devica 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Ej, kk veš a je pozitivno al ne? A to vsaka črka ma eno številko in pol pride ven številka... Sam kk pa veš, če je ta številka pozitivna? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Mah, Michelle, sej ime se je tk podomaču, da ti ne bi kej posebi zvenel...Sam bi kr devica ostala Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Izračunaj si po numerološki abecedi, jaz največkrat po Kaldejski pa imaš, ker vsaka črka ima svojo vrednost Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Mah, Michelle, sej ime se je tk podomaču, da ti ne bi kej posebi zvenel...Sam bi kr devica ostala Velja, sej sem tudi jaz rada Michelle tukaj Boris, kje dobis tisto abecedo? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Ampak tvoje ime Michelle ti pa res ne prinaša sreče v ljubezni, pa napačni partnerji te privlačijo, skratka ovire, več truda je treba vlagati za premagovanje... Lahko napišem abecedo sem, ampak moraš poznati lastnosti potem, no pri tebi je seštevek 29, žal manj srečni seštevek, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Aja, to sam to je Michelle x!x x!x Zanima me za pravo ime...a mi bos ti al si morm sam? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Men pa pride 20 oz. 2? A to je isto ko pr Michelle? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Devica pri tebi je 20 , pri Michelle pa 29 , kako pa vam je pravo ime, me še ni doletela ta čast Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 (popravljeno) Pravo ime.. Popravljeno 27. avgust 2004 -> Michelle Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 To je pa povsem drugo , v realnosti si povsem druga, v desetki je vse skupaj, kar daje moč, uspeh vsepovsod, močno voljo, pa še tvoji imajo, če imajo sami nesrečne cifre imajo korist ob tebi, škoda, da ti nisem prijatelj, šalim se(zadnji del, zgoraj je pa resnično!). O.K.....imena nisem omenjal, zadovoljna, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Hojla,Borism Kaj pa praviš o številu 9,to je moje ime... Lp,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 borism Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, si me kar razveselil Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Michelle, prosim , kaj nisi takšna ,lep občutek Dadika, tale seštevek je 13, ampak ti si izračunala že seštevek svojega imena, ki je tudi pozitiven.....pa še zvita znaš biti(lisička ), rada tvegaš v življenju, skratka tekmovalnega duha, zelo poštena oseba, pravična, delovna, itd. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Dadika, tale seštevek je 13, ampak ti si izračunala že seštevek svojega imena, ki je tudi pozitiven.....pa še zvita znaš biti(lisička ), rada tvegaš v življenju, skratka tekmovalnega duha, zelo poštena oseba, pravična, delovna, itd. Hvala,borism,bo to kar držalo....sam priimek je 24,pa mislim ,da mi dela mal preglavic......a se motim? Lp,D Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Dadika, ja se motiš, ker 24 ja ni slabo, pa, če sešteješ z imenom 9 = 33, mislim, da si v harmoniji s svojim imenom in priimkom, če hočeš koga uloviti, je najbolje, da se predstavljaš s priimkom, ker izžarevaš veliki šarm. Torej je vse O.K., ne vem zakaj preglavice, to si domišljaš, če ne pa sama izračunaj, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Dadika, ja se motiš, ker 24 ja ni slabo, pa, če sešteješ z imenom 9 = 33, mislim, da si v harmoniji s svojim imenom in priimkom, če hočeš koga uloviti, je najbolje, da se predstavljaš s priimkom, ker izžarevaš veliki šarm. Torej je vse O.K., ne vem zakaj preglavice, to si domišljaš, če ne pa sama izračunaj, lp, B. Hvala ,borism....bo menda res vse držalo,mislim šarm...... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Dadika, ne skrbi, saj imaš s tem priimkom korist od nasprotnega spola, pa tudi naklonjenost, če pa deluješ v kompletu (ime+priimek) si pa tudi malo za flirtanje, zelo erotična , zapeljiva, skratka vsa za zabave, pa tudi v umetnosti imaš perspektivo, torej aduti so v tvojih rokah, na tebi je kako jih želiš izkoristiti, lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Tamara: To sicer rusko ime izhaja iz hebrejske besede "tamar", ki pomeni "datljeva palma". Malce manj znano, vendar zanimivo in lepo fantovsko ime Tamir pa pomeni "visok kot datljeva palma". To, da v hebrejščini pomeni palma, sem že slišala, nisem pa vedela, da je datljeva palma. Dateljni pa meni mnjami ! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 O, moje ime ima tudi hebrejsko osnovo... in pomeni 'božji dar' ( ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Špela- hebrejski izvor.....tista, ki jo časti bog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Špela- hebrejski izvor.....tista, ki jo časti bog Zgleda da sem sam bog Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Judith 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 moje ime pa pomeni blažena v nekem afriškem jeziku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 ooo živjo živjo, judith.....jaz sem pa preporod Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 O, moje ime ima tudi hebrejsko osnovo... in pomeni 'božji dar' ( ) Pujsa tudi božji dar Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.