Marsa 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 [url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=32"][b]Napoved za 32. teden[/b][/url] - [b]2. - 8. avgust 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Pa smo jo dočakali... Bo treba tole mal preučit...hvala pa za opozorila na morju... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 [color="blue"]zelo resnično! ta polna Luna je občutna še zdaj, ljudje se sestavljamo ponovno skupaj... a še vedno ni ene zanesljivosti v zraku, zdaj je Luna v Ribah, tako da spet kaos nekaterim, nato pa pride zagonska energija Ovna, ki je spet lahko nepremišljena in prehitra... glede hrane opozarjaš verjetno tudi zaradi Neptuna, res je še zmeraj čas, ko je najboljša lahka hrana, tisto o velikem ulovu mi je bilo všeč, no bomo videli, prepustimo se radostim novega tedna aha ta teden Sonce opozicija Neptun [/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2004 Ja, sonce opozicija neptun in merkur opozicija uran, pa menjava venerinega znaka v soboto (v raka pride). Ja, merkur bo pa pol retro od torka dalje (prihodnjega torka, 10.). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 [color="blue"]aha, zdaj bo Venera spet na točki, kjer se je obrnila zaključena štorija o lekcijah retrogradne Venere za tokrat [/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Marsa, teden se je začel čudovito, upam, da se bo tako tudi končal! Sploh konec tedna je pomemben za biznis! Že zjutraj sem si noro zaželela rakove klešče in zdaj jih jem. Sploh sem zadnje čase malce obsedena z morsko hrano(verjetno predpriprave za morje) Drugače pa je napoved super, sploh zame! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 jaz pa včeraj ob 16 prekinila post, zaradi obiska.... nekako sem se odločila, da če nekdo po 20 letih pride k mojemu na obisk, prijatelj iz otroštva, z družino, ne morem jaz z vodo težit... danes pa sadje cel dan... mi pa ni žal, postov bo še nekaj, takpšen obisk je pa edinstven mam pa občutek, da bo zame avgust zelo napet, ampak učljiv Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 [quote name='Marsa' date='2. Aug 2004 ob 11:41']pa menjava venerinega znaka v soboto (v raka pride). Ja, merkur bo pa pol retro od torka dalje (prihodnjega torka, 10.).[/quote] Končno... No ja, Merkur, hmm... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Merkur v devici (drugače imam v osebnem horoskopu devico v domicilu) tako da si res zadam ful opravkov in nekako nimam potrebe po lenarjenju ...(sonce-tehtnica) in tudi veliko bolj sem praktična skratka sanjavost je naenkrat kar odpadla, v ospredju je action. sicer pa v zraku res vznemirjenje, določene vibracije... rahlo nadležne (glede na zgoraj opisano praktičnost ki se me je polotila)... ampak vonj po ljubezni, osvajanje, zapeljevanje, čutnost....je sploh kaj lepšega na tem svetu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2004 Ojla, a ne? Odstekan teden... Contesa, me veseli, pa vse tri s Stanko sponamo (in se astra), kot nalasc kao... Oona, ja merkur se mi zdi da se ze cuti, da se je ze tudi zacel 'zatikati'... - a tebi pa je kul venera v Raku? :o|o: (meni pa je ljubsa v dvojckih, ceprav je zdaj v kvadratu s stelijem ribjim). No, ja, saj, morda bo na tole udarila - ljubezen in tole .... upajmo... Selene, normalno, saj ni treba fanaticen biti, pac upostevas ce se da, glavno je, da se poslusas. Aira, kul, ti siba umcek pravis (ma saj meni tudi, samo zdaj imam druga posla kot umske scene), me veseli, ko si spet around! Eh jaz pa sponam 1550 na uro. Vceraj mi je bilo slabo, danes pa me glava boli, po mojem od sopare, nekaksna tezha in vlaga je v zraku, stopinj je malo, 24, a je tezko vzdusje kot cent. Saj bo, saj je ze sreda. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 [i][color="blue"]Ojla Marsika, astra, contess in vsi lunini dopustniki (kje je cosmica, zdaj kje plava?) Naj bo superfajn v vseh pogledih in zapovedujem vam, da maximalno uživate in razvajate sebe in vse okoli! Dopust pazi se, mi prihajamo.... [/color][/i] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Stanka uživaj na Severu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 [color="blue"]u Selenčica thank you very much, se veselim, da bom slišala njihove dialekte imej se tud ti najlepše! [/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 [quote name='Marsa' date='4. Aug 2004 ob 13:17']Oona, ja merkur se mi zdi da se ze cuti, da se je ze tudi zacel 'zatikati'... - a tebi pa je kul venera v Raku? :o|o: (meni pa je ljubsa v dvojckih,[/quote] Ja, Merkur ga dejansko že sračka...kar prepirali bi se eni.... In tele dvojnosti z Venero v Dvojčkih imam tudi že poln kufer... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 Aja to si mislila, ja, saj... saj je res, imas prav, ampak... V Raku je toooolk ranljiva.... Stanka - dialekti - to pa res, jaz se prav naslajam zraven, ko poslusam kaksne Skote ali Irce pa skusam ugotoviti, v katerem jeziku pravzaprav ze govorijo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 [quote name='Marsa' date='5. Aug 2004 ob 10:07']Aja to si mislila, ja, saj... saj je res, imas prav, ampak... V Raku je toooolk ranljiva.... [/quote] Veeem.... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 () - aja ti imas to al kaj! Ej da imam se venero vodno! Hvalabogu!!!!!!!!! za bika. Pa ceprav jo kolnem veckrat... in se pritozujem ceznjo... Ti si ena posebna, oona, sploh ne vem, kam naj 'te dam'. lahko bi bila zracna, recimo Vodnar, lahko pa tudi zemeljska, kozorog, no v nobenem primeru ne bi imela venere v raku, ali si potem Lev? Tega podatka nisem zasledila, zapomnila sem si le tvojo luno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Si kar zadela Marsa...Ascendent Kozorog s celim Vodnarjem pa malo Ribice v 1.hiši... pa ...ja, noo... Venera v Raku... j...ga! Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 Aha, potem ti torej blazita sceno - Luna in venera - je potem ze prav in OK. Vidis, se ti vidi potem tole - a tako veliko prvo hiso imas? Jaz imam pa cisto majhno, ker imam tudi 12. v istem znaku, pac pa imam 8. v treh znakih (dvojcka, rak in lev). Luna v ribah ti daje pravo zacimbico, to 'tekocnost' - tako te jaz dozivljam, no way da bi bila tako lahkotna z drugo Luno... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 [quote name='Marsa' date='5. Aug 2004 ob 10:46']Vidis, se ti vidi potem tole - a tako veliko imas? Jaz imam pa cisto majhno,[/quote] Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 hm, mi fali ta teden napoved, Marsa uživajte maksimalno na morju če se ne motim je luna ta teden tudi v raku, kar meni ne ustreza ravno najbolj, pa mravljici so zelo pogosti, prebavne motnje tu v naših krajih... v teh dneh pa občutim okoli sebe nekakšen mir, aja pa v službi mi kar nekaj poratuje... je to zaradi planetkov ane... pa seveda amore, amore Torej Marsa in tvoja dva fanta - uživajte Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2004 [quote name='Selene' date='13. Aug 2004 ob 14:17']hm, mi fali ta teden napoved, Marsa uživajte maksimalno na morju če se ne motim je luna ta teden tudi v raku, kar meni ne ustreza ravno najbolj, pa mravljici so zelo pogosti, prebavne motnje tu v naših krajih... v teh dneh pa občutim okoli sebe nekakšen mir, aja pa v službi mi kar nekaj poratuje... je to zaradi planetkov ane... pa seveda amore, amore Torej Marsa in tvoja dva fanta - uživajte [/quote] .. THANX, Selene. Dobila sem pa sicer na urednistvo precej razburjenih mailov s klicaji in vprasaji in taksnim, ocitali neprofesionalnost... Pih.. Saj dam nekam... Ni se mi dalo razpocit pac. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 in, a se jim je življenje ustavilo, ker ni bilo napovedi... pač privoščila si si počitnice, prave zaslužene počitnice... kolk je določen folk egostičen, naj ti to ne pokvari razpoloženja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.