Skoči na vsebino

Ste zvesti?

Volk K.L.

Ali ste kdaj prevarali svojega sedanjega partnerja ?  

43

1. 1. Ali ste kdaj prevarali svojega sedanjega partnerja ?

• Da, velikokrat.
      4
    • Da, samo enkrat sem ga.
      3
    • Ne, sem zvest.
      28

Recommended Posts

Verjetno zato, ker na seks ne gladm kot na 'šport' oz. na nekaj brez čustev.

Zdej pa sem "kriv" ker imam rad šport :vragec: x;)x x:Dx Se hecam, tud če na seks ne gledaš kot na šport /kar sam hvala bogu ne, mam šport čist drgač rad x^x / se lohk in se zgodi oz. dogaja x;)x x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 93
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Verjamem, da se dogaja. Pa ne samo iz ljubezni do športa x:Dx

Po moje je štos samo v tem, kje si človek postavi mejo. Eni se z drugo osebo nasprotnega spola ne bojo niti pogovarjal, če so oddani, drugi z njo ne bojo šli na kavo, tretji ...., ...., sedmi pa pač ne bi seksal.

Verjamem, da se dogaja. Pa ne samo iz ljubezni do športa  x:Dx

Po moje je štos samo v tem, kje si človek postavi mejo. Eni se z drugo osebo nasprotnega spola ne bojo niti pogovarjal, če so oddani, drugi z njo ne bojo šli na kavo, tretji ...., ...., sedmi pa pač ne bi seksal.

to so vse samo blokade in izgovori nam samim...če si nekaj želiš si vzami in ne razmišljaj kaj je prav in kaj ni...samo pazi, da pri tem komu ne naškodiš in ne povzročiš bolečine....

seveda sprejemam to na svoj način po svojih izkušnjah in na svojih primerih, ki sem jih moral pač predelati v dobrobit svojega jaza....nikogar pa ne silim, da to tudi sprejme.....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

...samo pazi, da pri tem komu ne naškodiš in ne povzročiš bolečine....

...kar te v primeru, da partner pričakuje, želi tvojo zvestobo....vodi v še en blem......laž. x^x Ker če to vezan že nardiš in nočeš partnerja prizadet.......že prej odideš (in prizadeneš x;)x ).... al pa.......lažeš x^x ...... pravijo, da ne smeš priznat pa če te gor dobijo. x;)x :vragec: Tako, da zna zgleda bit veri komplicirano vse skup, ne. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pišuka :eek: , kolk problemov imajo eni s tem varanje!

Ne vem - meni se zgleda še ni zgodilo, da bi si želela s kom drugim seksat, ko sem imela kakega tipa. Pa tudi nihče me ni spravljal "v skušnjavo", ko sem bila "zasedena".

V srednji šoli sem imela tipa, ki je bil 1 leto v vojski. Meni to ni predstavljalo noben problem. Ko sem šla s sošolkami kam ven, sem se sicer pogovarjala in spila pijačko skoraj s komerkoli, ampak na kak seks nisem niti pomislila. Navadno se je že čisto v začetku pogovor odvijal tako, da sem imela priliko povedati, da imam tipa v vojski, in potem me nihče več ni kaj nadlegoval ali osvajal. Očitno sem delovala tako (oddajala kake vibre ali kaj jaz vem kaj), da je bilo vsakemu jasno, da sem svojemu tipu predana. xnckrivx In vsak se je potem še naprej normalno pogovarjal z mano. Tudi plesala sem s kakim, o ja. Ampak nikoli nisem imela občutka, da bi hotel kdo kaj več.

Mi je pa zadnjič ena prijateljica rekla, da v tistih letih (ko smo imele 18 - 20 let) ni hotela imeti nobenega tipa, ki je še čakal na poziv za v vojsko. Vsakega, ki jo je kaj osvajal xflirtx , ko je bila samska, je najprej vprašala, če je že bil v vojski. Če še ni bil, je pri njej takoj izvisel. :xx!: x:Dx x:Dx Rekla mi je, da je prepričana, da ga ne bi mogla čakati 1 leto. xrolleyesx

Zgleda, da smo si ljudje (neglede na spol) res zelo različni. x:o)x x;)x

sam je nezvest, nima pravil, nima meril (ko seks potrebuje, si ga vzame), zakaj ne bi še jaz? sploh če je licemerec, če od mene pričakuje zvestobo, sam pa....
ufaa, prodajaš se zarad same zveze, treba met respekt, Svoj; se nič ne ceniš? vzajemna, prostovoljna zveza :8):

Veš, očitno ti to paše. (pa ne razlagaj potem Zakaj x:Dx )

V bistvu se še nisi nasitla Dovolj, ha?

:palec:

Drugač pa, nikol nisem varala. Skoraj, pa na koncu prejšnje zveze, ki jo je blo fulllllll težko končat, ampak drugi tud ne bi bil prava odločitev, in ni bil odločitev, tako da, sem bla ponosna nase da se je tko izteklo kot se je. Še vseen mislim, če si samski si lahk privoščiš sex s komer želiš, pa po možnosti da je to na isti valovni dolžini.... se ve zakaj se gre.. pa da sta oba udeleženca samska.. štrene mešat zvezam je podlo. In take tipe/ženske servisirat bljak... :xx!:

Si je pa treba razpucat kaj ti trenutni partner daje, pa koliko ti pomeni, in kolk pomen tista polurna izmenjava pljunkov pa drugih telesnih tekočin z x-om.. Pa kolk je tista zaljubljenost, občudovanje od drugega resnično.. al sam da ga mal zarine na toplo...

Če se ceniš, seveda! Če ne, ti je itak nepomembno.. x:Dx

Mushi

itak je vse odvisno...ce jaz pricakujem telesno zvestobo, se pocutim prevarana, ce bi moj ljubimec spal z drugimi...ne vem, pa kaj mu hodi po glavi, mogoce je to se hujse...?

jaz nisem nikoli nikogar prevarala, ne vem pa, zakaj ne.

nisem imela te zelje, torej je to akademsko.

tezko trdim eno ali drugo, ker nisem bila nikoli v skusnjavi.

ne vem torej, kaj je razlog za mojo dosedanjo zvestobo, ker se nikoli nisem cutila potrebe po kom drugem, ko sem z nekom bila.

zna biti pa komplicirano.....

poznam pare: on jo vara, ona prizadeta, njemu zal, da je prizadeta, ampak ne, da jo je varal.

to mislim.

v tem primeru ne bi varala, najbrz.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

TO SM ZBRAL x^x

.ki jo je blo fulltežko končat,,....

....in ni bil odločitev, tako da, sem bla ponosna nase da se je tko izteklo kot se je.

...Še vseen mislim, če si samski si lahk privoščiš sex s komer želiš,

..se ve zakaj se gre. pa da sta oba udeleženca samska..

..štrene mešat zvezam je podlo. ..

.Si je pa treba razpucat kaj ti trenutni partner daje,

....... pa koliko ti pomeni, in kolk pomen tista polurna izmenjava pljunkov pa drugih telesnih tekočin

.Pa kolk je tista zaljubljenost, občudovanje od drugega resnično.. al sam da ga mal zarine na toplo...

.Če se ceniš, seveda! Če ne, ti je itak nepomembno..  

hj, važna je komunikacija x:o)x ..to zdele globoko spoznavam, ampak saj...vsaj nekaj vzajemnosti mora bit, če ne je brezveze. Pa ljubosumje je treba predelat, že veliko prej, preden se odločiš vstopit v novo zvezo

.Ja ,če si samski, lahko špilaš na tako struno ja, zato ne obsojaj tazga x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

x;)x :inocent:

ja.. treba pa je predelat tud kaj od zveze pričakuješ in kaj lahko nasprotna stran pričakuje od tebe.. neki mutit pa to.. :xx!: Nema trte mrte.. Brezveze... bullshit... Tko kot je.. ne slučajn neke finte pustimo času čas.. xrolleyesx al pa če.. pol se tak ve.. da gre za nekega seratorja.. pač rečt.. ej men je sam do sexa... x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

danes se nadvse trudim bit zvest sebi.... me premaguje preteklost... se pač ne dam... sem bil že na tisti poti, vem kako pol spet ni nič, (več v razmerja ki se končajo in začnejo) tko da zaenkrat sem zvest...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

sexy mehičanko(cukr od beybe)

kar me spominja morem spet moji španski penfrendici kaj pisat :D ej ni škorpijonka.... :D je pa ribica z asc v sco... :D hehe in ma ime ki ga ne znam izgovorit... taradatmdadatadama :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...