Skoči na vsebino

Olimpijske igre 2004 atene

cosma

Recommended Posts

• Komentarji 286
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Neli!

Spoznal sem že več kot toliko igralcev, trenerjev, športnih novinarjev in ravno v Tislja si šla zbadat. Prosim lepo. Vsega pa ni kriv Tiselj. Je pač popravljal neusklajenost na parketu. Potem seveda očitki in grožnja sa bo letel samo nanj letijo. Tisti post danes si napisala, kot bi bila zastavonoša na OI, ter s tem soudeležena med najboljšimi na svetu.

Ampak si ena TV rokometna, bržkone intutiziastka, s svojimi ušesi in nekaj logike.

Kaj so rekli Islandci pred tekmo v slačilnici? Pač prepričali so se, da zmagati hočejo in da lahko premagajo tudi Slovence. Njihovo prepričanje je bilo seveda pravilno, vendar igra naših je delovala nasprotno. Kot da zmagati nočejo. Sledil je seveda poraz, po tekmi pa so Islandci rekli, da jih je grabila panika.

Islandija je s Hrvati gladko zgubila. S Slovenci so imeli Hrvati veliko več dela, pravzaprav je šlo za nohte. In sploh me ne bo presenečalo, če kljub temu, da jih je Jojovič po nosu dobil zmagajo proti Špancem in Korejcem.

Andres

Deli na socialnih omrežjih

In sploh me ne bo presenečalo, če kljub temu, da jih je Jojovič po nosu dobil zmagajo proti Špancem in Korejcem.

Andres

Nek se pozlate tvoje riči :palec: :detelca: V bistvu bi s tem, ko bi premagali Špance in Korejce spet pokazali svojo moč. In če se bi spletom ugodnih okoliščin uvrstili v četrtfinale, bi vse dosedanje tekme postale nepomembne. Realno v tak razplet dvomim, še posebej v naši zmagi, pa pustimo se presenetit. Navijal bom pa na ful, seveda. Ajmo naši, če se boste z OI poslovili predčasno - se borite, da bo poleg tega tudi častno. xcrossfingx

Treba grist do konca, ni predaje. :vtz:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Blamaža za sodnike...kar nisi mogu spregledat, če si si tekmo ogledal...grrrrrr...me ma, da bi bla šiba božja zdele!!!!

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Blamaža za sodnike...kar nisi mogu spregledat, če si si tekmo ogledal...grrrrrr...me ma, da bi bla šiba božja zdele!!!!

Doma sem si ogledal 2. polčas.......ni duha ne sluha o kakršnemkoli blamažnem sojenju sodnikov. Pa velika blamaža naših. Bemu, ugled si je težko pridobiti in ga res ni za na takšen način izgubljati. Nenormalno veliko napačnih podaj, izgubljenih žog, strelov na gol kot da golmana ni v njem, luknjičasta obramba, prejeti goli iz kontra z "levo roko", en kup zapravljenih 100% priložnosti.......boljše, da tega nisem videl. :xx!: Res. xrolleyesx

Vsa čast za EP in klubu Celje.......sam na lovorikah se ne da dolgo živet, na tak način pa sploh ne. x^x

K. Čapek

Aja, čestitke Čeplakovi in Šestaku. :palec: x:)x Še možne medalje : Žbogar je tretji v jadranju pred zadnjo etapo, Čeplakova na 800m, Čop-Špik, Debevc v nedeljo brani olimpijski tron v svoji najmočnejši disciplini. A sem kaj falil?

K. Čapek

Doma sem si ogledal 2. polčas.......ni duha ne sluha o kakršnemkoli blamažnem sojenju sodnikov. Pa velika blamaža naših. Bemu, ugled si je težko pridobiti in ga res ni za na takšen način izgubljati. Nenormalno veliko napačnih podaj, izgubljenih žog, strelov na gol kot da golmana ni v njem, luknjičasta obramba, prejeti goli iz kontra z "levo roko", en kup zapravljenih 100% priložnosti.......boljše, da tega nisem videl. :xx!: Res. xrolleyesx

Vsa čast za EP in klubu Celje.......sam na lovorikah se ne da dolgo živet, na tak način pa sploh ne. x^x

K si si pogledal samo II. polčas... Slo novice so raztrgale Vugrinca, Tislja in Zormana... to mi ni bilo všeč.... Danes je Špik povedal nekaj fenomenalnega:" Če kdo misli, da se lahko naredi več, naj gre in premaga elito, da vidimo, kako se to dela!"

IN MU DAM ČIST PROV... vsi so po bitki generali, vsem gre v nos že to, da sploh so v Atenah...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...smo zeleno indijansko :angry: :wOOt: :C: ...gledal Debevca, mislim, drama. Pred zadnjim strelom je imel še možnost tudi za zlato.......ustrelil 8.4....in izgubil vse in to za 0.2 desetinke točke bronasto. :V: :V: :V: Amer, ki je bil pred zadnjim strelom prvi pa je falil "celo tarčo"...... :eek: Res napeto, morajo imeti jeklene živce, mickena napaka te ogromno stane. Bemu, bemu, bemu.......ampak je bil dober, ubranil ugled z borbo do zadnjega strela.....upam, da bodo rokometaši si le tega tud mal povrnili s še eno zmago.

Če bo veter še naprej nagajal jadralcem, zadnje etape ne bo in bo Žbogar odnesel bronsto medaljo. x:px x:px x;)x

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...