Apolonija 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 TRENUTEK S POGLEDOM IŠČEM TVOJ POGLED,Z ROKAMI IŠČEM TVOJ DOTIK,Z DUŠO IŠČEM TRENUTEK,DA TI PODARIM SRCE. TOLIKO TRENUTKOV IZGUBLJENIHV VETRU,TOLIKO BESED IZGUBLJENIH V HRUPU,KAKO NAJ TI POVEM, DA TE LJUBIM. POKAŽI MI,KAKO NAJ TI POVEM, DA TE LJUBIM,POVEJ MI, KAKO NAJ TE LJUBIM,DA TE BOM LAHKO LJUBILA VSA. Z POGLEDOM IŠČEM TVOJ POGLED,Z ROKAMI IŠČEM TVOJ DOTIK,DA TI POVEM, DA TE LJUBIM. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 ZLO RAHLOČUTNO, DOTIKAJOČE sam en pihec, dihec, pa je vsega konc.ampak le stabilni trenutek odpira upanje zakaj pišeš take pesmi? Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 ZLO RAHLOČUTNO, DOTIKAJOČE sam en pihec, dihec, pa je vsega konc.ampak le stabilni trenutek odpira upanje zakaj pišeš take pesmi? Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2004 Pesem je bila napisana fantu s katerim sva sicer v nekem trenutku bila, a ga ni več....ne fanta - trenutka :-) Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Oj!Apolonija, pesem je lepo berljiva, sporočilna in mi je všeč. Smejal sem se pa zato, ko je Budala1 tako preprosto vprašal: "Zakaj pišeš take pesmi?". Kao retorično vprašanje. Nekateri počnejo to, drugi spet to. Je melanhonična in poudarja minljivost besed, sreče, minljivosti. tudi jaz napišem kdaj kakšno pesem a so veliko bolj dark in nekako niso za v javnost !ti kar tako naprej... mogoče dobimo slovenci še svojega Rilkeja LP Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Pesem je bila napisana fantu s katerim sva sicer v nekem trenutku bila, a ga ni več....ne fanta - trenutka .vem.tak način sm tut jest pisau, pa tega ne več zdaj, sploh pa,ko to pišeš kličeš njegovo bližino Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Jaz pa nisem nič pesniško navdahnjena. Ko nekaj mine, pospravim tisto v "škatlico preteklosti", in tam notri vedno obstaja. Kar je bilo, je še vedno nekje v preteklosti. Nikoli mi ni žal za preteklostjo, nikoli nisem nostalgična. Lepe trenutke iz preteklosti jemljem kot nekaj, kar sodi tja - v preteklost. Če so minili, pač ne sodijo v sedanjost. Včasih se mi celo zdi, da nekaj, kar je bilo lepo in je minilo, ni bilo pristno in zato je minilo. Zakaj bi torej žalovala za nečim nepristnim, zlaganim, narejenim? Sicer pa, Apolonija, lepa pesmica! Še naprej piši, kot čutiš. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Če uživaš in izkoristiš vsak trenutek, ki se ti ponuja v življenju in narediš najboljše kot lahko, nimaš za čem žalovati Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Včasih se mi celo zdi, da nekaj, kar je bilo lepo in je minilo, ni bilo pristno in zato je minilo. Zakaj bi torej žalovala za nečim nepristnim, zlaganim, narejenim? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Kako ste drage mi, ve žalostne noči.Zakaj se še globlje ne sklonimin vas še bolj vdano ne sprejmem????? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Na licih moja mala poletje ti žari.Ledena mrzla zimati v drobnem srcu ždi. Nekoč bo vse drugače,ne dvomi o tem nikar.Na licih imela boš zimoa v srcu poletni žar. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Včasih se mi celo zdi, da nekaj, kar je bilo lepo in je minilo, ni bilo pristno in zato je minilo. Zakaj bi torej žalovala za nečim nepristnim, zlaganim, narejenim?Tudi to je samo - trenutek. Jutri se ti bo morda zopet zdelo pristno, nezlagano, nenarejeno ... Ne, ne. Ne! Zdi se mi ... ni dober stav v takih primerih. Ko nekaj veš, dojameš v sebi kot – pristno, je bilo tisti trenutek gotovo pristno. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Naučil sem se trenutek nezlaganega posnet´vedno in vedno znova .trenutek, ki ne mine, ki ohranja večnost Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 18. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2004 Hvala - radosti me, da še kdo razume....in pohvali Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Apolonija, vse je samo trenutek. To je bil trenutek, ko si napisala nekaj lepega ... Pride trenutek, ko me Tamara spominja na mojo sestro, naslednji trenutek me pa ne spominja več. Kateri trenutek je važnejši? V katerem trenutku me spominja v dobrem, v katerem pa ne? Vsak trenutek je po svoje pomemben. Ponavadi znamo zaznati samo prelomne trenutke, velike trenutke. Ogromno jih ostane za nas anonimnih, skritih, neprepoznavnih, pa vendar so za nas pomembni enako kot drugi. Le zavedamo se jih ne. Zato pa tudi nezavedno vplivajo na nas. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 19. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2004 Res je, vse je le trenutek, in že ga ni več in spet pride drug...in vsi trenutki so pomembni, ne glede na to ali gre za "dober" ali "slab" trenutek....In moram reči, da zadnje leto zaznavam (če lahko uporabim tvoj izraz) več in več malih trenutkov, ne tako "pomembnih" na ven, a zame neprecenljivih....Vsak šteje. Hvala za trenutke! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 .samo trenutek prosim, moment~Sramežljivost in lepota par posrečen ni-sramežljivost skriva se, lepota pa blesti Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Hm...kaj pa se dones dogaja s tabo? ....ful lepe stvari ... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 .so ti všeč; nevem, kr najdem jih... Začetek ljubezni je najbolj privlačen-odvsake začetek povsem je drugačen, zato marsikdo teh začetkov je lačen. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 SPOZNANJE Hrepenel je po njenem dotiku,nežnem in strastnem in vdanem dotiku.Oh, kako hrepenel. Hrepenel je po njenem poljubu,mehkem in voljnem in pohotnem poljubu.Oh, kako hrepenel. Hrepenel je po njenem pogledu,občudujočem in hrepenečem in ljubečem pogledu.Oh, kako hrepenel. Potem pa opazil je njega,sivolasega starca brez iskre v očeh,povešenih ram od bremen,stisnjenih ustnih v črto.Si bil ljubljen kdaj, stareczahrepenelo po tebi je kdaj žensko srce? Takrat je spoznal, da ta starec je on,hrepenenje le sanje, zanj nedosegljive.Grenka mu solza po licu spolzi,svetlega nekaj v srcu umre. (Menart) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Hrepenel je po njenem dotiku,nežnem in strastnem in vdanem dotiku.mehkem in voljnem in pohotnem poljubu.občudujočem in hrepenečem in ljubečem pogledu. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 POLJUB NA USTNICAH OSTAL JE V VEČNOST ZAZNAMOVAL JE NAJIN ČAS BEŽEČI......... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 POLJUB NA USTNICAH POSTAL JE V VEČNOST ZAZNAMOVAL JE NAJIN ČAS BEŽEČI........ tanka bilka Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.