free 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 sploh pa: kdo bo men govoru, da mam rad samo enga cloveka an zemlji!!??sej nisem prf.....knjen! nimam srcne cakre sam za enga an svetu :o|o: in tudi kdo sem jaz da bi sploh kakmu cloveku branil imeti rad vec ljudi!!??skrajno samopomebno in nesvobodno bi to bilo! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 hm, Poko, pol pa ti skoz varaš k tok na mene misliš... AJA Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 zvesta-sebi x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Selene Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 zvesta-sebi hja, to že ja, sam tut to mine, verjem mi, pa naj tebi to traja res dlje časa Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Nobenega nisem nikoli prav prevarala.Enkrat mi je postal en ful vsec ( medtem, ko sem bila v zvezi), ampak sem se zadrzala in to je bila takrat pravilna odlocitev... Ampak glede na to, kaksne besede, sem slisala od tega resnega fanta in kaksne podlosti so se dogajale, mi je zal, da ga nisem prevarala. Ce bi to vedela prej... Michelle, mislim, da ti zaradi tega ni treba biti žal. Če misliš, da je bil ta tvoj ta resen fant podel (kot si kasneje spoznala), se vprašaj, če bi se splačalo zaradi njega si pacat vest (izgubit dostojanstvo) ali kakorkoli temu že rečeš. No, vsaj jaz gledam na to tako. Meni se zdi, da če greš z drugim, varaš samega sebe, ne drugega človeka. Ker če z nekom nisi srečen in si vseeno z njim, ne izpolnjuješ sebi svojih želja - torej se varaš. Nimaš dostojanstva, spoštovanja do sebe. Meni je grozno že to, da sem z nekom, s katerim nisem srečna, kaj šele, da bi n.pr. na skrivaj šla z drugim. Sem bila tudi v taki situaciji, da me je tip dobesedno zapostavljal (mogoče celo hodil drugam), pa me kljub temu ni zanimal nihče drug. Na vsak način sem hotela zvezo prej prekiniti, zato da sem lahko potem zadihala in šele kasneje dobila željo spoznati koga drugega. Meni se zdi tisto "če on mene vara, bom pa še jaz njega" nedojemljivo. Se spustiti na isti nivo - no way. Mislim, da me niti kaka materialna odvisnost ne bi spravila do tega, ker potem bi se sploh počutila, da prodajam svoje telo pa še dušo zraven. Še prostitutke se mi zdijo bolj dostojanstvene kot ženske, ki živijo z nekom samo zaradi denarja. Prostitutke vsaj pokasirajo za svoje usluge in potem živijo svoj lajf - ne razdajajo še lajfa zraven. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 S tem se strinjam ja. Tudi men ni jasno, kako si lahko to vracajo. Ces, ce ti mene, bom tudi jaz tebe.Jaz sem bolj tako razmisljala. Da ce bi vedela prej, kako se bo najina zveza razvijala in do kaksne nizke tocke bova prisla, bi takrat naredila konec...samo v tistem trenutku, se mi je zdelo, da se splaca potruditi, ker sem mela fanta vseeno raje. No, pa saj sva prezivela se eno lepo leto...Ne morem rect, da obzalujem... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 No, saj . Pol je vse OK. Je že moglo biti tako. A ne? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 http://www.mobisux.com/tabla/images/graemlins/1206675-bonk.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 .samo v tistem trenutku, se mi je zdelo, da se splaca potruditi, ker sem mela fanta vseeno raje. No, pa saj sva prezivela se eno lepo leto...Ne morem rect, da obzalujem... poynam to, dobr..ampak nikol vec Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Nisem varal, ne varam (trenutno niti ne morem ) in ne bom. Bikci smo menda zelo zvesti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 razen mojega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sonce33 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 NIKOLI! Meni ni niti na misel prišlo, kaj šele da bi kaj takega počela. Očitno sem z drugega planeta . Sedaj, ko nimam koga varat , poskušam biti zvesta sebi, kar pa mi ne uspeva najbolje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 jaz pa sem si, ker imam namen življenje živeti, polno živeti.... včasih delujem v skladu s srcem, včasih z razumom, predvsem pa mi ni žal za določene stvari ki sem jih ali nisem naredila.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 NIKOLI! Če je ljubezen, varanja ni, ker je pokritost celic (enojnost) in do tega priti ne more, ker je svoboda popolna in ni blokad. Prav v vsakem drugem primeru, kjer pa največkrat ego ljubi, se pa imamo v resnici samo radi, lahko pride do varanja, to je pa spet samo problem svojega jaza in dokazovanje samemu sebi nkaj, kar ne obstaja. Jaz sem tudi mislil, da sem ljubil, pa tudi varal sem, čeprav nisem. Ker je bilo varanje samo iskanje spremembe in ni bilo čustvenih navez, je bila v bistvu samo sprememba tistega stalnega, kratki beg v nekaj drugačnega (seveda bolj psihično kot dejansko). Bolj v tem smisli, da če vsak dan ješ pečenko se včasih tudi žgancev zaželiš. Zame je varanje lahko samo čustvene narave, to je pa tudi takrat, ko si v mislih z drugim in pri tem doživljaš nekaj novega, ko si to želiš, tudi če telesno ni prisotno...vsedrugo je samo skok čez plot. V resnični ljubezni si partnerja dajeta drug drugemu vse, kar drugemu pomeni lepo, torej mu ustreže in privošči prav v vsem, kar bi dalo neko zadovoljstvo, tudi popolno svobodo, v takem razmerju ni nezvestobe, ker o tem tudi nihče ne premišljuje, ker enostavno ni ega, ki bi delal zdrahe. Samo kaj ko take zveze tako redke, ko jih lahko prešteješ na prste ene roke. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Zame je varanje lahko samo čustvene narave, to je pa tudi takrat, ko si v mislih z drugim in pri tem doživljaš nekaj novega, ko si to želiš, tudi če telesno ni prisotno...vsedrugo je samo skok čez plot. tomaz, ce prav razumem potem je po tvoji definiciji varanje visja stopnja nezvestobe kot skok cez plot? zanimivo.ker sem hotla napisat kako sem zvesta in nikoli ne varam , no ja, do sedaj res nikoli nisem, sem po tem prebranem se enkrat razmislila ali sem res tako zvesta kot mislim da sem. ampak kar se tice misli... in biti z mislimi z drugim...mam obcutek da je tezje nadzorovati in kontrolirati misli kot dejanja, misli tud potekajo hitreje kot dejanja, zato se mi zdi da jih ze zato tezje nadzorujemo in obvladamo. no ja, bom pa sedaj vadila nadzor nad mislimi, da cez cas,ko bom vstopila v ztvezo s partnerju ne bom imela tezav z nekontroliranjem svojih misli in s tem posledicno z nezvestobo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Ali ste kdaj prevarali svojega sedanjega partnerja ? Da, velikokrat. [ 3 ] [23.08%] Da, samo enkrat sem ga. [ 0 ] [0.00%] Ne, sem zvest. [ 10 ] [76.92%] Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Vesna 8 Težko najdem sogovornika v teh zadevah, ker imam pač take izkušnje in tako resnico Resnično je varanje problem samo takrat , ko pobrkla čustva in napravi neko škodo, pusti posledice čemur sledi čustvena bolečina. Če je to samo telesno v tem ne vidim nobenega problema, čeprav je tudi to stvar vsakega posameznika, kako sprejema. Tistega, ki resnično ljubiš ne moreš prevarati, niti on tebe (ljubezen obstaja samo obojestransko), čustvene naveze (religijsko svetlobne niti) so pač tako pokrite, da sta oba kot eno (miselni vzorci so prekriti tudi komunikacija). Lahko pa kljub temu zadovoljiš neko trenutno potrebo a pri tem čustva ne bodo trpela, ker je to samo telesni poseg. Ker bo to samo dejanje neke trenutne telesne potrebe (čeprav je želja in misel nastala v glavi) tudi tvoj jaz pri tem ne bo trpel. Kakor hitro pa z tem posežeš v neko spremembo misli ali slabe vesti, je škoda že narejena, to je pa varanje, ker so se informacije preoblikovale in se vzorci ne prekrivajo več, preizkujejo sorodne vzorce in iščejo virtualno rešitev. Takrat pa nastane čustvena bolečina, zopet oživi ego, vleče kontra logičnim in pravilnim odločitvam, prične se iskanje alternativ in predvsem opravičil za dejanja, vendar ne v sebi ampak v drugih. To je pa tisto, kar je narobe in kar varanje posledično ustvari. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Glej, glej.......večno aktualna tema-tika tomazslo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Mick, izdal si se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 .....haj sstane.....kaj pa ti meniš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 aha...torej ce sam seksas, je se ok...glavn, da te vest ne pece.... :o|o: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Če imaš partnerja, ki pričakuje tud sex-zvestobo se vesti skor ni moč izogniti .......smešno, pa vendar te vest peče zarad njegovih pričakovanj. Ti se pač morš odločit a si to ceno (vest) pripravljen plačat, v bistvu te nihče ne sili, da za to ceno kaj kupiš, ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Zame je varanje lahko samo čustvene narave, to je pa tudi takrat, ko si v mislih z drugim in pri tem doživljaš nekaj novega, ko si to želiš, tudi če telesno ni prisotno...vsedrugo je samo skok čez plot.Zanimivo razmišljanje.Samo meni se zdi varanje v podobi skoka čez plot hujše - zdi se mi, da po njem ni možne vrnitve nazaj na enak način kot če tega dejanja ne storiš. To je pač moj pogled. Verjetno zato, ker na seks ne gladm kot na 'šport' oz. na nekaj brez čustev.Se pa tudi čustvena 'prevara' čuti in ni prijetna. Me pa zanima, koliko ljudi je, ki jim nikoli misli ne uidejo kam drugam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.