Aira 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Ce nekaj nocemo videti, smo dostikrat potem prisiljeni, si to pogledati (kakorkoli ze). So zanimive regresije v spoznanju teh vzrokov, vendar ne bom to pisala, da ne bi kdo sel to pot...Edino kar trenutno iz prakse vem (drugo bi bila teorija...) je da tisto kar si vbijaeš v glavo o sebi, tisto potem tudi drži. Če si jaz dopovedujem da je nekaj narobe z mano, se tako tudi obnašam. Lahko preležim cel dan v postelji ker "me boli glava ali trebuh ali kaj drugega" da mi ne bi bilo treba v šolo- počutje na nuli, na koncu me pa res še kaj zaboli in rata res sranje. Kar je smešno, ker niti približno nisem fizično šibka oseba, da bi zlahka zbolela. Edino kar je pri meni res šibka točka je moj "ego"- nič se ne odbije od njega, tako da kar vpijam vtise in se vedem skladno z njimi. :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: (npr. ne koncertu kjer je 20 000 ljudi sem prepričana da me tisti na odru gleda samozavest? ne - ego!) kar ima negativno plat, saj če se tisti na odru spači sem prepričana da sem jaz naredila kaj narobe. evo- v tem je moja hipohondrija. xredx kaj naj storim?lahko si dopovedujem da se nihče ne obremenjuje z menoj... ampak to je le obliž za na žulj. gnoj pa mora ven :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Tisto pa, ko ti mislis, da ti telepatsko vplivas na onega na odru, da se spaci, tisto pa nima veze s hipohondrijo. Ali pa, da obremenjujes druge... izgleda da tale obcutek sedi zelo globoko in bi se najlazje predelal z regresijo. regresijo. mhm. edini način da mene kdo spravi v takšno stanje je z macolo po glavi. G. Kodelja me je skušal naučiti avtosugestije oz. samosproščanja in je obupal. Gospa Kuharjeva tudi neuspešna. sami mi uspe včasih zaplavati v relaksacijo. da pa izgubim samozavedanje?? težko. kakšen bi bil lahko pravzrok za občutke v zgornjem citatu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 OK ja- sodelovala ali tekmovala dobro si to ugotovila OK :vio: zakaj ne bi enkrat poskusila. sicer bi med zadnjim predavanjem danes skoraj dosegla nirvano v smislu zzz... v budnem stanju, če ne bi Mr. asistent skakal okoli naokoli po dvorani, bi se gotovo naslonila na močno ramo ob meni sedečega in zakinkala... aja- to nima veze z regresijo. me prav zanima kako bi bilo... upam da ne bom zopet zmagala nocoj bom sanjala... vzrok za eno določeno težavo- in sicer to, da blokiram svojo energijo v sebi, namesto da.... ok , tisti ki lahko razume tole je že razumel Naslednjič povem! Aira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Vrba- nič ne bo. Sem ful sanjala, spomnim pa se samo ene stvari, ki ni za v javnost Bom drugič malo bolj resno vzela. ... Aja-- se mi zdi da si ful kul oseba, tako lepo direkt, pa pomagaš, pa zanima te... everybody - relax tralala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 ima, v smislu da mora res ven, ampak skozi napačno luknjo gre ven oz. not oz. ven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 saj ne vem kam bi to vtaknila. nikoli nisem preveč cenila medicine, mislim ta navadne oz. ortodoksne?? in vedno sem mislila da je preveč poudarka na zdravilih in na zdravljenju oz. ukvarjanju s posledicami ne pa z vzrokom... ampak ko te res stisne in te boli in to, moram rečt super da jih imamo- ta prave zdravnike mislim. pridni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 heheto je tko kokr s policajivsi pluvajo cheznje.....k ti pa bicikl spizdijo, pa prec vsi ke letijo 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 Sem najdla to temo in videla, kaj sem pisala 4 leta nazaj. Sploh nisem vedela, da sem bila taka že takrat. :eek: Danes je stvar samo še milijonkrat slabša (milo rečeno).Slaba stran interneta je, da ima vse te zdravstvene strani, forume, zgodbice. Če vtipkaš naprimer glavobol, hitro najdeš "možganski tumor". Če vtipkaš povečano bezgavko, hitro najdeš limfom. Če si tak psiho, kot sem jaz, naslednji dan dobiš še vse ostale simptome določene bolezni. Lani sem preučila vse od A-Ž glede tumorjev v glavi, letos bom počasi strokovnjak za nekega drugega raka. Grem k zdravniku, pa ko mi pove, da je vse v redu, ne verjamem čisto, dokler nimam črno na belem (slikano ponavadi).Moram reči, da je to najbolj bedna stvar v mojem življenju. Ljudje pravijo, da imam preveč časa. No, pa to ni res. Te izjave mi gredo tako na živce. Kot da rabiš ne vem koliko časa, da vtipkaš, prebereš in se začneš sekirat (to začnem tudi če imam delo 16 ur na dan). Torej, to so bedne, neargumentirane, neumne teorije. Težko se je kontrolirat.Nasplošno sem "health freak". Nobena skrajnost ni dobra, trenutno sem čisto preplašena, želim si, da ne bi bila tak hipohonder.Pa problem je, da včasih pomislim tudi "z zdravo pametjo" in že sama sebe pomirim, potem je pa spet isto...Krog. Pa ne mi rečt, da to doživljam, ker hočem pozornost. To je neumnost. Raje je nimam, kot imam. Kot da mi je v užitek drugim težit, da me skrbi da imam xy bolezen Pozornosti dobim dovolj nasplošno. Mogoče še preveč. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 Težko se je kontrolirat.Nasplošno sem "health freak". Verjetno te ta koncept, da hočeš bit ful zdrava muči. Dejansko gre za nek pozitiven koncept,.hočeš živet kvalitetno življenje. Vendar bilokatera stvar, če se ful nalepiš na njo, se sprevrže in ti potem ne koristi več tako. Sprejet se. Zdravje pride. Še posebej potem, ko globoko v sebi veš, da je vse OK. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 Saj ni tako napak ta teorija, da hočeš vse črno na belem.Svaka ti čast, da do tja prikolješ, saj ponavadi nas odlonkajao kmalu po prvem pregledu. Drugače pa moje mišlenje,ko bo kakšna bolezen resno požgečkala tvoje telo, te ne bo nihče več resno jemal,ker nonstop brbljaš in iščeš kaj ti je. Zdrava si in pika. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.