Skoči na vsebino

želim si postati mamica

sade

Recommended Posts

• Komentarji 65
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Popularni dnevi

Najbolj aktivni v tej temi

Fajn da te je tak prijelo!

Mene pa nč kej ne drži skoz, sem že rekla da bom tabletke bek dala.. pa ko je še tolk stvari... ko se bi jih rada rešila..

Ura tiktaka, sicer ni še krize mislim, sam enkrat bo tak treba.. xrolleyesx , ena obveznost več je to, se mi zdi, nikol nismo tolk kamot kot bi si želela, pol pa sploh več nisi v taki poziciji da bi lahk vse nekam poslal, pol moraš bit prilagodljiv zarad otroka..

Upam, da bo čimprej uspelo sade! x:)x :palec:

Te štekam, čeprav nimam enakih želja.. :detelca: :flower:

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

Vsem, ki si želite otročička, naj se vam želja izpolni čimprej.... Mushi, ko bo čas, ko si te bo neko nadebudno dete izbralo, boš vedela, takrat boš razmišljala drugače... do takrat pa uživaj v tem, kar te veseli :palec: jaz imam dekletce staro 11 let in vsi, ja kdaj bo pa drug.... hehe, ga ne bo, ker imam določenih zadev preveč kot dovolj za eno življenje - to sem skoz dopovedovala, da nimam stanovanja dost velikega, da niso redne plače, da hočem mali omogočiti največ, da je bilo dovolj prečutih noči, panike... ampak če sem odkrita, evo priznam javno x:Dx , je šele sedaj obdobje, ko bi na nosečnost in porod, novorojenčka gledala drugače, zrelo, doraslo... in ne rečem več, ena je dovolj, mogoče pa v najdrznejših sanjah, če pa ko bi pa bi.... x;)x

xsrcx Joj, jaz odkar sem z mojim lubijem si to tudi vedno bolj želim, vendar imam še čas, pa kake druge stvari je treba še prej popedenat...drugače pa komaj čakam... xsrcx

Sade....zelo lepo od tebe...naj se ti ta želja izpolni xsrcbumx

Če hočeš biti srečen....BODI!

Selene upam, da me bo zagrabilo še pol vsaj čez tri leta do 5, drgač bo pa res že tko.. xrolleyesx

Pa če gledam, zdle se ukvarjam s faksom, pol bo služba mogoč kako napredovanje, mislim da nisem materinski tip.. To je tist.. xnckrivx

Mushi

hej mushi tudi jaz sem tak tip, verjemi nekaj se v tebi premakne, nato začutiš, da kar bi. Jaz sem fax že naredila, službo imam in vse ostalo tudi. Če sem odkrita, tudi jaz si ne znam predstavljat sebe kot mamo, ampak to enostavno čutiš. Vsi občutki pridejo sami od sebe od znotraj, no vsaj moja izkušnja je taka.

kisle kumarice meni dišijo skoz, je pa drugače, ko hrepeneče pogleduješ proti vozičkom, ko rečeš, kako lepo dišijo, takrat je nevarno x:Dx ko bo pa Sade rekla da bruha bruha bruha, potem smo pa tam.... spet bomo dobili naraščaj xsrcx tu na LNF x;)x

men tud pašejo kumarce od kar se spomnim, pa nisem hotla glih z bruhanjem zjutri.. se mi je zdel kao da se bo to slišal, aha.. otročka si želiš, boš že vidla ko boš kozlala...

x:Dx , ne drugo asociacijo najbolj značilno za mamice v pričakovanju sem pol izpostavila, hihiii... A ja, pol se ti zdi takrat da vozički dišijo? :irs: :shsh: xsurprisex

Mushi

hej vidve, nič ne kužim, vem samo da vsi kdaj zgrešim totalno - brcnemo v temo.... ampak saj smo le ljudje.... vsak problem pa tak mine, ker mine vse.

tak da če sem s tem brcnila v temo.... jeb.... ga!!!!!

važno je da ne bom pojedla preveč kumar in da ne bom kozlala!!! x?x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...