El Nino 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 a ni bil on bog vojne? no ninči to pa že nečeš bit... raj kšn zeus k je bog vseh bogov.... nehneh... Aries seveda je bog vojne ampak... zraven še marsičesa drugega, ala trdoglavosti hehe, no skratka take poglavitne ovnoske lastnosti, ki jih js ponosno nosim, saj lahko še mal Hermes, ampak... Aries pa pika... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Jap, najbolj se najdem v Persefoni. Vse drži, razen tistega, da sem bila mamina punčka, pa da zna moja mama še vedno najbolje preceniti, kaj je dobro zama. To mogoče misli ona, jaz pa ravno obratno. Je pa res, da sem rada v svojem svetu fantazije. Tudi ostale stvari držijo - celo to, da imam eno starejšo prijateljico, ki je veliko bolj na trdnih tleh kot jaz in me veliko stvari nauči. V bistvu imam bolj to prijateljico za Mamo, kot pa mojo biološko mamo, ki me je rodila. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Artemida, pa mal Here Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Artemida- definitivno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 DEMETRA IN ZEVS JE MOJ BRAT IN LJUBČEK,JAZ PA NJEGOVA LJUBICA IN SESTRA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 UBIO JE BOGA U NJOJ 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 UBIO JE BOGA U NJOJ 666 zlomkou....tralalaKaj pa če bog noče hudiča v teb ?666 6666 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Artemida Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Artemida!!JST tut po prvem opisu, po drugi strani pa ne drži, da je kariera na 1. mestu... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Artemida&Afrodita... sicer pa edinstvena, ena in še ta je komu včasih odveč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 UBIO JE BOGA U NJOJ 666 zlomkou....tralalaKaj pa če bog noče hudiča v teb ?666 6666 kaj pa che ti nisi zazzy,ampak si zlo zhelish bit ZIZZY (pa itaq de nisi) 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 UBIO JE BOGA U NJOJ 666 zlomkou....tralalaKaj pa če bog noče hudiča v teb ?666 6666 kaj pa che ti nisi zazzy,ampak si zlo zhelish bit ZIZZY (pa itaq de nisi) 666 zlomkou....tralalaZizzy top bi bla, ja kar se njihovga imagea tiče. Pa morda tudi njihovih tičev tiče, saj sem babe in sem za tiče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 ARTEMIDA-BOGINJA LOVA IN MESECA,TEKMICA IN SESTRA-praviloma zelo dobro vem, kaj hočem-tudi v odnosu želim ostati neodvisna-pogosto in rada se zavzemam za druge ljudi-odpor in nasprotovanje občutim kot izziv-zelo rada sem v sproščujoči naravi Vsekakor "sem" boginja Artemida!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 demetra, Atena, mau afrodit kr eki mix Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nova 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Artemida...s sledmi Here in Atene Citiraj There is a difference between living and being alive. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Artemida!!Ziher je bila strelka Definitivno. Prav res. Jaz tudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Huh, velik Afrodite, , mal manj Artemide, pa še malček Demetre... drugo pa bolj ne kot ja Kako luštno, da si tole gor napopala, Contesa! Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.