sade 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ..... želim si postati mamica...... oooooj priznala sem si to, prvič in to kar javno in glasno....uaaauuuuu bravo jaz.,.... uspelo nama bo!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Super, zelim ti mnogo otrok!!! No, kokr si jih pac zelis Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Fajn da te je tak prijelo!Mene pa nč kej ne drži skoz, sem že rekla da bom tabletke bek dala.. pa ko je še tolk stvari... ko se bi jih rada rešila..Ura tiktaka, sicer ni še krize mislim, sam enkrat bo tak treba.. , ena obveznost več je to, se mi zdi, nikol nismo tolk kamot kot bi si želela, pol pa sploh več nisi v taki poziciji da bi lahk vse nekam poslal, pol moraš bit prilagodljiv zarad otroka.. Upam, da bo čimprej uspelo sade! Te štekam, čeprav nimam enakih želja.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ja super. ful sem vesela zate. Upam, da boš mela čim prej enga zdravega nagajivčka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Vsem, ki si želite otročička, naj se vam želja izpolni čimprej.... Mushi, ko bo čas, ko si te bo neko nadebudno dete izbralo, boš vedela, takrat boš razmišljala drugače... do takrat pa uživaj v tem, kar te veseli jaz imam dekletce staro 11 let in vsi, ja kdaj bo pa drug.... hehe, ga ne bo, ker imam določenih zadev preveč kot dovolj za eno življenje - to sem skoz dopovedovala, da nimam stanovanja dost velikega, da niso redne plače, da hočem mali omogočiti največ, da je bilo dovolj prečutih noči, panike... ampak če sem odkrita, evo priznam javno , je šele sedaj obdobje, ko bi na nosečnost in porod, novorojenčka gledala drugače, zrelo, doraslo... in ne rečem več, ena je dovolj, mogoče pa v najdrznejših sanjah, če pa ko bi pa bi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Joj, jaz odkar sem z mojim lubijem si to tudi vedno bolj želim, vendar imam še čas, pa kake druge stvari je treba še prej popedenat...drugače pa komaj čakam... Sade....zelo lepo od tebe...naj se ti ta želja izpolni Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Selene upam, da me bo zagrabilo še pol vsaj čez tri leta do 5, drgač bo pa res že tko.. Pa če gledam, zdle se ukvarjam s faksom, pol bo služba mogoč kako napredovanje, mislim da nisem materinski tip.. To je tist.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sade 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 hej super ste, hvala za spodbudo, ste mi dali veliko zagona. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Mushi, sicer je pa odločitev tvoja, ne od okolice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sade 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 hej mushi tudi jaz sem tak tip, verjemi nekaj se v tebi premakne, nato začutiš, da kar bi. Jaz sem fax že naredila, službo imam in vse ostalo tudi. Če sem odkrita, tudi jaz si ne znam predstavljat sebe kot mamo, ampak to enostavno čutiš. Vsi občutki pridejo sami od sebe od znotraj, no vsaj moja izkušnja je taka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 sade, povej ko ti bojo kisle kumarce zapasale! selene, , sej vem to.. pa vseen jih je včasih tečno poslušat. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 kisle kumarice meni dišijo skoz, je pa drugače, ko hrepeneče pogleduješ proti vozičkom, ko rečeš, kako lepo dišijo, takrat je nevarno ko bo pa Sade rekla da bruha bruha bruha, potem smo pa tam.... spet bomo dobili naraščaj tu na LNF Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 men tud pašejo kumarce od kar se spomnim, pa nisem hotla glih z bruhanjem zjutri.. se mi je zdel kao da se bo to slišal, aha.. otročka si želiš, boš že vidla ko boš kozlala... , ne drugo asociacijo najbolj značilno za mamice v pričakovanju sem pol izpostavila, hihiii... A ja, pol se ti zdi takrat da vozički dišijo? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ja pa otročički majo tak poseben vonj, Selene nehaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Tule se pa neki kuha Selene..en otroček si mamico zbira... love is in the air.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 mushi to jaz že nekaj časa vem, samo je en problem, o katerem ne bi tule, je pa ogromen, tko da če res hoče mene za mamico, bo moral/ a malo počakat pismo kolk jaz odkritosrčno pišem tule Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sade 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 kumare gor ali dol, so dobre, so zdrave, ne redijo..... kozlanje gre pač zraven!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 tako se govori Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 pa bo dolgo trajalo da problema ne bo več? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Mushi, mislim da bom ob eni dečvici ostala.... problem nepremagljiv... torej mamo si je že izbral, samo pri očku je malo sfalil.... če pa bom še kdaj s trebuhom po svet hodila, izveste prvi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ej, full želim, da se vse prav obrne... sej mogoče pa bo.. pa ženske full znamo prepričevat! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Mushi, ko bo čas, ko bo čas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sade 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 hej vidve, nič ne kužim, vem samo da vsi kdaj zgrešim totalno - brcnemo v temo.... ampak saj smo le ljudje.... vsak problem pa tak mine, ker mine vse. tak da če sem s tem brcnila v temo.... jeb.... ga!!!!!važno je da ne bom pojedla preveč kumar in da ne bom kozlala!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Sade, ti kar uživaj v kumaricah, dišečih pogledih na dojenčke, v bruhanju in ne pozabi se pogovarjati z malim/malo aja pa še to preberi si knjigo Devet stopnic....probleme imam pa jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 sade? a ni fajn čvekat.. Kumarce why not, če ti paše, bruhanja pa ti ne želim! Pa sej vse tak ne bruhajo, a ne? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.