Skoči na vsebino

Barva in sex

Buddha

Recommended Posts

• Komentarji 105
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz pa nekaj cajta, dolgo, ful vse oranzno in modro, temnomodro...

Zdaj pa spet pocas nazaj na rdeco, no ta je vedno 'in' pri meni, mi je to konstanta pri oblacilih, od nekdaj, kot tudi pri dodatkih...

Blazno mi sede zelena barva...

rumena pa mi ne pase, rpav tako ne drekaste barve in taksne, pa pastelne so mimo na meni...

Morajo bit mocne, intenzivne barve. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

hihi ja kar se oblek tiče se tud js strinjam, vsaj neki more bit rdečga, kakšn dodatek, mrbit torbica, čevljci.... anything, pa je prava... ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa nekaj cajta, dolgo, ful vse oranzno in modro, temnomodro...

Zdaj pa spet pocas nazaj na rdeco, no ta je vedno 'in' pri meni, mi je to konstanta pri oblacilih, od nekdaj, kot tudi pri dodatkih...

Blazno mi sede zelena barva...

rumena pa mi ne pase, rpav tako ne drekaste barve in taksne, pa pastelne so mimo na meni...

Morajo bit mocne, intenzivne barve. xyesx

x:Dx Najbolj brez oblek x:Dx tista barva je najbolja xDDx

Moji najljubši - zelena in oranžna. Pastelne barve obožujem na stenah hiše , zato je vsak prostor drugačne barve. Barve oblačil....intenzivne (vse, razen zlate in srebrne). Je pa bilo obdobje, ko sem nase navlekla le črne cunje.

Ja, to je pa drugo, v flatu pa imam tud jaz rada pastelne... :)

Pa celo mi pase kaksna tud, ce nosim, ipak - recimo sinja pa lila, se kar, no...

ja, crna... tud jaz...

Zlate nikol nosila, oblek, pac pa srebrne hlace pa sem imela ze rped vec kot 20 leti, take hude, oprijete, wow! :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...