oona 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Če ima ženska več spolnih partnerjev, jo označimo , žigosamo...rečemo, da je lahka, da je kur*a. :xx!: Če ima moški več spolnih partnerk, je pa frajer. Tega nisem nikoli zares razumela. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 hj, to smo že pisali...Eno je nardila, pokvarila tradicija morale v zgodovini že!to samo zato, ker je ženska fizično šibkejša vse ostalo je ustrezalo že davno napisanim zgodbam v svetem pismu. Če se čuti ženska-moški večplastn-a se zihr ne bo poročil-a z namenom zarad statusa, ampak zaradi tega, da bo opravičevala svoj vetrovni˝nagon? .mi je prav vseeno če se kdo rad pomucka po tujem ozemlju samo ,de jest nism na škod igramo se vsi? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Če ima ženska več spolnih partnerjev, jo označimo , žigosamo...rečemo, da je lahka, da je kur*a. :xx!: Če ima moški več spolnih partnerk, je pa frajer. Tega nisem nikoli zares razumela. niti ne od kjer js prihajam, je tak tip kurbir... tko da je čist enako, se spodobi če jih zaporedno hitro menjaš, ampak vzporedno pa niti mal... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Tako je kot pravi Bobnar.Kaj koga briga, kaj jaz ali kaj ne.vedno sem imela dosti tipov okoli sebe in se z okolico zaradi tega nisem prevec obremenjevala (vem pa, da se je okolica). Aja, p.s. sem bila seveda jackica totalna... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Prvo se moramo držati tistega pravila..kaj me briga kaj kdo misli o nas..to je njegov problem Drugo je beseda ku*ba, to se na splošno zlorablja tudi za nepoštene ženske. Ku*rbe so lahko zelo poštene ženske, ki pač enostavno uporabljajo svoje telo za materialne koristi, ker je to najlažji način preživetja ali celo bogatenja (odvisno koliko je katera sposobna). Medtem pa nezveste ženske ali ženske, ki skačejo čez plot tako ne moramo označiti, to je pač način njihovega življenja, prav nič narobe dokler niso prizadeta čustva. Isto tudi velja za ženske, ki pač uživajo v tem, a prav nikogar to ne sme obremenjevati, ker je to njihov problem. Moški...Jack...ja v glavi, prav nobenega ne poznam, ki to dela in je zato jack, tisti, ki to oznanjajo v resnici niso jacki, ker si s tem sami sebi nekaj dokazujejo, kar niso. Moški to tudi drugače doživljamo, pač nekako takole, kakor sendvič, ko si lačen ga kupiš, poješ in ti ne pride na misel dokler nisi zopet lačen... Če je to v partnerski zvezi in če je zaupanje ter spoštovanje, če ni sumničenj, skratka če je zveza taka kot naj bi bila (čeprav jih je na žalost malo) pa tako ali tako do tega ne pride, ker ni potrebe, ker to že ljubezen daje. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Bob: to! oona: sodi, in sojen boš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 hehe Marsa totalna Jackica... ccc Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Dokler se zanjo in zanj en ve kaj je in kaj ni, ne more biti ne kurbir in ne prasica.No, taki pacienti/ke ponavadi sami poskrbijo za informiranost okolice o njihovih podvigih.To je cist res ja x!x Ma kokr komu pase... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2004 oona: sodi, in sojen boš. ...ja, saj... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 mogoče gleda kdo tko na tole, moje gledanje je da moški ni jack, razen če mu je tak ime, pač pa en navaden sluzast kurbir. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 .. sstane pa v jok... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 .. sstane pa v jok... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Predvsem je odvisna tudi narava, značaj ženske. Pač eni sploh vstati ni potrebno in jo noben ne bo označil za kurbo. Druge spet imajo takšen značaj, da se jih ožigosa že s pogledo na joške. Verjetno jih jezik tepe. Najslabša je ta drugo našteta skupina žensk kadar so pijane. Tragedija res. V obratnem pomenu, torej če je ta druga skupina moškega spola, mu ženska preprosto ne nastavi. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 .. sstane pa v jok... ....jaz pa tud. Mushi, mah, kaj sluzast kurbir .........radoživ možakar, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2004 .. sstane pa v jok... :o Sstane ne joče... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Niikoolii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Če ima ženska več spolnih partnerjev, jo označimo , žigosamo...rečemo, da je lahka, da je kur*a. :xx!: Če ima moški več spolnih partnerk, je pa frajer. Tega nisem nikoli zares razumela. Ženska je frajerka, moški pa kurbir . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Najslabša je ta drugo našteta skupina žensk kadar so pijane. Tragedija res. res, hmmm, kot da moški niso pijani tratratragični bolj? Izbirajo itak po večini ženske. Torej tudi pijance. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 .. sstane pa v jok... ....jaz pa tud. Mushi, mah, kaj sluzast kurbir .........radoživ možakar, ne o micky WB! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Thx mushi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Dragi frajerji in frajerke ter drage k...e in k.....i. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 baba pijana, rit prodana..Žal prevečkrat drži. Jst tega ne štekam.. Pol nam pa vsem sramoto delajo. Če sem jst pijana, je edino to, da vse vržem folku v fris kar mu gre, pa gre za + ali -. Za slednje več.. No, sej itak dost nrdim.. verjetno ko težimo drug drugmu. , ko pol še men pade vn vse... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2004 Dragi frajerji in frajerke ter drage k...e in k.....i. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.