Skoči na vsebino

Inner guide meditation

Akvamarin

Recommended Posts

Ojla

Zanima me, ali je kdo že prebral knjigo Inner guide meditation (Ed Steinbrecher) in ali po njej izvaja meditacije. Avtor v njej lepo opisuje meditacijo s pomočjo vodiča, vsa zadeva pa se močno naslanja na astrologijo, tarot (kot slikovno pomoč) in arhetipe. Knjiga je ena redkih, ki me je tako pritegnila, da sem jo celo kupil. Tudi meditiral sem nekaj časa in sem se prav dobro počutil, potem pa sta me malce zvila čas in lenoba (kar tudi napoveduje v knjigi :( . Zdaj se spet pripravljam, da bi začel meditirati, samo primeren čas si moram izbrati, ko ne bo motenj, najbolje zgodaj zjutraj (pa kaj, ko je tako težko vstati :xx!:

Torej, ima kdo izkušnje s tem in kakšne.

Deli na socialnih omrežjih

ojla!!!!!!!! x:Ix

Tele knjige nisem prebrala , vendar se strinjam s tabo ,da je zjutraj ,ko je najbolj primeren čas za meditacijo lepo spati.Tudi sama nisem vzrajna in sem mnenja ,da je potrbno za začetek obiskovati vodeno meditacijo, pri kakšnemu mojstru:*DA TI PRIDE V KRI* x;)x

Tole bom praktizirala in upam ,da mi bo potem lažje.Ti sporočim ,če se bo stvar obnesla.Prebrala sem veliko takih in onakih knjig o duhovnem razvoju,meditaciji,obvladovanju stesa,uma itd..vendar ,ko se enkrat odločiš za delavnico ali terapije , uvidiš , da ni vse tako enostavno kot je zapisano.

OJLA TO JE SAMO MOJE MNENJE :2src:

Septembra se bom udeležila meditacije,če te stvar zanima mi sporoči,ti izdam podrobnosti x!x

FIRBČNA

ojla!!!!!!!! x:Ix

Tele knjige nisem prebrala , vendar se strinjam s tabo ,da je zjutraj ,ko je najbolj primeren čas za meditacijo lepo spati.Tudi sama nisem vzrajna in sem mnenja ,da je potrbno za začetek obiskovati vodeno meditacijo, pri kakšnemu mojstru:*DA TI PRIDE V KRI* x;)x

Res je, z mojstrom je laže. Tudi pri tej meditaciji pomaga, če ti na začetku pomaga iniciator, ker skupaj poiščeta svojega vodiča in na podlagi tvoje natalne karte tudi preverita, ali je pravi. Ker pa pri nas še nisem zasledil, da bi se s tem kdo ukvarjal, sem prepuščen samemu sebi. Najboljši pokazatelji, ali pravilno delaš, pa so pozitivne spremembe v življenju.

Kar mi je posebej všeč pri tej meditaciji je to, da na podlagi svoje natalne karte ugotoviš svoje "šibke" točke in jih začneš s pomočjo vodiča in arhetipov obdelovati.

xrolleyesx Tle bi pripomnila, da je res, da šele, ko je učenec pripravljen, pride učitelj.

Imam kar nekaj prijateljev, ki so šli na meditacijo in ne vem kakšne delavnice, ko niso bili najmanj pripravljeni nanje in izkazalo se je, da je bil slabo.

Ni vse dobro, kar je moderno. Človek sam začuti kdaj je pripravljen za kakšno stvar. :palec:

xrolleyesx Tle bi pripomnila, da je res, da šele, ko je učenec pripravljen, pride učitelj.

Človek sam začuti kdaj je pripravljen za kakšno stvar. :palec:

S tem se pa popolnoma strinjam. Velja marsikje, ne samo pri meditaciji. Mislim tudi, da ko bom res pripravljen na to meditacijo, se bom tudi lažje zjutraj zbudil :))

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...