Skoči na vsebino

Ženska je kur*a, moški pa jack

oona

Recommended Posts

zakaj ste ženske glede tega tako občutljive?? pa saj gre zgolj za sex. x;)x

Ce ne bi bile tako obcutljive, ga ne bi cutile, ko bi prodiral v nas ali takrat, ko bi ga fasale! x8Dx x:px

unca!!

všeč mi je, ko TI napišeš FASALA....

zdi se mi tko resnično....kot da bi opisovala včerajšni dan (noč, jutro ......... ali sedanjost xDDx )

s.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 75
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

.. najboljši je dober sendvič po dobrem seksu x;)x ..

drugo je pa tkole.. da je neka ženska kurba x?x .. ta komentar največkrat zleti iz ženskih ust .. ljubosumnost x?x ...

samo, da gre na pijačo z nekom je že kurba.. ampak to velja predvsem na podeželju... kjer so skoraj vsi poznajo ... samo, da je malo bolj opedenana, da ne čepi samo za štedilnikom, da gre s prijateljicami kdaj ven... Haloooo... že vse narobe ..

dedci so pa džeki .. :xx!: .. pa ja, ja... eni res zaslužijo oznako kurbirji, drugi pač izkoriščajo svojo "moškost", da ženske "padejo" nanje..

Moram pa rečt, večini to paše :2src: ...nihče jih ne sili, nikomur ne škodujejo.. a so zato že kurbe in kurbirji ?

Uf, poletni dan, pa tako vroča debata... sem se morala kar malo vključiti

evo trubica vse si napisala......... nič nimam proti ženskam, še več obožujem vas, ampak zdi se mi, da same iščete težave..... torej če kdo reče, ta je pa kurba, je to ponavadi ženska.........

gremo na morje in kdo se med sabo skrega? Ženske seveda.

pri tipih je vse cool, malo debate, malo mrzlega piva pa je.............. ženske pa bla, bla, bla, bla, bla.........

unca!!

všeč mi je, ko TI napišeš FASALA....

zdi se mi tko resnično....kot da bi opisovala včerajšni dan (noč, jutro ......... ali sedanjost xDDx )

s.

:rolleyes: x:Xx x:Xx x:Xx :yumy:

Dum spiro, spero.

Guest sanjalica

Premišljujem o znancih, bežnih znancih...in iščem, če sem kdajkoli za kogarkoli rekla/pomislila...ta pa je kurba.

Ali pa za moškega, ta pa je "đek"

Ljudje smo, takšni kot smo; bolj ali manj naš pravi jaz skriti pred drugimi.

Če ženska "da" malo tukaj, malo tam...kaj pa če išče človeka, ki bi jo sploh bil sposoben zadovoljiti...kaj pa če zdravi na ta način kakšen svoj kompleks in koji faktor sem jaz, da bi lahko kogarkoli obsojala??? In zakaj? Kakšno ljubosumje??? A da ona lahko da večim "moškim" jaz pa samo...

Da pa bi se na dopusti skregala... :eek: :eek: :eek: nemogoče. Tam sem na dooopustu! Imam kvoto keša, ki ga je potrebno ubiti in to je edina skrb tam... NIČ ne obstaja, kar bi bilo vredno da dvignem glas, ali da si pokvarim dopust...

Včeraj zvečer ob desetih pred Karlovcem bila v koloni...eni so se jezili, meni pa je bilo čisto vseeno... muzika, slušalke... .sem rekla, do sedme ure zjutraj bom že doma, če ne pa...saj obstaja mobitel x;)x in javim v službo, da sem še pred Zagrebom x:)x

samo, da gre na pijačo z nekom je že kurba.. ampak to velja predvsem na podeželju... kjer so skoraj vsi poznajo ... samo, da je malo bolj opedenana, da ne čepi samo za štedilnikom, da gre s prijateljicami kdaj ven... Haloooo... že vse narobe ..

To ni samo pri nas v podeželju, tudi v tujini so ista pravila.

drugo je pa tkole.. da je neka ženska kurba  x?x .. ta komentar največkrat zleti iz ženskih ust .. ljubosumnost  x?x  ...

No to pa je zanimiva izjava, pa še prav imaš :palec: x^x .

Uf, poletni dan, pa tako vroča debata... sem se morala kar malo vključiti

A ti je zelo, zelo, zelo vroče ... so kakšne packarije v igri x?x x:Dx x;)x x:o)x x:Dx

Ja sam ka mali pao s lipe

Premišljujem o znancih, bežnih znancih...in iščem, če sem kdajkoli za kogarkoli rekla/pomislila...ta pa je kurba.

Ali pa za moškega, ta pa je "đek"

V teh naših letih, ko smo že vsi neki poročeni, al pa resno koruzimo, se redko kdo zavestno odloč, da bi bil "jack"...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ja, sej...tko nekak, ja... :D

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ej dečki , dečki x:Ix .. sama pohota vas je... sploh pa Micka nekaj meče .. x:px

cingu lingu .. tam v hladni senčici ... xmusicx xmusicx

Torej Volkec... res se skoraj ne spomnim , da bi slišala moškega reči ... ta je pa res ena kurbica ... rečejo ... samo rada da .. x;)x

dobro, da prihaja malo hladu.. sonček se je že skril x8Dx .. v nedeljo pa spet toplotni udar.. Mick.. ne se preveč naprezat

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...