Skoči na vsebino

Ženska je kur*a, moški pa jack

oona

Recommended Posts

Malo filozofije x:Dx x:Dx x:Dx

1.Res je da okolica takoj negativno ožigosa žensko in pozitivno moškega za eno in isto dejanje. Moškega se označi za frajerja samo takrat, ko vam le-ta ni speljal ženske. Drugače dobi takoj negativni predznak x:Dx , tudi s strani kolegov in somišljenikov.

2. Ponavadi tudi prizadeti moški, ko ugotovi da ima velike rogove, takoj označi žensko za kurbo. Ženska željna malce sprememb, še ni kurba saj se ne prodaja za denar. Ta oznaka izvira iz jeze in občutka izdaje. Me pa zanima kako prevarane ženske označujejo moške, za frajerje x?x

Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 75
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Me pa zanima kako prevarane ženske označujejo moške, za frajerje x?x

Ene recemo :" Ljubi, ce za druge nisi dober, pol tud zame nisi !" x:Ix Spet druge recejo : Prasec me je prevaral... :att:

:rolleyes: B) x;)x

Dum spiro, spero.

baba pijana, rit prodana..

Žal prevečkrat drži. Jst tega ne štekam.. :vragec: Pol nam pa vsem sramoto delajo. Če sem jst pijana, je edino to, da vse vržem folku v fris kar mu gre, pa gre za + ali -. Za slednje več.. No, sej itak dost nrdim.. verjetno ko težimo drug drugmu.  x:Dx, ko pol še men pade vn vse... x:px

x;)x pa saj to nardiš, tud kadar si trezna, ni opaziti,d a bi bile prisotne kake zavore x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ene recemo :" Ljubi, ce za druge nisi dober, pol tud zame nisi !" x:Ix Spet druge recejo : Prasec me je prevaral... :att:

Khm da te popravim, hočeš reči: "Ljubi, če zame nisi bil dober, pol tudi za druge nisi". To x?x

Khm da te popravim, hočeš reči: "Ljubi, če zame nisi bil dober, pol tudi za druge nisi". To x?x

Ne, ne .... Uporabno blago je treba dat v promet, al kako? B)

Dum spiro, spero.

Saj govori se samo o seksu. In naši organi so itak organi, čist tko by the way, tudi nos je organ. Ampak ko gre za sex se cela zadeva postavi na glavo, ker pač vašim koreninam je cerkev rekla, da to je pa greh. Vse je bilo greh, vse kar diši po kocinah-in tam okoli x:Dx .

Genetsko je to za vas še vedno nesprejemljivo, ker v pozdavesti vam je ostala beseda greh.

Niso jim rekli, da igranje orgazma je greh.

Niso jim, rekli da zloraba moških za pridobitev potomstva je greh.

Niso jim rekli, da seksualno odrekanje ni dobro za razmerje in je to obenem greh.

Niso jim tudi rekli, da je greh ko eden od dveh partnerjev v razmerju masturbira.

Ker so v svojem času iz cerkvenih krogov povzeli greh zelo ozko, namenjen predvsem skoku čez plot, le tega še vedno sprejemate kot resnično zlo, saj napisal sem, to nosite v genih. Manipuliranje in ljubosumje nad partnerjem je pa ok zadeva. xcivx

Andres

..........................................................

Ker so v svojem času iz cerkvenih krogov povzeli greh zelo ozko, namenjen predvsem skoku čez plot, le tega še vedno sprejemate kot resnično zlo, saj napisal sem, to nosite v genih. Manipuliranje in ljubosumje nad partnerjem je pa ok zadeva.   xcivx  

Andres

:palec: :palec: :palec:

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Hoj Volkec,

A veš kako? Klikne ti v glavi, da si vse življenje igrala tistemu, ki naj bi bil mož," kurbo" hahahaha. x;)x :o|o: :O: :C: . Končno ti klikne, da si sama dovolila, kar se dogaja s teboj. Vzgoja doma, cerkvena... Vse se godi točno tako kot se mora. Včasih je lekcija zares dooooooooolga, odvisno od vseh akterjev x;)x xDDx

peace and love

clean

peace and love

Klinar

Ne, ne .... Uporabno blago je treba dat v promet, al kako? B)

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Hoj Volkec,

A veš kako? Klikne ti v glavi, da si vse življenje igrala tistemu, ki naj bi bil mož," kurbo"   hahahaha. x;)x  :o|o:  :O:  :C: . Končno ti klikne, da si sama dovolila, kar se dogaja s teboj. Vzgoja doma, cerkvena... Vse se godi točno tako kot se mora. Včasih je lekcija zares dooooooooolga, odvisno od vseh akterjev  x;)x  xDDx

peace and love

clean

x:Dx x:Dx Ti x!x Pa ti ni žal da si igrala takšno vlogo svojemu možu, ker če je to trajalo leta, potem to pomeni da si uživala v tej vlogi x?x Se motim x?x

Glede akterjev me zanima x:Ix x;)x , a je bil poleg moža še kakšen akter oz. dejavnik x:Ix x:Ix x?x

Jst vidim stvari predvsem tko, da iz ženskih ust ni najbolj lepo slišat, kako je z enim fukala....... zdi se mi malce prostaško. Oziroma sem prepričan, da se da to povedat nekak drgače. Vsekakor sem ljubitelj svobodomiselnih žensk ............ ampak do ene meje, malo verbalne elegance lahko ohrani. Nimam težav, če ženska menja partnerje. Vendar če jih menja zato, ker v sexu res uživa in ne zato, da bi si tipi mislili uuuuau, ta pa da in je frajerka - namreč tega si ne bodo mislili, temveč kaj drugega.

Sicer sem pa prepričan, da žensko ki vsakmu rit nastau, tud vsak tip ne bo.............

je pač tako, da je ženska vedno po***ukana....... ji je to všeč ali ne :eek: :eek: x8Dx x:Dx x:Dx x:Dx

je pač tako, da je ženska vedno po***ukana....... ji je to všeč ali ne :eek:  :eek:  x8Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

:sick: :wOOt: :!!:

Če smo( naj bi bili) enakopravni, zakaj torej razlike...

Sokrates: moški zelo težko dojamejo resnico, da so vedno oni žrtve:)))Moški sexajo samo, kadar jim ženske dopustijo...(ok , izjema posilstvo)...torej jack z ne vem koliko podvigi se je samo pustil izkoristit- poceni roba pač:))

ampak ti ga fašeš ne jaz. Tip prodre vate in ne obratno......... x;)x

... ja in ? Prodirati ali ne, to je zdaj vprasanje? :eek: A ce se usede nate je kaj drugace? :rolleyes: :yumy: xscratchx

A si predstavljas, da bi ga fasal se ti ? x:Dx x:Dx x:Dx

Dum spiro, spero.

absolutno se strinjam s tabo. vsekakor sem poceni roba torej, ampak ti ga fašeš ne jaz. Tip prodre vate in ne obratno......... x;)x

:switz: :P sem se za trenutek ustrašil ampak je sokrat rešil našo čast ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

zakaj ste ženske glede tega tako občutljive?? pa saj gre zgolj za sex. x;)x

Ce ne bi bile tako obcutljive, ga ne bi cutile, ko bi prodiral v nas ali takrat, ko bi ga fasale! x8Dx x:px

Dum spiro, spero.

zakaj ste ženske glede tega tako občutljive?? pa saj gre zgolj za sex. x;)x

hehe ne niso sam glede tega občutljive:p

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sokrates: to so pa samo nepomembni tehnični detajli:))...ga ne vzameš, če ga ne želi...tud sendvič pojemo, kadar si ga zaželimo....naj imamo sedaj manjvrednostni kompleks še pred sendvičem?......ne reci, da sendvič " tud fašem":))))

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...