Skoči na vsebino

Olimpijske igre 2004 atene

cosma

Recommended Posts

• Komentarji 286
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No pa majo tud Grki ZLATO

Ženske tek na ovirah 800m

Tole sem pa tudi jaz gledala, fajn tekma, pa kaj je ta tekačica naredila iz sebe v pripravah na to olimpijado x:)x :palec: . Pa čisto po Grško je proslavljala zmago včeraj na stadionu, fajn videt x:)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Tole sem pa tudi jaz gledala, fajn tekma, pa kaj je ta tekačica naredila iz sebe v pripravah na to olimpijado x:)x :palec: . Pa čisto po Grško je proslavljala zmago včeraj na stadionu, fajn videt x:)x .

:eek:

A na 800m tudi tečejo čez ovire x?x x:o)x :vragec:

Seveda gre za pol krajšo razdaljo x;)x

Mogoče jim delam krivico, ampak pri Grkih se kar ne morem znebiti občutka, da ni vse čisto, še posebej po aferi Kenteris-Thanou.

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Vauuuuuu, odlično košarko igrajo Argentinci :palec: ......sam nikjer prenosa polfinala z USA :xx!:......na koncu ugotovim, da največ kar najdem je seveda HTV x;)x ......imajo kombinirane prenose, vsaj to.......ja, dost pomembnih tekmovanj se odvija......No, kakorkoli......Argentinci vodijo na polčasu za 5 pik......navijam za njih, seveda, pravi so. :palec: :detelca: xcrossfingx xcrossfingx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

CARIIII x!x x!x He, he.....tekmo so zaključili z zabijanjem Scole......nek se zna. :vragec: x:Dx x:Dx x:o)x Bravo. :palec: Finale, ki bi meni bilo všeč ...Argentina : Litva....in......zmaga Litve, seveda. x8Dx x^x

K. Čapek

Mickeni Kitajec Liu al nekaj tazga je zmagal v laufu na 110 m z ovirami...........rasturu je s tehniko (da ne bo kdo meu kake asociasije slučajn :vragec: x:o)x x:Dx )......medtem ko so nabildani črnci rušili ovire je on plaval čez njih, skor do cm natančno.....prefinjena tehnika, velika zmaga, bravo. :palec: :palec: x:)x x^x

Pa še naj kdo reče, da niso mickeni zakon. x:o)x x:Dx

K. Čapek

Heh.......Italijani so jih "razbili" z njihovim orožjem....tricami.....Basile :eek: :palec: ....ko 1x trofiš 2, 3 trice so vlke šanse, da jih še 2,3,4.......samozavest narašča z uspehom x;)x ........ok....Ita : Arg ....finale :palec: ....tud boj za bron bo zlo zanimiv.......boj ranjenih levov.....USA : Litva x;)x :palec: :palec:

K. Čapek

:eek:

A na 800m tudi tečejo čez ovire x?x x:o)x :vragec:

Seveda gre za pol krajšo razdaljo x;)x

Mogoče jim delam krivico, ampak pri Grkih se kar ne morem znebiti občutka, da ni vse čisto, še posebej po aferi Kenteris-Thanou.

Sorry na 400m ovire x:Ix x:Ix x:Ix x:Ix

Heh, je.i ga, za špotno napoved špilat nism glih xrolleyesx x:Dx Litvi niti 21 tric ni pomagalo (63 od 96 pik :eek: )..........Argentina : Italija.....hm......ja, zmaga Italije x;)x x^x .....če hočm, da Argentinci zmagajo. :vragec: x;)x .. x:Dx

K. Čapek

Uaaaa......nič na tenane......odlični Argentinci, brez dvoma pravi zmagovalci v basketu x^x :palec: . Med prvimi štirimi so najboljše ekipe......mogoče bi se Španci sem pasali....špilajo latinoti, ha x;)x :palec: :palec:

Konec prevlade USA in RSCG x;)x

Me zanima za koga bomo jutr naviljal.....HR:D v rokometu.....po onem "naj sosedu crkne krava" x;)x :vragec: ...al kaj? x:o)x Treba priznati, Hrvati igrajo rokomet k Argentinci košarko na teh oi. x^x

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...