EnglBengl 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Kok je pa to neki čudnga! Klasificirat ljudi in seks po barvah! No, ampak iz firbca sm šla pogledat kere barve je največ v moji okolici, pa mam zdej en problem: čist vseh barv je priblizno enako. Ne bi mogla rect, da kera prevladuje. In zdej me zanima: kam te v takem primeru požoka taka ali podobna klasifikacija (ki povrhu vsega še tko natančno opredeljuje vse pripadnike določenih barv)? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*tally* 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 pri meni prevladujeta roza in rdeča Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 zelena in modra samo manjka rjava, pa rumena pa se par osnovnih barv.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 19. maj 2008 Prijavi Deli 19. maj 2008 Modra Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. maj 2008 Prijavi Deli 20. maj 2008 MODRA - ljubitelji modre so čudoviti seksualni partnerji. So iskreni in občutijo partnerjeve spolne potrebe. Spolni odmnos razumejo kot fino umetnost, do katere imajo eleganten pristop. Moški, ljubitelj modre, je kot koncertni pianist, nežno prepušča partnerja veličanstvenemu izvajanju. Ženske v modri kategoriji uživajo v seksu do popolnosti. Modri so vznemirljivi partnerji in njihova strast se prej razvija kot prihajajoča plima kot pa grzljiva agresija. Oba, moški in ženska, uživata v predigri in trenutkih kasneje, kot tudi v samem dejanju spolnosti. V zakonu je modra oseba čudovit partner, ki nikoli ne išče spolnosti zunaj svojega doma. Not quite corect Jst bi tud kle pogrešala kakšno rumeno barvo, ki se je ne omenja, pa mi je enako najljubša kot modra.Čeprav, ko tole berem je mogoče moj mož tud moder Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 črna Dogovorile se tri prijateljice da ce se svojim muskarcima za iznenadenjeobuci u crno sado-mazo kozno odijelo, crne stikle i crni povez na ocima, pa da videreakcije.... Jedna je imala zarucnika, druga je bila ljubavnica, trecasupruga.Nakon par dana...pricice. Zarucnica:"Kad me vidio poludio je,zatim me zaljubljeno pogledao,rekao dasam zena njegovog zivota i cijelu smo noc strasno vodili ljubav!" Ljubavnica:"Kad me ugledao momentalno me zgrabio i do iznemoglosti smo seprasili do jutra!" Supruga:"Kad je dosao s posla, upitno me pogledao i rekao:" "Hej, Zoro, sta ima za veceru?" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.