Skoči na vsebino

Olimpijske igre 2004 atene

cosma

Recommended Posts

Jutri se začne zares. Veliko uspehov vsem sodelujočim!

Informacije OI

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 286
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Komaj čakam na 23.8. Naša Joli bo tekla hitreje od Mutole :palec:

Polfinale bo 21.8. ob 19.40.

Finale 800 m Ž naj bi bilo 23.8. ob 19.55.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ta finale med Joli in Mutolo, bi moral komentirati Zrnec x:Dx , to bi si pa zaslužil.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Luštna zadevica, tisti, ki berete zdaj je na 2 programu Slo. oddaja o Grčiji....

Saj ni treba povedat, da sem skoraj tam :2src:

cd s to glasbo pa itaq rooooolaaaaaaaaaaam zeibekiko yuhu

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Vsa cast Grkom ! :palec:

Sicer so te uvodne slovesnosti vedno ena zelo mukotrpna zadeva, ker se vlecejo kot seja slovenskega parlamenta... xpolzx :switz:

Samo, ne zamudim pa nobene. x:px Ce ze drugega ne, moram vedno videti, kaksni so modni trendi pri mimohodu kaksnih afriskih predstavnikov, se vedno tako slikovito oblecejo (nigerke so ble letos tako zelo kjut - v belem z zelenimi mašnami... :2src: :2src: x:Xx ), pa s kakšnih otokov, pa vsi vedno ful nasmejani. x:Dx

Moram reci, da mi je bila izjemno vsec koreografija. :2src: Z okusom, brez navlake. Maska na tisti povorki je bila fantasticna, kot da se pravi kipi cijazijo naokoli. Sicer pri meni ostaja dalec na prvem mestu otvoritev iz Lillehamerja, tale danes je pa takoj za njo. :palec: Brez ameriškega raznoraznega kicha in coca cola sranja. :xx!:

Edino ena pripomba - cist prevec ognjemeta. To gre ze vsakic v vecje ekstreme.:bomb: :xx!:

Kakorkoli so jim teli gospodje iz MOK-a 6 let srali po glavi, Grki so se odrezali za zacetek 1 A s crtico. xsuperx Poseben plus za zelezno Jano. x:Dx Ce gre vse zasluge vec ali manj pripisati njej - kapo dol - Izjemna zenska. :eek: x:Xx :palec:

Tako mi preostane le, da grkom zazelim, da srecno igre pripeljejo do konca brez zapletov in pa bognedaj kaksnega nepotrebnega sranja. xcrossfingx xcrossfingx :detelca:

Veselim se športa, pravzaprav športov, katerih nimam ravno priloznosti videti vsak dan. Skoki v vodo, hokej na travi, gimnastika ima vedno nek poseben naboj... :palec: Se mi ze en kup sporedov in razporedov tule valja po mizi... x:Dx ko bo iger konec (ce se ne bo prej TV skuril :eek: ), bodo menda podocnjaki veliki ko biljard zogce. :wOOt:

Jap - podpišem se tudi jaz pod ta komentar.

Sem se že pričela pogovarjati nekaj, pol pa pogledam...madona še vedno ognjemet x:Dx x:Dx (v službi imam tv...tako..pač..da delo ne trpi x:Dx )

Malo sem bila presenečena nad Bjork - v bistvu nad izbiro nje. Saj mi je všeč, faca je..pa še rekord je porušila s "toto kiklo" x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Tudi jaz sem gledala včeraj otvoritev, začela gledat ko so se predstavljale reprezentance. Zabavno, full sem se nasmejala x:Dx , že zaradi oblek, pismu eni so bili plemensko oblečeni, al pa npr. Kitajska, ko so sami mali ljudje, zastavo pa nosi 2,.. m velik Kitajc x8Dx :palec: .

Pa tako hecno abecedo majo Grki, ko da bi reprezentance žrebali za vrstni red predstavitve, ne pa predstavljali po abecedi x:Dx :palec: . No ja, meni una pevka ni bla glih preveč všeč, mi je delovala tako nekam umetno, zafnano, pa še našo Heleno z bleščicami posnema x:Dx x:Dx x:Dx . Je pa bilo veličastno, pa tok emocij x8Dx :palec: . Se že veselim vseh prenosov, ki jih bom uspela pogledat.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...