sade 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 hej ni moj namen se mešat, sorry knjigo pa slučajno prebrala pred leti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 sej se ne mešaš ti kar čvekaj zraven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 kako mešanje? Kaka bučka xrosex si sade... mi se samo hecamo.. hehehe... sej si ti temo odprla, pa zdej čvekamo tle.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sade 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 nova jaz tukaj, vi se že vsi poznate in sta nalagali o nekih resnih stvareh, vsaj tak se mi je zdelo!!!! je pa hecno, ko sva se z mojim odločila, da ne bova več pazla,..... samo skakal bi... je pa tudi sex much boljši odkar je to to. kake podobne izkušnje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 hihi,da nam javiš... ja tole vse kaže na to, da si je ena duša izbrala vaju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sade 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 joj ta duša, ki si je izbrala naju..... nima pojma v kaj se spušča!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ja, vidva sta pa oba enotna v odločitvi! P.S. Sade dobrodošla na LN, ne! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sade 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 hvala ste face tukaj!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 oj,dobrodošla sade ! sj pomoje ne bruhajo vse....ker poznam par takih k ne....in jim je blo sam slabo....jz vem da men nebi kumarce pasale...ampak čokolada!!!!!!! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ma ne sej kumarice pa brahanje smo sam tko simbolično podale, ane Mushi.... ampak jaz sem pa res kozlala ko sam pismo Selene bejž iz Lnf danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ja, čokolada je tud taka stvar, ki paše vsaj men VEDNO, da ne pomnim, kdaj je blo drugač... Če bo pa takrat tud, uf.. kriza bo... heheheheh... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 hja...smo izkusl Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 dečve 36 kg sem gor dobila brez čokolade, tko da tud to ni tisto evo to drži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sade 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 čokolada je lep dan grem na lepše! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 pol pa si v širino tolk kot v dolžino.. ne, pa sej nis... pol je kozlanje še fajn zraven.. kot dijeta.. , ne, sej se hecam, da me ne bo kdo resn vzel, sam tega ne za hujšanje vzet, bruhanja.. bulimija/anoreksija.. full resni stvari, kolk kej preberem/vidim.. Mam rajš 5 kg več. tud 36! Pol pa jaoooooo...... to skint.. selene, ti je ratal do daske kile skint? Pa v kolkem času kolk? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 men je kr naenkrat zapasala.... ...sm si misla da je to sam obdobje...pa ni bilo...pa slabo mi je blo...pa nism vedla zakaj Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 so rekl da premal jem....da zato....ja seveda sm si mislila . Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 in sm mela prou Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ne mi jih ni.... po porodu mi jih je samo deset ostalo, potem je šlo dol, jih je po nekaj letih še 5 ostalo, no sedaj jih je nekaj gor prišlo, sedaj pa sem se trdno odločila,d a gre dol (8jih je že manj), ok, sem pa tud 11 let starejša ampak veš sem bla pa res skol širi ko dali... najbolj na jetra mi je šlo, ker se nisem mogla sama obleči, sam je bilo nevarno, ker je bila večinoma voda....ampak, da ne bova punce zavedli, to je fullll lepo obdobje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 hm....mene je poroda kar dost strah....bolečine...., drugače pa komaj čakam... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 boge bejbike, kaj ste skoz dale , nas še pa čaka...Ueeeee....... Ne, sej nisem tolk posrana.. pol manj.. Res. Strah je pa mene tud. Pa enkrat me bo minil, sej sem že v eni drugi temi si dala korajže, razen če počakam na tak teglc, ko se bo lahk notr posadil... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 jah....sj mene tud to še vse čaka ,sam neko obdobje v temu je pa že blo Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 MUSHI, SAJ RASTEJO LEJ.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 a ja tihareka? A ti si pol ravn zdle v temu? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.