Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 osmi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Hm, se opravičujem, gledal nisem sicer ampak naše spletne strani so prej objavljale, da je bil sedmi, sedaj pa osmi, finalist je pa le bil Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Neli! Spoznal sem že več kot toliko igralcev, trenerjev, športnih novinarjev in ravno v Tislja si šla zbadat. Prosim lepo. Vsega pa ni kriv Tiselj. Je pač popravljal neusklajenost na parketu. Potem seveda očitki in grožnja sa bo letel samo nanj letijo. Tisti post danes si napisala, kot bi bila zastavonoša na OI, ter s tem soudeležena med najboljšimi na svetu. Ampak si ena TV rokometna, bržkone intutiziastka, s svojimi ušesi in nekaj logike. Kaj so rekli Islandci pred tekmo v slačilnici? Pač prepričali so se, da zmagati hočejo in da lahko premagajo tudi Slovence. Njihovo prepričanje je bilo seveda pravilno, vendar igra naših je delovala nasprotno. Kot da zmagati nočejo. Sledil je seveda poraz, po tekmi pa so Islandci rekli, da jih je grabila panika. Islandija je s Hrvati gladko zgubila. S Slovenci so imeli Hrvati veliko več dela, pravzaprav je šlo za nohte. In sploh me ne bo presenečalo, če kljub temu, da jih je Jojovič po nosu dobil zmagajo proti Špancem in Korejcem. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 In sploh me ne bo presenečalo, če kljub temu, da jih je Jojovič po nosu dobil zmagajo proti Špancem in Korejcem. AndresNek se pozlate tvoje riči V bistvu bi s tem, ko bi premagali Špance in Korejce spet pokazali svojo moč. In če se bi spletom ugodnih okoliščin uvrstili v četrtfinale, bi vse dosedanje tekme postale nepomembne. Realno v tak razplet dvomim, še posebej v naši zmagi, pa pustimo se presenetit. Navijal bom pa na ful, seveda. Ajmo naši, če se boste z OI poslovili predčasno - se borite, da bo poleg tega tudi častno. Treba grist do konca, ni predaje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Uf, in sedaj je rokomet med SLO in ESP ... naši trenutno vodijo 11:10 DEJMO NAŠI !!!!! , da bomo potem lahko ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ..toooooooooooooooooo, dajte jih Bemu, da bi zmagali. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 40:28 za Špance . Definitivno blamaža. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Blamaža za sodnike...kar nisi mogu spregledat, če si si tekmo ogledal...grrrrrr...me ma, da bi bla šiba božja zdele!!!! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Nisem gledal, le mal poslušal po radiu . Dvomim pa, da so pri tem rezultatu sodniki odločilno vplivali na izzid tekme. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Bemu, nekak nam ne ide.....Debevc 9....za eno mesto falil finale. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 tami našla razlog za slabo igro naših me pokliče, pa pravi, a vidiš ko ne gledaš in ne čaraš zraven, na EU si ful čarala, kaj pa zdaj? Hehe, evo pa imate krivca, jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Blamaža za sodnike...kar nisi mogu spregledat, če si si tekmo ogledal...grrrrrr...me ma, da bi bla šiba božja zdele!!!!Doma sem si ogledal 2. polčas.......ni duha ne sluha o kakršnemkoli blamažnem sojenju sodnikov. Pa velika blamaža naših. Bemu, ugled si je težko pridobiti in ga res ni za na takšen način izgubljati. Nenormalno veliko napačnih podaj, izgubljenih žog, strelov na gol kot da golmana ni v njem, luknjičasta obramba, prejeti goli iz kontra z "levo roko", en kup zapravljenih 100% priložnosti.......boljše, da tega nisem videl. :xx!: Res. Vsa čast za EP in klubu Celje.......sam na lovorikah se ne da dolgo živet, na tak način pa sploh ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Aja, čestitke Čeplakovi in Šestaku. Še možne medalje : Žbogar je tretji v jadranju pred zadnjo etapo, Čeplakova na 800m, Čop-Špik, Debevc v nedeljo brani olimpijski tron v svoji najmočnejši disciplini. A sem kaj falil? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 JESSS, pa imamo - srebro, bravo fanta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 ...bravo. Zdej za komplet rabmo še sam eno zlato. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Blamaža za sodnike...kar nisi mogu spregledat, če si si tekmo ogledal...grrrrrr...me ma, da bi bla šiba božja zdele!!!!Doma sem si ogledal 2. polčas.......ni duha ne sluha o kakršnemkoli blamažnem sojenju sodnikov. Pa velika blamaža naših. Bemu, ugled si je težko pridobiti in ga res ni za na takšen način izgubljati. Nenormalno veliko napačnih podaj, izgubljenih žog, strelov na gol kot da golmana ni v njem, luknjičasta obramba, prejeti goli iz kontra z "levo roko", en kup zapravljenih 100% priložnosti.......boljše, da tega nisem videl. :xx!: Res. Vsa čast za EP in klubu Celje.......sam na lovorikah se ne da dolgo živet, na tak način pa sploh ne. K si si pogledal samo II. polčas... Slo novice so raztrgale Vugrinca, Tislja in Zormana... to mi ni bilo všeč.... Danes je Špik povedal nekaj fenomenalnega:" Če kdo misli, da se lahko naredi več, naj gre in premaga elito, da vidimo, kako se to dela!"IN MU DAM ČIST PROV... vsi so po bitki generali, vsem gre v nos že to, da sploh so v Atenah... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 JESSS, pa imamo - srebro, bravo fanta To sem bila pa se jaz vesela. Super sta Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 in končno zmaga zakaj že nisem prejšnjih tekem gledala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...smo zeleno indijansko ...gledal Debevca, mislim, drama. Pred zadnjim strelom je imel še možnost tudi za zlato.......ustrelil 8.4....in izgubil vse in to za 0.2 desetinke točke bronasto. Amer, ki je bil pred zadnjim strelom prvi pa je falil "celo tarčo"...... Res napeto, morajo imeti jeklene živce, mickena napaka te ogromno stane. Bemu, bemu, bemu.......ampak je bil dober, ubranil ugled z borbo do zadnjega strela.....upam, da bodo rokometaši si le tega tud mal povrnili s še eno zmago. Če bo veter še naprej nagajal jadralcem, zadnje etape ne bo in bo Žbogar odnesel bronsto medaljo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 pihaj, pihaj veterček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 ..a ti hočeš zlato al kva? zdej je zapihal, evo, pa je etapa tu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 sem videla, da sem zaj...., ma ne sej bo nehal, pa bodo prekinili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Ti si cariiiicaaaaaaa Medalja je našaaaaaaaaaaaaaa imamo TRI lili TRIlili TRIlili...l.... ...pa ni še konc, upam, ne Joli Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 a sem rekla, a pa še dobro mu je kazalo ne. Bravo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Ja, sam ziher je ziher, dEBEVCU JE DO ZADNJEGA STRELA TUD DOBER KAZALO. ČRKE... :xx!: jesssssss Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.