Volk K.L. 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Nooo, pa prosim za veliko iskrenosti. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 zvest v dejanjih ja sm ja, sam v glavi se marsikaj dogaja tako, da glava je spekter prevar, lahko Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Volk, prosiš, pa se nisi izpovedal , anketa je kul Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2004 Sem se izpovedal in kakor vidiš anketa je zaenkrat NE 100%. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2004 zvest v dejanjih ja sm ja, sam v glavi se marsikaj dogaja tako, da glava je spekter prevar, lahko Gledamo samo na dejanja. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Nobenega nisem nikoli prav prevarala.Enkrat mi je postal en ful vsec ( medtem, ko sem bila v zvezi), ampak sem se zadrzala in to je bila takrat pravilna odlocitev... Ampak glede na to, kaksne besede, sem slisala od tega resnega fanta in kaksne podlosti so se dogajale, mi je zal, da ga nisem prevarala. Ce bi to vedela prej... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Sedaj ti je pa žal Michelle, prilika zamujena ne vrne se nobena Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Sedaj ti je pa žal Michelle, prilika zamujena ne vrne se nobena Zal...ne vem no. Vedno sem bla "moralistka" glede tega...Samo tadrug tip je bil res zaljubljen vame pa tudi bolj kompatibilna sva si bla ( to seveda vidim sele zdaj) Pac Ah ja, upam, da se bo ta le vrnila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Nobenega nisem nikoli prav prevarala.... mi je zal, da ga nisem prevarala. Ce bi to vedela prej... Je ze prav - ker gre za to, da si TI taksna v odnosu Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Sej vem...nikoli ne reci nikoli sicer...sam mene je vest pekla ze zato, ker mi je bil se en usec :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 tudi ti si jih poln Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 ...žal, sem. in ne samo enkrat. on mene, jaz njega. milo za drago. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 o ja, odvisno od vremena Sem mislila, da od planetov Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Gledamo samo na dejanja. hja, sm previdn pred takim teatrom .če ne je že boljše,da ne grem kam vun Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 ...žal, sem. in ne samo enkrat. on mene, jaz njega. milo za drago. .pogumna si, hmmmmsam a pol ostaneš še vedno z njim lahko?..ti rata to..obvladaš vse to, hmm Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Haahahaha, ko spustiš psa s ketne je konec Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Jaz sploh ne razumem, kako ma folk zivce za to varanje. Ok, ne recem za eno noc...se das dol in gres naprej. Ampak tisto...da mas prav razmerje :o|o: Tok skrivanja, laganja itd...mene bi zivcki izdal.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 [ .pogumna si, hmmmmsam a pol ostaneš še vedno z njim lahko?..ti rata to..obvladaš vse to, hmm nisem pogumna. samo to tako je.dobro si vprašal, če lahko ostanem še z njim? ja in ne. sam je nezvest, nima pravil, nima meril (ko seks potrebuje, si ga vzame), zakaj ne bi še jaz? sploh če je licemerec, če od mene pričakuje zvestobo, sam pa.... ne me vprašat, zakaj sem z njim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Zaljubljena ocitno nisi? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 zvest v dejanjih ja sm ja, sam v glavi se marsikaj dogaja tako, da glava je spekter prevar, lahko strinjam!prevara je lahko tudi nekaj drugega kakor fizicen odnos z nestalnim partnerjem.'to' pa verjetno pocne 99% ljudi. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 zvest v dejanjih ja sm ja, sam v glavi se marsikaj dogaja tako, da glava je spekter prevar, lahko Gledamo samo na dejanja. gledas sao na dejanja. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 sam je nezvest, nima pravil, nima meril (ko seks potrebuje, si ga vzame), zakaj ne bi še jaz? sploh če je licemerec, če od mene pričakuje zvestobo, sam pa.... ufaa, prodajaš se zarad same zveze, treba met respekt, Svoj; se nič ne ceniš? vzajemna, prostovoljna zveza Veš, očitno ti to paše. (pa ne razlagaj potem Zakaj )V bistvu se še nisi nasitla Dovolj, ha? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Jaz sploh ne razumem, kako ma folk zivce za to varanje. Ok, ne recem za eno noc...se das dol in gres naprej. Ampak tisto...da mas prav razmerje :o|o: Tok skrivanja, laganja itd...mene bi zivcki izdal.. never say never! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 prevara je lahko tudi nekaj drugega kakor fizicen odnos z nestalnim partnerjem.'to' pa verjetno pocne 99% ljudi. tako, ja. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.