izgubljen 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, ko si taprvo prebral ka kej pomeni. Jz mam pa rada oranzno pa zeleno. Priznam in ni me sram. misliš da je ta najboljša barva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hi hi hi samo sem ziher da je vsakemu ena barva vseeno bl blizu. hihi sam ko mi pade "mrak na oči" tako in tako ne vidim barve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 JOJ, joj, joj kaj bi rekli BUDISTIČNI menihi na vse to k so u oranžnih kutah...... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 in glede na modne zapovedi o roza barvi smo vse ženske prostitutke....... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Jaz pa nekaj cajta, dolgo, ful vse oranzno in modro, temnomodro...Zdaj pa spet pocas nazaj na rdeco, no ta je vedno 'in' pri meni, mi je to konstanta pri oblacilih, od nekdaj, kot tudi pri dodatkih...Blazno mi sede zelena barva...rumena pa mi ne pase, rpav tako ne drekaste barve in taksne, pa pastelne so mimo na meni...Morajo bit mocne, intenzivne barve. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 hihi ja kar se oblek tiče se tud js strinjam, vsaj neki more bit rdečga, kakšn dodatek, mrbit torbica, čevljci.... anything, pa je prava... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> in glede na modne zapovedi o roza barvi smo vse ženske prostitutke....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa nekaj cajta, dolgo, ful vse oranzno in modro, temnomodro...Zdaj pa spet pocas nazaj na rdeco, no ta je vedno 'in' pri meni, mi je to konstanta pri oblacilih, od nekdaj, kot tudi pri dodatkih...Blazno mi sede zelena barva...rumena pa mi ne pase, rpav tako ne drekaste barve in taksne, pa pastelne so mimo na meni...Morajo bit mocne, intenzivne barve. Najbolj brez oblek tista barva je najbolja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 ja sam je nekak pastelna v bistvu - sam mi pase, a ni hec! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Smo v glavnm vsi bl pastelni, če smo brez cunj razn polet, k smo bl bronz-čokoladni! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 jz že ne... jz sem k porcelanasta punčka... čist belapolet pa mičken barvice dobim... lih čist mal... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 hehehehe,nežn pastelčk Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja sam je nekak pastelna v bistvu - sam mi pase, a ni hec! viš kak vem kaj vam paše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 ma pojma nimas ocitno, ce mi pastelne prodajas! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma pojma nimas ocitno, ce mi pastelne prodajas! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Moji najljubši - zelena in oranžna. Pastelne barve obožujem na stenah hiše , zato je vsak prostor drugačne barve. Barve oblačil....intenzivne (vse, razen zlate in srebrne). Je pa bilo obdobje, ko sem nase navlekla le črne cunje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Ja, to je pa drugo, v flatu pa imam tud jaz rada pastelne... Pa celo mi pase kaksna tud, ce nosim, ipak - recimo sinja pa lila, se kar, no... ja, crna... tud jaz...Zlate nikol nosila, oblek, pac pa srebrne hlace pa sem imela ze rped vec kot 20 leti, take hude, oprijete, wow! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 jst sem za črno.........., čeprav imam rad pri ženskah bolj odprte barve. ženska z zelo belo poltjo in črnimi (po možnosti pobarvanimi) lasmi je :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 tako tako... ženske v črnem... se jih je treba pazit... sploh če gor preberem kaj piše o črni... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Ja Nino, predstavljaj si eno domino v črnem latexu........... ti pa na vseh štirih prosiš za milost ali tudi za nemilost, smislu HARDER, HARDER, HARDER................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 ne skrbi, lah zamižim na en uč............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 ok, samo potem te bom moral tipat'............ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 o ja, o ja... .......... a tebi pa ne, kaj ledena kraljična???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 sej jst vem, kaj ti paše............. ledena kraljična, malo topline in to je to............pa vroč poljub na vrat.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.