tinka 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 seveda!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 SEDAJ BOM ŠE SAM ŽENSKE ISKAL PO BARVAH NAJPREJ JO BOM VPRAŠAL KAKŠNA BARVA JI JE VŠEČ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 in kera je tebi všeč? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>in kera je tebi všeč? ti tudi kot jaz sprašuješ po barvi Katera saj je razvidno že iz barve pisave Katera pa tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 ok potem pa se spoznajmo po pisavi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ok potem pa se spoznajmo po pisavi Kljub temu da sem vedel (saj si škrpijonka )sem te vprašal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Pr men dominira črna in rdeča se ve zakaj! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ok potem pa se spoznajmo po pisavi AIWA SEDAJ BODO PA VSI ZAČEL PISATI RDEČE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 jz se tud naraj oblačim v črno rdečo kombinacijo ali črno belo, ampak kot barva pa mi je najljubša zelena (nikol se ne bi oblekla vanjo).... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 če se pa zmeri sami škorpjoni najdemo v vseh temah... sam da je sex zraven Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Hehehehe,kaj češ, to dvoje gre dobr skup! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 MOJA BARVA ZRAVEN RDEČE JE ŠE MODRA ,NO PA TUDI DRUGE BARVE IMAM RAD , :2src: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 men sta rdeča in zelena... sej sem že povedala... zdej bom res sprašvala kašna barva jim je všeč... pa bomo mal sprobal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Najprej sprobi, pol boš ti njim povedala kero barvo majo radi! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>men sta rdeča in zelena... sej sem že povedala... zdej bom res sprašvala kašna barva jim je všeč... pa bomo mal sprobal JA ČE BO PRAVA BARVA MISLIM DA NE BOŠ NIČ MAL SPROBAVALA DA BOŠ KAR ORNG SPROBANA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 da bom jz sprobana? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Hehehehehe,itak! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 kaj pa če so barve mavrične ? in vsak dan drugačne*? Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Pol ti pa ni pomoči! Vse po.ukaš kar leze in gre! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> MOJA BARVA ZRAVEN RDEČE JE ŠE MODRA ,NO PA TUDI DRUGE BARVE IMAM RAD , :2src: Ja, ko si taprvo prebral ka kej pomeni. Jz mam pa rada oranzno pa zeleno. Priznam in ni me sram. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 ja kšno mavrico ne bi blo slabo probat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Rdeča, to barvo uporabljam tudi pri športu...izraža mojo energijo ...agresivnost in ognjenost in borbenost... ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaj pa če so barve mavrične ? in vsak dan drugačne*? mislim ,da mavrica je pa menda res najboljša mavrični sex vse je potrebno probati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 hi hi hi samo sem ziher da je vsakemu ena barva vseeno bl blizu. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.