presenečen in prav nerodno mi je Tudi jaz tebi želim vse kar si sama želiš Uživaj življenje maksimalno Joco Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 no Joco tle te čaka še ful prijetnih presenečenj! Sama fajn druščina si prišel na pravo mesto za dobro voljo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Pazi! To tudi Janjak bere , da o Š. niti ne govorimo Hudičkica, simpatična . Ampak tale tvoj vrtek je res mega pogruntavščina. Wimbledonska travca, pa nikjer nič, sam par palc paradajza namest kakega okrasnega hrmiča. Full fajn zadevica, samo malo zakamuflirana, tko da je bil Cyberček ziiiher, da se mora tja podpisat . Tudi jaz preživljam na nek način čudno obdobje, bom tja med ostarele napisala, nekak ni ta prav feeling za delit posebne misli in potem pride do kakega čustvenega nesporazuma. Jaz žal tegale ne morem prestavit, ap mi je ta moment stara mama okupirala srček deloma, pa delam v bistvu neke bilance in delujem odotna . Danes končam ob 13.30 , pa pol šibnem k njej na obiskec, pa potem sama domov , Trudi ma nek ubitačen turnus v službi, upam, da mu bo zneslo, če nič drugega tule pride prav njegova trmica. Joco dobrodošel med nami, mislim,d a ti bo šele čez čas jasno, kakšno srečo imaš, da si zajadral k nam Vsem želim en navihan dan , pa naj vam dan prinese vse kar potrebujete Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 JOCO DOBRODOŠEL MED LUNATKI FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Welcome Joco... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Joco 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 VSEM HVALA ZA DOBRODOŠLICO x!x PREPRIČAN SEM DA SE BOM POGOSTO UDELEŽEVAL VAŠIH PISANJ, KOMENTARJEV IN DRUŽENJA NA SPLOH :inocent VESELIM SE PRIJETNIH PRESENEČENJ IN TER POGOVOROV IN KOMENTARJEV V VAŠI DRUŽBI DRUŽITE SE IN UŽIVAJTE PA ŠE JAZ Z VAMI SE BEREMO JOCO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Aaaaaaaaaaaaaapciiiiiiiiihaaaaaaa :xx!: Jutrček. Pozdravljen Joco Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 joj micki kaj si pa staknu? si se prehladu? ja božček....upam, da lepo skrbijo zate in ti kuhajo čajčke spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 jp :xx!: Nič ne skrbijo zame, nič Še delat bom mogu dans bl :xx!: Še dober, da me tu mal razvajate. Aiwa Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 http://www.povej.net/forum/images/smiles/1050849597.gifDobro jutro vsem... ...joj, včeraj je bil krasen dan, najboljši del je pa bil, ko sem se namakala v banjici in brala knjigico z naslovom HVALEŽNOST...krasna knjiga... Amis...ful lepo si tole dobro jutro zaželela El Nino... Mick... me je skor odneslo...NA ZDRAVJE Joco...pozdravljen čebljaček... LEP DAN ŽELIM VSEM.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 nahja žaža v mojih sanjah si na easy napisala nekaj drugega ampak barvito pa le kot ponavadi hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts