angelcek 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 vec dajes ljubezni, vec jo lahko prejemas...svetloba v oceh, dotik z mehurcki energije, lebdenje in cutenje...vse to je ljubezen...vsi, ki berete, rada vas imam... Citiraj ravno ta trenutek sem pomislila nate in ti posiljam velik poljupcek...) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelcek 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 ko nekoga ljubis, ga/jo skusaj pustiti in ne drzati...naj ljubezen diha...smo svobodna bitja...poljubi osebo, ki jo zelis poljubiti...kajti bivanje na tem planetu v tem zivljenju se izteka...bodi strasten in cuten...najlepse je, ko si iskren in nagajiv, kot angelcki znajo biti in vsi vi ste angelcki ljubezni... Citiraj ravno ta trenutek sem pomislila nate in ti posiljam velik poljupcek...) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 --------ko nekoga ljubis, ga/jo skusaj pustiti in ne drzati...naj ljubezen diha...smo svobodna bitja...poljubi osebo, ki jo zelis poljubiti...kajti bivanje na tem planetu v tem zivljenju se izteka...bodi strasten in cuten...najlepse je, ko si iskren in nagajiv, kot angelcki znajo biti in vsi vi ste angelcki ljubezni... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Love is patient and kind. Love envies no one, is never boastful, neverconceited, never rude; love is never selfish, never quick to take offence. Love keeps no score of wrongs, takes no pleasure in the sins of others, but delights in the truth. There is nothing love cannot face; there is no limit to its faith, its hope, its endurance. Tud jaz znam, kaj osladnega najdt Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 right back at ya Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 gdo pa prav da je blo teb namenjeno Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Thanx vsem za verze. Tu imam še enga angleškega. I wanna kiss yoo, but I better not touch, I wanna hold you, but I'm afraid, because I love you, like nobody before.... please..... I want you to know it! Jaz sem mela enga fanta pa sem ga pustla. Kak bi vam blo če se dve leti ne bi vidla? Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 So dnevi, so leta in so pomladi, ko se imamo preprosto radi. So trenutki, ko je treba na novo začeti in so trenutki, ko je treba nekoga preprosto objeti! Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Nekateri ne razumejo duha ljubezni.............Tisti hodijo skozi temen predor svoje življenja.... Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Dajte še malo napisat! Lepo vas prosim. Saj so lahk tudi druge misli. Ne sam o ljubezni. Malce sem pretiravala. Ups se opravičujem. Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 No si bom pa jaz probala nekaj izmisliti. Trda zemlja pa poet, pa da vidimo kaj bo iz tega ratalo: Čakam in čakam že celo življenje, v meni nabralo se je že zelo močno hrepenenje. Vsak dan hrepenim in molim boga, da ne izgorimše preden ti se v oči ne zastrmim. Kajti pomladi že mnogo minilo je,in upanje že skoraj zbledelo je,da srečava se in ustvari novo življenje se. Jah kaj bi jokala, rotila boga, zmenjena v naprej sva že vse bila, in usoda v zvezdah je že davno zapisana. Prišel bo ta dan, direktno iz mojih sanj. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Lepa hvala Izraz. No tu mate pa še enga. Nihče ni tako star, da bine mogel živeti še eno leto,in nihče tako mlad,da bine mogel umreti prav danes! Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal. Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Ana* 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Čeprav v življenju mogoče kdaj se ti zazdi,da vsi so šli in nikogar s tabo več ni,moraš vedeti, da to ne drži,da si ostal,ampak ne sam, pač pa v srcih tistih, ki so šliin ki zato sploh niso zares odšli. Za eno osebo zagotovo vem, da je ostala s tabo,ker njeno upanje ostaja,upanje, ko boš opazil,da je pri tebi tam. Pustimo življenju čas in odprte možnosti - nikoli ne veš, mogoče bo pa le združilo dve poti,če bosta le dovolj vztrajni,da se najdeta. by Ana Citiraj Na nekaj lahko vedno računamo... da bo šel čas naprej ne glede na vse... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Zelim si, da vedno z menoj bi ostal,da zivljenje prihodnje ob meni, z menoj bi spoznal.Zelim si, da bi me v svetu le tvojaroka vodila,da bi me vedno le tvoja usta ljubila! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Življenje brez ljubezni je kot drevo brez cvetov ali sadja. Kahlil Gibram "The Vision" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlueStar 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Ko nekdo stopi v tvoje zivljenje,ne ves, da je vstopil, ker vstopi tiho, neslisno.Ko se zaves, da nekdo je v tvojem zivljenju,ti je lepo, ker ves, da zivis za nekoga.Ko odhaja iz tvojega zivljenja spoznas,kako hudo je ziveti brez nekoga,ziveti sam, brez njega, ki ga ljubis! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Evo en verz... Rada te mam,še rajši pa sebe,zato se mi JEBE za tebe! LOL! Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Če bi kdo še rabo kaki verz naj sam meni pove. Mam jaz en dnevnik pune verzov. Pa tu mate še en verz sam tokrat se nanaša na prijatelstvo. Mejte se ]PRIJATELJSTVO JE ZMERAJ VPRAŠANJEŽIVLJENJA ALI SMRTI,DRUGAČE SI NE ZASLUŽI TEGA IMENA.[/color] Ernst Bertram Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 http://moji.smeski.com/moji/230705ymad.jpg To še pa en verz z moje strani! Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ~ O LJUBEZNI ~ Ko vas pokliče ljubezen, ji sledite,čeprav je njena pot strma in težka.In kadar vas vzame na svoje peruti, se ji prepustite,čeprav vas utegne meč, skrit med njenim perjem, raniti.In kadar vam govori, ji verjemite,četudi vam njen glas pretresa sanje, kot vam sever pustoši vrtove. Kajti tako kot vas ljubezen krona, vas mora tudi križati.Pripomore vam k rasti, a vas tudi oklesti.Tako kot se vzpne do vaših višin in vam boža najtanjše veje, ki trepečejo v soncu,bo prodrla tudi do vaših korenin in jih stresla tam, kjer se oklepajo zemlje. Kakor žitne snope vas zbira k sebi.Omlati vas, da bi vas razgalila.Preseja vas, da bi vas rešila plev.Melje vas do čiste beline.Zgneta vas, dokler ne postanete voljni.Nato vas izroči svojemu ognju, da bi mogli postati sveti kruh za božjo gostijo. Vse to vam stori ljubezen, da bi spoznali skrivnost svojega srca in v tem spoznanju postali delček srca Življenja. Toda če v svojem strahu iščete zgolj miru in užitka v ljubezni,je bolje za vas, da si zakrijete svojo goloto in odidete z mlatišča ljubezniv svet brez letnih časov, kjer se boste smejali, a ne iz srca,jokali, a ne izjokali vseh solz.Ljubezen daje samo sebe in jemlje samo sebe.Ljubezen ne jemlje v posest in noče postati posest.Zakaj ljubezen zadostuje ljubezni. Kadar ljubite, ne smete reči »Bog je v mojem srcu«, temveč raje »Sem v srcu Boga«.In ne domišljajte si, da morete usmerjati tok ljubezni,kajti ljubezen bo, če se ji le zdite vredni, usmerjala vaša pota. Ljubezen ima samo to željo, da izpolni samo sebe.Toda če ljubite, a ste polni želja, naj bodo vaše želje take:Stopiti se in postati žuboreč potok, ki poje svojo pesem v noč.Spoznavati bolest prevelike nežnosti.Raniti se s svojim lastnim razumevanjem ljubezniin krvaveti voljno in radostno.Prebuditi se ob zori z lahkim srcem in se zahvaliti za nov dan ljubezni.Umiriti se ob popoldanskem počitku in razmišljati o zanosu ljubezni.Vračati se na večer s hvaležnostjo domovin zaspati s havalnico na ustnicah in z molitvijo za ljubljnega v srcu. ~Kahlil Gibran~ Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Tko zna, nitko ništa ne zna.Krhko je znanje.Možda je pao trag istine u me,možda su sanje...Još bi nam mogla desiti se ljubav, desiti, velim.....(tako nekako)Dobriša Cesarić **spomin na gimnazijska leta in morsko ljubezen Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.