Skoči na vsebino

želim si postati mamica

sade

Recommended Posts

• Komentarji 65
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Popularni dnevi

Najbolj aktivni v tej temi

nova jaz tukaj, vi se že vsi poznate in sta nalagali o nekih resnih stvareh, vsaj tak se mi je zdelo!!!!

je pa hecno, ko sva se z mojim odločila, da ne bova več pazla,..... samo skakal bi... je pa tudi sex much boljši odkar je to to. kake podobne izkušnje?

Deli na socialnih omrežjih

oj,dobrodošla sade x:Dx :palec: !

sj pomoje ne bruhajo vse....ker poznam par takih k ne....in jim je blo sam slabo....jz vem da men nebi kumarce pasale...ampak čokolada!!!!!!!

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

pol pa si v širino tolk kot v dolžino.. :sick: ne, pa sej nis... pol je kozlanje še fajn zraven.. kot dijeta.. x:Dx , ne, sej se hecam, da me ne bo kdo resn vzel, sam tega ne za hujšanje vzet, bruhanja.. bulimija/anoreksija.. full resni stvari, kolk kej preberem/vidim.. Mam rajš 5 kg več. :palec: tud 36! Pol pa jaoooooo...... to skint.. selene, ti je ratal do daske kile skint? Pa v kolkem času kolk?
Mushi

men je kr naenkrat zapasala.... x:Dx ...sm si misla da je to sam obdobje...pa ni bilo...pa slabo mi je blo...pa nism vedla zakaj
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

ne mi jih ni.... po porodu mi jih je samo deset ostalo, potem je šlo dol, jih je po nekaj letih še 5 ostalo, no sedaj jih je nekaj gor prišlo, sedaj pa sem se trdno odločila,d a gre dol (8jih je že manj), ok, sem pa tud 11 let starejša x:Dx ampak veš sem bla pa res skol širi ko dali... najbolj na jetra mi je šlo, ker se nisem mogla sama obleči, sam je bilo nevarno, ker je bila večinoma voda....ampak, da ne bova punce zavedli, to je fullll lepo obdobje xsrcx

boge bejbike, kaj ste skoz dale :sori: , nas še pa čaka...

Ueeeee....... :C: :C: :C: :C: Ne, sej nisem tolk posrana.. pol manj.. :inocent: Res. x:Ix Strah je pa mene tud. Pa enkrat me bo minil, sej sem že v eni drugi temi si dala korajže, razen če počakam na tak teglc, ko se bo lahk notr posadil... :2src: x:Dx x:Dx :hepko:

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...