Docko 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Vse bolj pogosto se srečujemo z to nadlogo. Bodisi zavestno ali pa ne. Nekako sem tudi sam v tej fazi, ker sem se dolgo časa zdravil za levkemijo. In sedaj organizem nori, da je veselje.Aja! Pa lep pozdrav vsem. Citiraj Za vsakim dežejem posije sonce Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 JH NČ, TREBA ZDELE DELAT NA TEM,DA SI OČISTIŠ telo teh strupov in kakih stranskih učinkovpomaga prava hrana, veliko pitja zdrave tekočine, veliko svežega zraka in gibanja in temu podobno.._S. sol tut Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 sam se pa splača.....ne veš kako je fajn ko ti bo koža spet majhen bolj prav... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Monolog tabletomankePolica v trgovini se šibi od alkoholnih pijač.tako se šibijo moja kolena pod težo psihičnih nadlog.gledam te steklenice.ali bi vzela pivo?mogoče vino?samo katero?mogoče pa bi najbolj zadela vodka?nisem ekspert za alko.pri tabletah že vem kako in kaj.malo kombinacije pa je.samo ko se spomnim kako je bilo hudo se izkopati iz brezna omame,ko me spreletijo tiste tesnobne pesmi,ki so kričale takrat v meni….ne tega ne bi rada.pravijo,da se alkoti lažje zližejo,da če že bredeš po odvistnosti od alkota,da lažje prideš ven.a kdo bi vedel,če ne bi probal.stojim izbiram ..v roki držim vodko.to bi bilo najbolje,si mislim.saj bi samo enkrat,da malce razelektrim to napetost v meni.saj potem ne bom več.naredim dva koraka…pa se obrnem in gledam steklenico.vrnem jo na svoje mesto.kaj bom dosegla s tem?bom kaj rešila?samih problemov res ne,le da bi mogoče po teh letih naredila malo pavze.mogoče bom potem malo lažje zadihala.kaj pa če me potem povleče v brezno …?se splača?kdo sem?tristo kosmatincev,kaj se pa greš.stran od tu.skalila boš svežino,ki si jo dosegla v teh letih.če bi pa to bila samo kapljica?samo enkrat?mali eksperiment?zopet se odločim za vodko.kot vsepovsod cincaš pa tudi zdaj!bejž no!vzameš,greš,spiješ,….in potem?mogoče se odpočijem,mogoč ne ,mogoče zaplavam,mogoč…..stojim pred blagajno.še korak ,da odložim steklenico na tekoči trak.a si zmešana!!!!cmok v grlu,nekdo me stiska za vrat,oziram se ali me kdo sliši ali kdo sliši kako buta srce…o bog,saj me bo kap!!!stopim iz vrste,se vrnem k polici.se mi zdi ,da se steklenice smejejo.postavim nazaj na svoje mesto.grem brez steklenice in se smejem sama sebi.koza neumna saj veš,pil sem da bi te pozabil a ,ko sem bil pijan, sem te dvojno videl.pa je bila mala kriza za mano.odšla sem s trgovine kot zmagovalka.s kom sem se borila?sem pa res šema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Tole pa je res dober... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 hvala.(resnični insert) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 hvala.(resnični insert) Se vidi, da je resnicni.. ker drugace ne bi mogel biti tko resnicno napisan.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Monolog tabletomankePolica v trgovini se šibi od alkoholnih pijač.tako se šibijo moja kolena pod težo psihičnih nadlog.gledam te steklenice.ali bi vzela pivo?mogoče vino?samo katero?mogoče pa bi najbolj zadela vodka?nisem ekspert za alko.pri tabletah že vem kako in kaj.malo kombinacije pa je.samo ko se spomnim kako je bilo hudo se izkopati iz brezna omame,ko me spreletijo tiste tesnobne pesmi,ki so kričale takrat v meni….ne tega ne bi rada.pravijo,da se alkoti lažje zližejo,da če že bredeš po odvistnosti od alkota,da lažje prideš ven.a kdo bi vedel,če ne bi probal.stojim izbiram ..v roki držim vodko.to bi bilo najbolje,si mislim.saj bi samo enkrat,da malce razelektrim to napetost v meni.saj potem ne bom več.naredim dva koraka…pa se obrnem in gledam steklenico.vrnem jo na svoje mesto.kaj bom dosegla s tem?bom kaj rešila?samih problemov res ne,le da bi mogoče po teh letih naredila malo pavze.mogoče bom potem malo lažje zadihala.kaj pa če me potem povleče v brezno …?se splača?kdo sem?tristo kosmatincev,kaj se pa greš.stran od tu.skalila boš svežino,ki si jo dosegla v teh letih.če bi pa to bila samo kapljica?samo enkrat?mali eksperiment?zopet se odločim za vodko.kot vsepovsod cincaš pa tudi zdaj!bejž no!vzameš,greš,spiješ,….in potem?mogoče se odpočijem,mogoč ne ,mogoče zaplavam,mogoč…..stojim pred blagajno.še korak ,da odložim steklenico na tekoči trak.a si zmešana!!!!cmok v grlu,nekdo me stiska za vrat,oziram se ali me kdo sliši ali kdo sliši kako buta srce…o bog,saj me bo kap!!!stopim iz vrste,se vrnem k polici.se mi zdi ,da se steklenice smejejo.postavim nazaj na svoje mesto.grem brez steklenice in se smejem sama sebi.koza neumna saj veš,pil sem da bi te pozabil a ,ko sem bil pijan, sem te dvojno videl.pa je bila mala kriza za mano.odšla sem s trgovine kot zmagovalka.s kom sem se borila?sem pa res šema zaradi teh svinjarij je umrl ELVIS Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 zaradi teh svinjarij je umrl ELVIS Ampak ni bil nic sam kriv.Te tabletke...je mislil, da so to vitamini, pa minerali. Tako kot tisti ki kadijo..saj cigareta ze ne more skoditi, ce pa lahko tako lepe oblacke dima puhas z njo... Pa tisti, ki pijejo alkohol na veliko...saj alkohol unicuje samo tiste ta pocasne mozganske celice, ta boljse ostanejo, naravna selekcija torej...tu ni nobene skode... Ah ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Hojla skwo, , pa jaz ne dvomim nikol več vate, to pa zdaj že veš. In tud veš, kaj moraš nardit, da ti pomagam !! Ne sam jaz, tud vsi drugi tukaj, tudi Tjazy. Kolk mi to pomen, da si ji tud ti enkrat lepo potrdil. Ja hude so, lekcije, vsak ma svoje napisane v scenariju življenja. Ampak vsi se moramo zavedat, da smo v bistvu sami, ker moramo premagat tisti EGO, ki nam skozi nastavlja zanke, finte, preizkušnje. A tisti moment, kose odločimo, da se mu ne damo, moramo vedet, da vsi ki smo tle gor, drug drugega podpiramo. Skwo, ti bom povedala moj način, kako takoj odpošljem trenutno jezo, ki kar privre. Osho - ta je biserček, tudi to je njegovo. Jezo ne smemo potlačiti, bolečina je tudi neke vrste jeza - vse skupaj pa je potlačen strah. Zato moramo to ozavestiti, osmisliti in odposlati stran. Nekateri mlatijo blazine, drugi brcajo kamenje, tretji gredo sekat drva, nekateri generalno čistijo stanovanje. Lahko pa poizkusiš vpiti v možganih. V mislih. Ko si predstavljaš na vrhu glave prostorček z odprtino, da odvečni pritisk izpuhti v zrak, je to ZAME najhitrejši in najboljši način izkričati - potihem, jezo, žalost, strah, bolečino. Tudi energija vsa ostane, nič je ne izgubiš, le spremeni se - nesrečna se transformira v srečno. Kar na enkrat čutiš mir in dihanje je enakomerno počasno. Poizkusi, vredno je. peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 clean,pa ti si sončece toplo! jaz pa zadnje čase kar večkrat podvomim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 ja, pa veš, da nate mislimo, ne samo jaz, ampak še nekaj lunatk in lunatkov. Kaj pa tvoja indijanca. A ti lahko še enga povem. Ja, saj te slišim, da lahko. Če primeš tisto okroglo ogledalce v roke vidiš, da ima dve strani. Tko je čist z vsako stvarjo . Kadar vidiš stvar iz ta narobne strani se ustavi in se vprašaj. Kako pa zgleda ta prava stran, daj mi modrost, da jo takoj prepoznam. Mal počakej,prisluhni, pa boš vidla . Mislim nate ! peace and love clean p.s.: Tole ti pa morm še povedat. Sinoči sem čakala na MSN od moje hčere k je šla na dopust mal deeeeleč, pa sem na ICQ ju pohupala eni ženski, stari tolk kot jaz. Pogledam ime : Little fire, PA . USA . Ko malo poklepetava pa mi pove da je Native American woman- ta prava indijanka. Kr mal se mi je dobr zdel, pa toplo mi je ratal pr srcu. Superca. Pa še to je vedla, kje je Slovenija. Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 zaradi teh svinjarij je umrl ELVIS Ampak ni bil nic sam kriv.Te tabletke...je mislil, da so to vitamini, pa minerali. Tako kot tisti ki kadijo..saj cigareta ze ne more skoditi, ce pa lahko tako lepe oblacke dima puhas z njo... Pa tisti, ki pijejo alkohol na veliko...saj alkohol unicuje samo tiste ta pocasne mozganske celice, ta boljse ostanejo, naravna selekcija torej...tu ni nobene skode... Ah ja Te tabletke...je mislil, da so to vitamini, pa minerali., daj no..., kje si to prebral? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Te tabletke...je mislil, da so to vitamini, pa minerali., daj no..., kje si to prebral?Nikjer nisem prebral. To je bila IRONIJA. OK ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Te tabletke...je mislil, da so to vitamini, pa minerali., daj no..., kje si to prebral?Nikjer nisem prebral. To je bila IRONIJA. OK ? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 kriza tabletomanke Noč plete tišino,lunin sij boža tvoj objokan obraz,suši sled solza.tam v kotu male sobe kepa objema svoja kolena,upre oči vate,ki si tako daleč v upanju,da dobi odgovor . » zakaj? «mrtve oči zro v temo.vstaneš se .vzameš v dlan škatlico z omamno vsebino.zavzameš prejšni položaj.v dlani te dražeče ščemi rožnata stvar.če te pojem bo ta rožnata barva prelila dušo mojo,popeljala me v rožnati svet puha,varen pristan,v svet tišine in omame ter osame.nihče ti ne bo mogel blizu.nekaj ti bodo govorili ampak ti boš morda videla samo kako odpirajo usta,nemi retoriki,smešni so.krik ptice.zapreš dlan,nežno z njo objameš to rožnato stvar.zamižiš,skušaš podoživeti stanje omame.vate leze mehka topla harmonija.odnaša te,lezeš vase,toneš v prijetnem puhastem oblaku,odnaša te.v daljavi prihaja do tebe nežen spev nebesnih ptic.odpreš oči,razpreš dlan skušaš ponesti to poezijo do ust.otrpneš,ne moreš,roka ne uboga.nekaj v tebi se predrami.kot lačno prestrašeno dete nebogljeno v zibeli zakriči.«luna ti povej.lahko hodim po dveh poteh hkrati?«hrepeneče čakaš ,da spregovori,da ti odpre oči.noč plete tišino,luna molči,le njen sij te boža po obrazu.utrujena si,ne rabiš omame,da zaspiš, zato pospraviš to rožnato stvar.vržeš jo v vodo,naj jo uniči,raztopi,naj tegobe vzame tvoje vse.hočeš končati te lekcije.ampak….ti res ne more nihče pomagati kot le ti sama?to ti lahko daje moč …to ti lahko daje upanje….zdrži drago dekle,zdrži,…… Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.