contesa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 .... Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Hja, malo Demetre pa malo Atene!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Še najbolj Artemida...pa od vseh ostalih bi vzela kako lastnost... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Artemida Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 ARTEMIDAArtemida je boginja lova in meseca, ki ljubi nočna pohajkovanja po gozdu. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Jaz se pa kar ne najdem tukaj. Mogoče PERSEFONA. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Artemida!!Ziher je bila strelka Definitivno. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 ravno tole o boginjah mi je včeraj Daša brala iz ene revije... Eve? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Contesa, ali tvoja ikonca sedi, pleše ali čepi po novem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Kar sexi bojna poza Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 He,he,he,zdaj bi pa vse rade bile Artemide,.... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 še najbl afrodita.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 u bistvu afrodita v nulo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 u bistvu afrodita v nulo... Hm kje je pa moška stran bogov? me skor ma da bi js poiskal par tehle stricov Zeus, Aries, Hermes, Hefajst, pa kak je že tisti, Hades hehe sami carji... no js se kar priporočam za Ariesa... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 a ni bil on bog vojne? no ninči to pa že nečeš bit... raj kšn zeus k je bog vseh bogov.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 PERSEFONA-DEKLICA IN BOGINJA PODZEMLJA,SPREJEMLJIVA ŽENSKA IN MAMINA HČI-moški mislijo, da lahko odločajo o meni-pogosto sem z mislimi nekje drugje-ženske največkrat v meni ne vidijo tekmice-od časa do časa si pustim sprostiti hrbet-raje sem tiho, kot da bi povzdignila glas ...hmm, pri tej sem se nekako najdla, tista prva pogosto sem z mislimi nekje drugje...tole 100% drži zame... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ja jz bi tud lah rekla da afrodita u nulo ....poleg tega še ena lastnost Persefone Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ...raje sm tiho kt da bi glas povzdignila :xx!: ... in pol se to nabira in nabira.....sem kot vulkan Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ...kaj pa vem, to je res, sam sej vseeno povem svoje na bolj umirjen način...je pa res, da če me pa kaka zadeva zelo razp. ... zelo zelo Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 pol je pa bolš da nobenga ni okol......saj pr men....k takrt se pa znam na smrt skregat :o|o: .... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ....jap, enako pri meni....se je že dostikrat zgodilo, da kdo ni mogel verjet, kake lahko povem, če ga mam že čez glavo....takrat sem pa kar brez dlake na jeziku....hvala bogu, da se to zelo malokrat zgodi.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ....ja pr meni tudi... ....sm kr dost potrpežljiv človek....dost debelo kožo Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 hera skor 100% Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Hja, malo Demetre pa malo Atene!? Popravljam: še najbolj Atena, cepljena z Afrodito in Demetro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.