Mick 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Verjetno zato, ker na seks ne gladm kot na 'šport' oz. na nekaj brez čustev.Zdej pa sem "kriv" ker imam rad šport Se hecam, tud če na seks ne gledaš kot na šport /kar sam hvala bogu ne, mam šport čist drgač rad / se lohk in se zgodi oz. dogaja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Verjamem, da se dogaja. Pa ne samo iz ljubezni do športa Po moje je štos samo v tem, kje si človek postavi mejo. Eni se z drugo osebo nasprotnega spola ne bojo niti pogovarjal, če so oddani, drugi z njo ne bojo šli na kavo, tretji ...., ...., sedmi pa pač ne bi seksal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 ..in to za vselej al pa tud zlo verjetn....vse dokler.......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Verjamem, da se dogaja. Pa ne samo iz ljubezni do športa Po moje je štos samo v tem, kje si človek postavi mejo. Eni se z drugo osebo nasprotnega spola ne bojo niti pogovarjal, če so oddani, drugi z njo ne bojo šli na kavo, tretji ...., ...., sedmi pa pač ne bi seksal.to so vse samo blokade in izgovori nam samim...če si nekaj želiš si vzami in ne razmišljaj kaj je prav in kaj ni...samo pazi, da pri tem komu ne naškodiš in ne povzročiš bolečine.... seveda sprejemam to na svoj način po svojih izkušnjah in na svojih primerih, ki sem jih moral pač predelati v dobrobit svojega jaza....nikogar pa ne silim, da to tudi sprejme..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 ...samo pazi, da pri tem komu ne naškodiš in ne povzročiš bolečine.......kar te v primeru, da partner pričakuje, želi tvojo zvestobo....vodi v še en blem......laž. Ker če to vezan že nardiš in nočeš partnerja prizadet.......že prej odideš (in prizadeneš ).... al pa.......lažeš ...... pravijo, da ne smeš priznat pa če te gor dobijo. Tako, da zna zgleda bit veri komplicirano vse skup, ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Pišuka , kolk problemov imajo eni s tem varanje! Ne vem - meni se zgleda še ni zgodilo, da bi si želela s kom drugim seksat, ko sem imela kakega tipa. Pa tudi nihče me ni spravljal "v skušnjavo", ko sem bila "zasedena". V srednji šoli sem imela tipa, ki je bil 1 leto v vojski. Meni to ni predstavljalo noben problem. Ko sem šla s sošolkami kam ven, sem se sicer pogovarjala in spila pijačko skoraj s komerkoli, ampak na kak seks nisem niti pomislila. Navadno se je že čisto v začetku pogovor odvijal tako, da sem imela priliko povedati, da imam tipa v vojski, in potem me nihče več ni kaj nadlegoval ali osvajal. Očitno sem delovala tako (oddajala kake vibre ali kaj jaz vem kaj), da je bilo vsakemu jasno, da sem svojemu tipu predana. In vsak se je potem še naprej normalno pogovarjal z mano. Tudi plesala sem s kakim, o ja. Ampak nikoli nisem imela občutka, da bi hotel kdo kaj več. Mi je pa zadnjič ena prijateljica rekla, da v tistih letih (ko smo imele 18 - 20 let) ni hotela imeti nobenega tipa, ki je še čakal na poziv za v vojsko. Vsakega, ki jo je kaj osvajal , ko je bila samska, je najprej vprašala, če je že bil v vojski. Če še ni bil, je pri njej takoj izvisel. :xx!: Rekla mi je, da je prepričana, da ga ne bi mogla čakati 1 leto. Zgleda, da smo si ljudje (neglede na spol) res zelo različni. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2004 zvest v dejanjih ja sm ja, sam v glavi se marsikaj dogaja tako, da glava je spekter prevar, lahko Gledamo samo na dejanja. gledas sao na dejanja. Samo na dejanja !!! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 sam je nezvest, nima pravil, nima meril (ko seks potrebuje, si ga vzame), zakaj ne bi še jaz? sploh če je licemerec, če od mene pričakuje zvestobo, sam pa.... ufaa, prodajaš se zarad same zveze, treba met respekt, Svoj; se nič ne ceniš? vzajemna, prostovoljna zveza Veš, očitno ti to paše. (pa ne razlagaj potem Zakaj )V bistvu se še nisi nasitla Dovolj, ha? Drugač pa, nikol nisem varala. Skoraj, pa na koncu prejšnje zveze, ki jo je blo fulllllll težko končat, ampak drugi tud ne bi bil prava odločitev, in ni bil odločitev, tako da, sem bla ponosna nase da se je tko izteklo kot se je. Še vseen mislim, če si samski si lahk privoščiš sex s komer želiš, pa po možnosti da je to na isti valovni dolžini.... se ve zakaj se gre.. pa da sta oba udeleženca samska.. štrene mešat zvezam je podlo. In take tipe/ženske servisirat bljak... :xx!: Si je pa treba razpucat kaj ti trenutni partner daje, pa koliko ti pomeni, in kolk pomen tista polurna izmenjava pljunkov pa drugih telesnih tekočin z x-om.. Pa kolk je tista zaljubljenost, občudovanje od drugega resnično.. al sam da ga mal zarine na toplo...Če se ceniš, seveda! Če ne, ti je itak nepomembno.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Tamara Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 itak je vse odvisno...ce jaz pricakujem telesno zvestobo, se pocutim prevarana, ce bi moj ljubimec spal z drugimi...ne vem, pa kaj mu hodi po glavi, mogoce je to se hujse...? jaz nisem nikoli nikogar prevarala, ne vem pa, zakaj ne. nisem imela te zelje, torej je to akademsko. tezko trdim eno ali drugo, ker nisem bila nikoli v skusnjavi.ne vem torej, kaj je razlog za mojo dosedanjo zvestobo, ker se nikoli nisem cutila potrebe po kom drugem, ko sem z nekom bila. zna biti pa komplicirano..... poznam pare: on jo vara, ona prizadeta, njemu zal, da je prizadeta, ampak ne, da jo je varal. to mislim.v tem primeru ne bi varala, najbrz. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 itak je vse ...ccc .. nakladas. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 TO SM ZBRAL .ki jo je blo fulltežko končat,,........in ni bil odločitev, tako da, sem bla ponosna nase da se je tko izteklo kot se je. ...Še vseen mislim, če si samski si lahk privoščiš sex s komer želiš, ..se ve zakaj se gre. pa da sta oba udeleženca samska.. ..štrene mešat zvezam je podlo. .. .Si je pa treba razpucat kaj ti trenutni partner daje,....... pa koliko ti pomeni, in kolk pomen tista polurna izmenjava pljunkov pa drugih telesnih tekočin .Pa kolk je tista zaljubljenost, občudovanje od drugega resnično.. al sam da ga mal zarine na toplo... .Če se ceniš, seveda! Če ne, ti je itak nepomembno.. hj, važna je komunikacija ..to zdele globoko spoznavam, ampak saj...vsaj nekaj vzajemnosti mora bit, če ne je brezveze. Pa ljubosumje je treba predelat, že veliko prej, preden se odločiš vstopit v novo zvezo .Ja ,če si samski, lahko špilaš na tako struno ja, zato ne obsojaj tazga Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 ja.. treba pa je predelat tud kaj od zveze pričakuješ in kaj lahko nasprotna stran pričakuje od tebe.. neki mutit pa to.. :xx!: Nema trte mrte.. Brezveze... bullshit... Tko kot je.. ne slučajn neke finte pustimo času čas.. al pa če.. pol se tak ve.. da gre za nekega seratorja.. pač rečt.. ej men je sam do sexa... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 da gre za nekega seratorja.. pač rečt.. ej men je sam do sexa... hj, do tega je treba pridet, da se ne zasvojiš serator =serjati Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 hehehehehehe.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 danes se nadvse trudim bit zvest sebi.... me premaguje preteklost... se pač ne dam... sem bil že na tisti poti, vem kako pol spet ni nič, (več v razmerja ki se končajo in začnejo) tko da zaenkrat sem zvest... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 It's my life zato ostajam zvesta sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 itak je vse ...ccc .. nakladas. ? nakladam...? hm...ne bi rekla Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 sexy mehičanko(cukr od beybe)kar me spominja morem spet moji španski penfrendici kaj pisat ej ni škorpijonka.... je pa ribica z asc v sco... hehe in ma ime ki ga ne znam izgovorit... taradatmdadatadama Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 hm.....mi je dalo mislt Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 očitno je čas za slovo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 ...ah ne se....ceprou postaja mal navada :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 sej sem sebe vidla, ok, kolk točk je za slovo joj šalim se, šalim... al pa tud ne, haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 misel na morebitni sex...?hm... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 4 točka hmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.