Skoči na vsebino

želim si postati mamica

sade

Recommended Posts

tkole vam povem... nisem imela lahkega poroda, stara sem bila 21 let... na polovici sem rekla, da se ne grem več x:Dx ampak ko sm malo dobila v naročje, mi je bilo vseeno, ko me je stisnila za prst, sem bila najbolj srečen človek, ne bom pozabila, ko se je obrnila okrog, pa me je bilo strah, kako naj ji zasučem glavico, da ji bom tiste nežne plave okice videla.... punce, naj vas ne bo strah :2src:
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 65
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Popularni dnevi

Najbolj aktivni v tej temi

:sori: tihareka..... pa kaj pa je šlo narobe, no sej velikrat gre.. ni to tko malkrat... sam je pa vseen hudo ko se zgodi za bodočo mamico in atija.. Ko si full želiš, pa gre..., pa baje je tud dost problemov okol zanositve, pol se pa eni še s tem preseravamo.. ah.. pa če bi pa na to misla, bi bla noseča že pr 20-tih pa ne s pravim tipom.. tak da, pač tko je dokler ni interesa, je treba počakat...
Mushi

Sej, to je verjetno tist, ker pol že obstaja! Pa ga nekak si že predstavljaš, sploh če si z osebo, ki jo maš rad.. pol ni tolk važn, a je čas pravi, pa kaj bi še blo treba, pa da bi bil še mal ko se vseh tečnih obveznosti rešiš, še brez drugih obveznosti..

Seveda bi ga mela rada, sej je bil tvoj/njegov.. del vaju obeh.. a ne? Uf.. ja, to pa si mislim, pol ko fizično že obstaja, se ga ne bi nikol želela odrečt, razen, če bi ugotovil kake nepravilnosti ploda.. pol pa mu tak večjo krivico nrdiš, če ga imaš.. xscratchx , če bi se vedelo, da ne bo nikoli mogu imet normalnega življenja... :sori:

Ja, pa si še res zelo mlada tihareka, pa že taka izkušnja...

Mushi

Tihareka, so trenutki in izkušnje, ki iz nas delajo močne ljudi, nekje sem prebrala, da se duša otroka, ki se ne odloči, da se rodi, ker pač potrebuje to izkušnjo ali pa ker eden ali oba starša potrebujeta to izkušnjo, potem vseeno odloči za iste starše... tko, evo še nekaj.... bila sem stara 18 let, ko sem imela splav (nenačrtovano), podobno kot ti, skoraj podobno.... mislim da bi imel, če bi rodila po roku čez nekaj dni r. dan, da sem noseča sem izvedela za svoj 18 r. dan, ko se je rodila tami, sem bila najbolj srečna na celem svetu... in nekako sem izgubo prvega otroka lažje prenesla...

Tihareka, sej bo kmalu čas zacelil to rano.... xsrcx

ja........od naju...in prou maš s tem ko pravš...da ko ga imaš z osebo ki jo maš rad...ni važn...kaj bo naprej...pozabš nekak na to kar si govoru....da je treba čakat....
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

jz se že tud prov veselim. pa ne mislim več dolg čakat. no vsega tud ne mislim prehitevat. najprej še eno šolo nardim pol bi bil pa že čas. ful se veselim in prov nič me ni strah. če je dal to že tok žensk skoz bomo pa še me. x;)x :palec: x:Dx
spet se mi je na bolš poslabšal

Jest sm bla stara 21 k sem rodila in ti povem - carsko, res carsko, božansko, nebeško, kak angel, zaljubila sem se vanjo in že 8 let je ona moj utrip.

Zato :palec: za odločitev!!!! :wub: xloveyx xrosex xsrcbumx

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...