Trudi 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Zaradi sosedov se sedaj nič ne prtožujem in se dobr počutim, drugače pa mi je vseeno kdo je moj sosed, dokler se briga zase in ni od iz JUŽNO OD KOLPE Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 hehehe.. trudi ga pihneš! Ko te bojo raztrgal, ka si reku!aquarius.. stara koka v tem stilu da kar sem si v glavo vbila, je to to! Pač pr 18 še kej spreminjaš, al pa sploh nikol še ne pomisliš in tko.. pr 30-tih pa maš bolj al manj oblikovano mnenje o vsemu. OK? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Zaradi sosedov se sedaj nič ne prtožujem in se dobr počutim, drugače pa mi je vseeno kdo je moj sosed, dokler se briga zase in ni od iz JUŽNO OD KOLPEhmmm, pr nama v ulci, so pa ravno te sosedi najboljši... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 jaz sem brez besed glede vaših komentarjev.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Mushi, vse življenje se učimo in tako vse življenje tudi spreminjamo svoje mnenje o marsičem. Ostani odprta za nova spoznanja in ne "zacementiraj" se. Sicer pa najbrž poznaš tisto o zarečenem kruhu...? Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Hehe, jaz bi imel enega šizota . Pa me je presenetilo, da je 15% folka izbralo mentalne bolnike. Sem poznal enega šizota, pa sva se ful dobro štekala .anyway... samo Britney ne pliiiissssss!!!!Ajdi! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 kaj je narobe z Britney Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Mushi, vse življenje se učimo in tako vse življenje tudi spreminjamo svoje mnenje o marsičem. Ostani odprta za nova spoznanja in ne "zacementiraj" se. Sicer pa najbrž poznaš tisto o zarečenem kruhu...?bigm res poznam! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Michelle... Britney je od vseh še najbolj predvidljiva in s tem dolgočasna Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Jah...mogoce bi mela pa kaksn dobr obisk kdaj pa kdaj...kakega Ashtona Kutcherja...neb blo slabo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Jah Michelle, sej ti dam kar prav, ampak ne vem, če bi mi to kaj pomagalo . Drugače pa nikoli ne vem... mogoče pa sosedov Fronci celo bolje zgrobi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Ja mas prav! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 hi hi hi! Ah ta sosedov Franci Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 dons je kr že zjutri sosed neki štemu, hudo razbija že ob 08*00 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Joj...štemanje...pa vrtanje...pr ns se zmeri dogaja marskej...zamenam pa našga soseda...z malimi brčicami, pikolovskega (k svina (Sorry JanjaK)) slinastega tipa, k misli, da je ves svet njegov, ne pa sam tista zaplata zemle, k smo mu jo prodal, pa zdej loh goji tist svoj komarčnik (k je vse poplavljen) kot hišnik...za pijanega, nasilnega, južnjaškega homoseksualca...grem stavt, da bi se s ta novim bolš razumela... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Mene pa v bistvu briga kdo je sosed, dokler upošteva hišni red in se ne vtika v moje življenje. Da bi bil Rom, si nekak ne morem privoščit, da bi mi vse splel . Se hecam, dokler je lajf normalen in me pustijo pri mir, nima veze . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Bejbiko iz "The girl next door" hehe idealna soseda... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 jz se pa ne morm odločt.... mela bi same fejst sosede... svoje prjatle.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Joj...štemanje...pa vrtanje...pr ns se zmeri dogaja marskej...zamenam pa našga soseda...z malimi brčicami, pikolovskega (k svina (Sorry JanjaK)) slinastega tipa, k misli, da je ves svet njegov, ne pa sam tista zaplata zemle, k smo mu jo prodal, pa zdej loh goji tist svoj komarčnik (k je vse poplavljen) kot hišnik...za pijanega, nasilnega, južnjaškega homoseksualca...grem stavt, da bi se s ta novim bolš razumela...DOBER SOSED, MRTEV SOSED! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 men pa soseda k se skoz dere na psa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Res ja. Mene najbl razkur k misljo da sami v bloku. In se sred noči začne dret na psa : SEDI, SEDI! Ma dej mir ljudje spijo. Al se pa kregat začnejo. prov uno histerično. k bi šla tja in jih vse namlatla. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Zato je prednost, če si v bajti, k ti noben glih za steno ne teži al te pa sliš; Je pa res, če si tko v mali vasici, ponavad vejo tud kdaj greš 'srat', k vsi o vseh vse vejo; No pa če kam greš, npr. na dopust je tud kul, če se kdo okrog bajte muva, pa ni taprav, ga sosedi kr naženejo, al pa tko gledajo, da pol nepridiprav ponavad zgine Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 bemu.... pr men u bajt sam metoda ni :xx!: no ja....pa Britney 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Sosed sosedu volk?...Ne poznam njihove verske, spolne...pripadnosti..sosed je pač sosed: lep dan danes, kajne?...imaš ščepec soli prosim?....No, ja dokler me ne skuri v peči, nadleguje otrok, ...))Prijatelj, pa nekaj drugega- soseda si ne izbiram, prijatelja, pa...LPE. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 homiča sploh ne,k pole se ide partner lahko gont Britnej in njena slava, zakaj ne Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.