Skoči na vsebino

Obremenjenost

pomlad

Recommended Posts

jaz sem bila letos pri vedeževalki. In sem se res kar nekaj časa obremenjevala z slabimi napovedmi. In na žalost verjela v dobre napovedi. Do zdaj ni držalo še nič - ne slabega in ne dobrega. Le jaz se počutim kot neumno tele, ker sem ji sploh verjela, da bo "on" moj,...

klavdija

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 55
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz sem bila že pri marsikateri vedeževalki in povedale so mi že marsikaj in od tega se je le bolj malo uresničilo. Obremenjevati se zaradi tega je brez veze, čeprav mene vedno rukne če mi kaj slabega napovejo....

Zdaj si želim samo še eno dobro asrtološko branje ( če ga najdem) potem pa zaključim z vsemi

Primer..lahko je tudi namen karmične poti, a je resnična zgodba, kako lahko vedeževanje zapiše nek miselni vzorec, ki ti zagreni življenje

Imam prijateljico (Slovakinja). Po nesreči v Černobilu (nekaj deset km od njene vasi) je tričetrt ljudi v vasi zbolelo za rakom, kakih 5 % res zaradi poškodb celic, večina zaradi tega, ker so mislili, da bodo zboleli. Tudi moja prijateljica je dobila dve buljici, operirala in šla ka vedeževalki. Ta ji je rekla, da bo v 30 letu umrla. Ker je to zelo reven predel Slovške, tik ob Ukrajinski meji se je odločila, da bo v preostanku življenja nekaj naredila za svoje domače in se podala v Slovenijo v prostitucijo. Dve leti so jo preprodajali iz nočnega lokala v nočni lokal, delala je samo za "gazde", dokler jo jaz enkrt nisem ukradel iz nekega bara in poslal domov. Kasneje sem ji priskrbel normalno službo, dobila je tudi prijatelja, se poročila in čist ok živi, z veliko grenkih iskušenj in spominov, ki jih je morala doživeti zaradi vedeževalke, pa prav nič od tega zaslužila. Danes ima že čez 31 let, pa še vedno živi.

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

A zaradi vedeževalke, praviš?

Daj no daj! Zaradi sebe same. To je morala dati "skozi". Lahko k tisti vedeževalki sploh ne bi šla, lahko pa bi kljub njej življenje obrnila drugače. Ampak pisano ji je bilo, da bo z višine padla na dno, nato pa se vrnila - in recimo znala ceniti tisto, kar ima, česar prej ni znala. Recimo. Nekaj takega. V kakem drugem življenju pa se bo rodila na dnu in se dvignila ali pa obratno.

(Poznam možakarja, ki je v enem samem letu z delom zaslužil 128 tisoč mark, pa je bil že v naslednjem leti zadolžen čez in čez plus ima razsut star avto plus je podnajemnik - na stara leta. Zakaj? Ker mu je v horoskopu pisano, da bo denar metal z lopato skozi okno, da bo sprejemal same napačne odločitve in da bo srečeval predvsem take ljudi, ki mu bodo škodili. Nekdo drug ima potencial, da z veliko manj denarja naredi veliko.)

In tudi ti si tej ženski karmično zapisan v horoskopu. Opravil si svojo nalogo - in šel.

Živijo!

x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...