sokrates 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 zakaj ste ženske glede tega tako občutljive?? pa saj gre zgolj za sex. Ce ne bi bile tako obcutljive, ga ne bi cutile, ko bi prodiral v nas ali takrat, ko bi ga fasale! unca!! všeč mi je, ko TI napišeš FASALA.... zdi se mi tko resnično....kot da bi opisovala včerajšni dan (noč, jutro ......... ali sedanjost ) s. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 .. najboljši je dober sendvič po dobrem seksu .. drugo je pa tkole.. da je neka ženska kurba .. ta komentar največkrat zleti iz ženskih ust .. ljubosumnost ... samo, da gre na pijačo z nekom je že kurba.. ampak to velja predvsem na podeželju... kjer so skoraj vsi poznajo ... samo, da je malo bolj opedenana, da ne čepi samo za štedilnikom, da gre s prijateljicami kdaj ven... Haloooo... že vse narobe .. dedci so pa džeki .. :xx!: .. pa ja, ja... eni res zaslužijo oznako kurbirji, drugi pač izkoriščajo svojo "moškost", da ženske "padejo" nanje.. Moram pa rečt, večini to paše ...nihče jih ne sili, nikomur ne škodujejo.. a so zato že kurbe in kurbirji ? Uf, poletni dan, pa tako vroča debata... sem se morala kar malo vključiti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 evo trubica vse si napisala......... nič nimam proti ženskam, še več obožujem vas, ampak zdi se mi, da same iščete težave..... torej če kdo reče, ta je pa kurba, je to ponavadi ženska......... gremo na morje in kdo se med sabo skrega? Ženske seveda. pri tipih je vse cool, malo debate, malo mrzlega piva pa je.............. ženske pa bla, bla, bla, bla, bla......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2004 unca!! všeč mi je, ko TI napišeš FASALA.... zdi se mi tko resnično....kot da bi opisovala včerajšni dan (noč, jutro ......... ali sedanjost ) s. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 hehe sokrates, vse ob svojem času...trenuntno neizmerno uživam v hladni sobi in se bašem z lazanjo:))Trubica- drži... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 lazanja?? mljask........... zelenjavna..... (pazi, da ti ne bo šlo v boke.... ali v rito) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 pazim.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Premišljujem o znancih, bežnih znancih...in iščem, če sem kdajkoli za kogarkoli rekla/pomislila...ta pa je kurba. Ali pa za moškega, ta pa je "đek" Ljudje smo, takšni kot smo; bolj ali manj naš pravi jaz skriti pred drugimi. Če ženska "da" malo tukaj, malo tam...kaj pa če išče človeka, ki bi jo sploh bil sposoben zadovoljiti...kaj pa če zdravi na ta način kakšen svoj kompleks in koji faktor sem jaz, da bi lahko kogarkoli obsojala??? In zakaj? Kakšno ljubosumje??? A da ona lahko da večim "moškim" jaz pa samo... Da pa bi se na dopusti skregala... nemogoče. Tam sem na dooopustu! Imam kvoto keša, ki ga je potrebno ubiti in to je edina skrb tam... NIČ ne obstaja, kar bi bilo vredno da dvignem glas, ali da si pokvarim dopust... Včeraj zvečer ob desetih pred Karlovcem bila v koloni...eni so se jezili, meni pa je bilo čisto vseeno... muzika, slušalke... .sem rekla, do sedme ure zjutraj bom že doma, če ne pa...saj obstaja mobitel in javim v službo, da sem še pred Zagrebom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 samo, da gre na pijačo z nekom je že kurba.. ampak to velja predvsem na podeželju... kjer so skoraj vsi poznajo ... samo, da je malo bolj opedenana, da ne čepi samo za štedilnikom, da gre s prijateljicami kdaj ven... Haloooo... že vse narobe ..To ni samo pri nas v podeželju, tudi v tujini so ista pravila. drugo je pa tkole.. da je neka ženska kurba .. ta komentar največkrat zleti iz ženskih ust .. ljubosumnost ...No to pa je zanimiva izjava, pa še prav imaš . Uf, poletni dan, pa tako vroča debata... sem se morala kar malo vključitiA ti je zelo, zelo, zelo vroče ... so kakšne packarije v igri Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Premišljujem o znancih, bežnih znancih...in iščem, če sem kdajkoli za kogarkoli rekla/pomislila...ta pa je kurba. Ali pa za moškega, ta pa je "đek"V teh naših letih, ko smo že vsi neki poročeni, al pa resno koruzimo, se redko kdo zavestno odloč, da bi bil "jack"... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ja, sej...tko nekak, ja... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Daj bok čim več žensk domnevno kurv, bo nas več moških lohk kurbirjev. A sm kaj pobrkal mogoč? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Eh, življenje je lepo...če ga živiš... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 In če daš - dobiš Torej bejbe.....dajajte Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2004 In beseda je meso postala ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Torej daš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2004 Seveda dam . Oh, ko bi SE ENKRAT, cingu lingu lingu lingu .... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ej dečki , dečki .. sama pohota vas je... sploh pa Micka nekaj meče .. cingu lingu .. tam v hladni senčici ... Torej Volkec... res se skoraj ne spomnim , da bi slišala moškega reči ... ta je pa res ena kurbica ... rečejo ... samo rada da .. dobro, da prihaja malo hladu.. sonček se je že skril .. v nedeljo pa spet toplotni udar.. Mick.. ne se preveč naprezat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Ej dečki , dečki .. sama pohota vas je... sploh pa Micka nekaj meče .. Mi smo dečki i pijemo stoječkiii Pa čujte dečki to vam ne valja neee... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Fantje, a se mau sami seb smilte, saj ste res ubogi. Mau vam je na napačen konc udarlo. To bi moralo biti v moči tišine haha..peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 ka zdaj to? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2004 Orgazem. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Zaigran? :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2004 Ta zadnji pa res ne... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Prstkom nima smisla "igrat"? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.