Skoči na vsebino

Barva in sex


Buddha

Recommended Posts

Barve in seks

ViP-

Ali veste, da je vaša priljubljena barva ključ vašega spolnega življenja? Pred vami je enostaven test, pred katerim se samo opredelite za barvo, ki jo imate najraje. Če niste prepričani, katera je vaša najljubša barva, poglejte, katere barve prevladujejo okoli vas: oblačila, ki jih nosite, prevladujoče barve v stanovanju, barva avtomobila itd.

 

In katera je vaša barva?

BELA – osebi, ki ljubi belo barvo, izgleda seks kot nečistoča. Ti ljudje so po naravi puritanci. Francoski poljub je sramota, seks podnevi je nezaslišen! Ženske, ki ljubijo belo, se bodo slačile za steno, moški pa se bodo pred in po seksu tuširali. Ti ljudje uporabljajo za svoje genitalije še vedno otroško govorico.

 

RJAVA – oseba, ki ljubi rjavo, je pravi blagor. "Rjavi ljubimci" so vroči in iskreni, občutljivi na želje in potrebe partnerja. O ljubezni razmišljajo 24 ur na dan, "ljubim te" pogosto izgovarjajo. Ko se grejejo pri kaminu, hodijo po dežju ali z jezikom lovijo kosmiče, vse dobesedno pretvarjajo v ljubezen. Za seks potrebujejo veliko časa in zasebnosti. Vendar so njihova čustva takšna, da lahko ena groba beseda konča zvezo.

 

RDEČA – tisti, ki ljubijo rdečo, kažejo tendenco, da so v postelji pravi tigri. Hitro se vzburijo in uživajo v seksu na vse mogoče načine. Ko se enkrat prižge seksualna iskrica, dolgo traja, da ugasne. Kadar sta skupaj dva "rdeča", bi pri tem, kar počneta, zardela sama lady Chatterley. Nagnjeni so k agresivnosti in "slabše" barve naj bodo pazljive.

 

ČRNA – barva črnega seksa (ne pomeni črnega partnerja). Ljudje črna barve so nagnjeni k perverznemu skesu in pogosto so mazohistične ali sadistične narave (ali kombinacija obeh). So svojeglavi in običajno izvajajo svoje predstave, kadar so pod stresom ali v kriznem obdobju. Iz kriminalističnih kartotek prihaja informacija, da imajo črno barvo ponavadi radi spolni delikventi. Torej ni naključje, da je "uniforma" tatov in najstniških band pogosto črna.

 

VIJOLIČNA - ljubitelji vijolične barve zase menijo, da so prepametni za posteljne radosti. To so ženske, ki sovražijo, da se jim mršijo lasje, moški pa se seksa lotevajo na poslovni način. Oba ljubitelja vijolične se bolj zanimata za lastno izpolnitev kot za zadovoljitev želja drugega.

 

ORANŽNA – osebe, ki imajo rade oranžno barvo, živijo v svetu seksualnih fantazij. Seksualni akt je zanje enodejanka, v kateri imajo glavno vlogo. Predigra ima isto vlogo kot samo dejanje ljubezni. Šepetajo osladnosti, imajo nepomembne dialoge in to občutijo kot svoj imidž. Oranžni ponavadi ne doživljajo orgazma ali pa ga hudičevo dobro igrajo. Moški ima navado, da vleče partnerko za lase, ženska pa na njegovem hrbtu pušča rdeče sledove nohtov.

 

MODRA - ljubitelji modre so čudoviti seksualni partnerji. So iskreni in občutijo partnerjeve spolne potrebe. Spolni odmnos razumejo kot fino umetnost, do katere imajo eleganten pristop. Moški, ljubitelj modre, je kot koncertni pianist, nežno prepušča partnerja veličanstvenemu izvajanju. Ženske v modri kategoriji uživajo v seksu do popolnosti. Modri so vznemirljivi partnerji in njihova strast se prej razvija kot prihajajoča plima kot pa grzljiva agresija. Oba, moški in ženska, uživata v predigri in trenutkih kasneje, kot tudi v samem dejanju spolnosti. V zakonu je modra oseba čudovit partner, ki nikoli ne išče spolnosti zunaj svojega doma.

 

ROZA (rožnata) – pri osebah, ki imajo rade roza, je v ospredju spolna nezrelost. Ženske izzivajo in obljubljajo več, kakor lahko ponudijo. V nekaterih primerih se zgovarjajo na "svoj" feminizem, a resnica je, da na skrivaj sovražijo moške. Veliko število prostitutk nosi roza barvo. Moški, ki imajo radi roza, so omahljivi in se radi spogledujejo. Dogovorili se bodo za tri zmenke na isti večer in potem bodo bodo v neki restavraciji pobrali četrto, neznano žensko. Ženske, katerih možje ljubijo roza, naj na skrivaj popazijo nanje.

 

SIVA - je priljubljena barva neodločnih ljudi, katerih nič ne vzburja, saj so izbrali senco. Moški, ki imajo radi sivo, gledajo na seks kot na blaženje napetosti. Samo to, nič več in nič manj: bum, bum, hvala in adijo. Ženske se ne ljubijo, temveč seksajo. In to iz dveh razlogov: da razbremenijo partnerja ali da zanosijo. Med samim spolnim odnosom razmišljajo o špranjicah na steni ali na odpadli omet. Zakon "dveh sivih" je "nebeški blagoslov".

 

ZELENA – tisti, ki imajo radi zeleno, so vedno sveži in nedolžni pri pristopu k seksu. Ženske, ki imajo rade zeleno, bodo vedno seksale kot da je prvič. Moški so včasih nespretni in cepetljavi, vendar na šarmanten način. Zeleni ljubimci so nežni, vendar ne strastni. Partner "zelenega" je lahko vedno brez skrbi pred nezvestobo.

 

RUMENA – rumeno imajo radi ljudje z zelo prilagodljivimi spolnimi pobudami. To je priljubljena barva homosekusalcev. Vendar brez panike – niso vsi, ki nosijo rumeno, homoseksualci. V večini primerov ljubitelji rumene barve odgovarjajo na partnerjevo željo s pasivnim obnašanjem. V seksu nikoli ne uživajo popolnoma, vendar pred nekom, ki ga obožujejo ali uživajo v njegovi družbi, ne bodo nikoli pobegnili.

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • Komentarji 105
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

BORIS

 

Pozdrav!

Me res zanima, kaj bo Vojko dejal iz svojega stališča , pri meni prevladuje modra barva, pa če piše dobro ali slabo

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

VIJOLIČNA - ljubitelji vijolične barve zase menijo, da so prepametni za posteljne radosti. To so ženske, ki sovražijo, da se jim mršijo lasje, moški pa se seksa lotevajo na poslovni način. Oba ljubitelja vijolične se bolj zanimata za lastno izpolnitev kot za zadovoljitev želja drugega.

 

 

SO not true xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

zelena, ... tudi rumena, ... kdaj tudi rdeča, ... in včasih me je navduševala modra

 

Sploh pa odvisno od tega kje se barva nahaja.

 

Oranžna mi je všeč ko žari, rjava ko se izraža v mnogih odtenkih, siva ko gre za tehnično izpopolnjen predmet, bela pozimi, črna kot kontrast, violičasta za praznik, turkizna le v Soči in roza le na vrtnici.

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Nimam več najljubše barve.

Rada imam veliko barv, ne maram pa vijolčaste, fuksija, pa kakšne zenfove... :xx!:

 

Z leti opazila, da tudi črne nimam več toliko.

 

Tako da tiste zadeve in barve.... x:px ...

zelo kameleonsko :vragec: x:px x:Ix

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Sele zdaj sem videla tole, zame drzi. x:px x;)x x8Dx

Skoraj vedno sem v modrem. x:Xx xcivx

Cakaj da se zeleno pa rdeco preberem. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

...v njegovi družbi, ne bodo nikoli pobegnili.

sploh ne drzi teza... :inocent:

vsec: bela, rdeca, modra...

sploh pa je odvisno; rdeca mi je priljubljena pri enih stvareh, bela pri drugih, modra pri tretjih... xrolleyesx

kwa pol, sem pisan v sexu al kaj??

no sej, riba pac x;)x ribe so lahko al morski psi al pa meduze x:Dx x:Dx :palec:

ja, bela mi je full lepa.. pa naravno zelena (mah, ...) pa na PC modra in indigo...

pa na budistih njihove oranzne halje... pa skrlatno vijolicna ogrinjala, pa crna tudi.. pa rdeca mi pase na men kot obleka.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

hehe dones mam na sebi rumeno oblekco... pa črno kitaro... pa se ne počutim čist nič gey al pa kinky.. bom pa moral spet kaj rdečega dat gor, pismu sicer pa je cela moja soba rdeča :D pa rjavkasta.. :D Hehe mljas mljas... hehe, no ja kaj pa kovinska barva, ful mi je všeč odtenek mojih strun tlele :D pismu to more bit neka "robo love"...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

HA!

 

Dans sm se pelu po cesti, pogledam v šipo, kjer se je odbijala svetloba in z njo moja podoba. Uvidel sem, da sem se peljal na TREK-u, oblečen v rumeno majico. x:Dx

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...



  • Včlani se

    Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

  • Zadnji obiskovalci

    • Noben član si ne ogleduje te strani.
×
×
  • Objavi novo...