Skoči na vsebino

Ženska je kur*a, moški pa jack

oona

Recommended Posts

Če ima ženska več spolnih partnerjev, jo označimo , žigosamo...rečemo, da je lahka, da je kur*a. :xx!: xrolleyesx Če ima moški več spolnih partnerk, je pa frajer. Tega nisem nikoli zares razumela. x8Dx
Dum spiro, spero.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 75
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hj, to smo že pisali...

Eno je nardila, pokvarila tradicija morale v zgodovini že!

to samo zato, ker je ženska fizično šibkejša x:Dx

vse ostalo je ustrezalo že davno napisanim zgodbam v svetem pismu.

Če se čuti ženska-moški večplastn-a se zihr ne bo poročil-a z namenom zarad statusa, ampak zaradi tega, da bo opravičevala svoj vetrovni˝nagon?

.mi je prav vseeno če se kdo rad pomucka po tujem ozemlju samo ,de jest nism na škod :8):

igramo se vsi?

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Če ima ženska več spolnih partnerjev, jo označimo , žigosamo...rečemo, da je lahka, da je kur*a. :xx!:  xrolleyesx  Če ima moški več spolnih partnerk, je pa frajer. Tega nisem nikoli zares razumela.  x8Dx

niti ne od kjer js prihajam, je tak tip kurbir... :D tko da je čist enako, se spodobi če jih zaporedno hitro menjaš, ampak vzporedno pa niti mal...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Tako je kot pravi Bobnar.

Kaj koga briga, kaj jaz ali kaj ne.

vedno sem imela dosti tipov okoli sebe in se z okolico zaradi tega nisem prevec obremenjevala (vem pa, da se je okolica). ;)

Aja, p.s. sem bila seveda jackica totalna... ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Prvo se moramo držati tistega pravila..kaj me briga kaj kdo misli o nas..to je njegov problem

Drugo je beseda ku*ba, to se na splošno zlorablja tudi za nepoštene ženske. Ku*rbe so lahko zelo poštene ženske, ki pač enostavno uporabljajo svoje telo za materialne koristi, ker je to najlažji način preživetja ali celo bogatenja (odvisno koliko je katera sposobna). Medtem pa nezveste ženske ali ženske, ki skačejo čez plot tako ne moramo označiti, to je pač način njihovega življenja, prav nič narobe dokler niso prizadeta čustva. Isto tudi velja za ženske, ki pač uživajo v tem, a prav nikogar to ne sme obremenjevati, ker je to njihov problem.

Moški...Jack...ja v glavi, prav nobenega ne poznam, ki to dela in je zato jack, tisti, ki to oznanjajo v resnici niso jacki, ker si s tem sami sebi nekaj dokazujejo, kar niso. Moški to tudi drugače doživljamo, pač nekako takole, kakor sendvič, ko si lačen ga kupiš, poješ in ti ne pride na misel dokler nisi zopet lačen...

Če je to v partnerski zvezi in če je zaupanje ter spoštovanje, če ni sumničenj, skratka če je zveza taka kot naj bi bila (čeprav jih je na žalost malo) pa tako ali tako do tega ne pride, ker ni potrebe, ker to že ljubezen daje.

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Dokler se zanjo in zanj en ve kaj je in kaj ni, ne more biti ne kurbir in ne prasica.

No, taki pacienti/ke ponavadi sami poskrbijo za informiranost okolice o njihovih podvigih.

To je cist res ja x!x

Ma kokr komu pase...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Predvsem je odvisna tudi narava, značaj ženske. Pač eni sploh vstati ni potrebno in jo noben ne bo označil za kurbo. Druge spet imajo takšen značaj, da se jih ožigosa že s pogledo na joške. Verjetno jih jezik tepe.

Najslabša je ta drugo našteta skupina žensk kadar so pijane. Tragedija res.

V obratnem pomenu, torej če je ta druga skupina moškega spola, mu ženska preprosto ne nastavi.

Andres

Če ima ženska več spolnih partnerjev, jo označimo , žigosamo...rečemo, da je lahka, da je kur*a. :xx!:  xrolleyesx  Če ima moški več spolnih partnerk, je pa frajer. Tega nisem nikoli zares razumela.  x8Dx

Ženska je frajerka, moški pa kurbir x:Dx .

Ja sam ka mali pao s lipe

Najslabša je ta drugo našteta skupina žensk kadar so pijane.  Tragedija res.
res, hmmm, kot da moški niso pijani tratratragični bolj?

Izbirajo itak po večini ženske. Torej tudi pijance.

Andres

baba pijana, rit prodana..

Žal prevečkrat drži. Jst tega ne štekam.. :vragec: Pol nam pa vsem sramoto delajo. Če sem jst pijana, je edino to, da vse vržem folku v fris kar mu gre, pa gre za + ali -. Za slednje več.. No, sej itak dost nrdim.. verjetno ko težimo drug drugmu. x:Dx, ko pol še men pade vn vse... x:px

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...