Mick 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Kak je , kak je ???? Špaaaaaaaaniiiiiiijaaaaaa x!x Bemu, tak k meni rata navijat, bi mogu za USA navijat. :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 No pa majo tud Grki ZLATO Ženske tek na ovirah 800mTole sem pa tudi jaz gledala, fajn tekma, pa kaj je ta tekačica naredila iz sebe v pripravah na to olimpijado . Pa čisto po Grško je proslavljala zmago včeraj na stadionu, fajn videt . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 No pa majo tud Grki ZLATO Ženske tek na ovirah 800mTole sem pa tudi jaz gledala, fajn tekma, pa kaj je ta tekačica naredila iz sebe v pripravah na to olimpijado . Pa čisto po Grško je proslavljala zmago včeraj na stadionu, fajn videt . A na 800m tudi tečejo čez ovire Seveda gre za pol krajšo razdaljo Mogoče jim delam krivico, ampak pri Grkih se kar ne morem znebiti občutka, da ni vse čisto, še posebej po aferi Kenteris-Thanou. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Vauuuuuu, odlično košarko igrajo Argentinci ......sam nikjer prenosa polfinala z USA :xx!:......na koncu ugotovim, da največ kar najdem je seveda HTV ......imajo kombinirane prenose, vsaj to.......ja, dost pomembnih tekmovanj se odvija......No, kakorkoli......Argentinci vodijo na polčasu za 5 pik......navijam za njih, seveda, pravi so. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Imaš prav, tudi meni so všeč tele kombinacije na HRT 2 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Pa so res ASI tile Argentinski košarkaši Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 CARIIII x!x x!x He, he.....tekmo so zaključili z zabijanjem Scole......nek se zna. Bravo. Finale, ki bi meni bilo všeč ...Argentina : Litva....in......zmaga Litve, seveda. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Mickeni Kitajec Liu al nekaj tazga je zmagal v laufu na 110 m z ovirami...........rasturu je s tehniko (da ne bo kdo meu kake asociasije slučajn )......medtem ko so nabildani črnci rušili ovire je on plaval čez njih, skor do cm natančno.....prefinjena tehnika, velika zmaga, bravo. Pa še naj kdo reče, da niso mickeni zakon. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Italija : Litva 49:43 ......polcajt Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 aUUUUUUU...SO NARDILI lITVANCI 15:0 ...Sam se ne dajo Italijani......spet dober basket. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Auuuuuuuuuuuu....kaj so šele nardili Italijani.......naši sosedje so začeli spet "basket" špilat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Heh.......Italijani so jih "razbili" z njihovim orožjem....tricami.....Basile ....ko 1x trofiš 2, 3 trice so vlke šanse, da jih še 2,3,4.......samozavest narašča z uspehom ........ok....Ita : Arg ....finale ....tud boj za bron bo zlo zanimiv.......boj ranjenih levov.....USA : Litva Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Saj je bil že zadnji čas, da so se zbudili Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 No pa majo tud Grki ZLATO Ženske tek na ovirah 800mTole sem pa tudi jaz gledala, fajn tekma, pa kaj je ta tekačica naredila iz sebe v pripravah na to olimpijado . Pa čisto po Grško je proslavljala zmago včeraj na stadionu, fajn videt . A na 800m tudi tečejo čez ovire Seveda gre za pol krajšo razdaljo Mogoče jim delam krivico, ampak pri Grkih se kar ne morem znebiti občutka, da ni vse čisto, še posebej po aferi Kenteris-Thanou. Sorry na 400m ovire Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Danes pa predzadnji dan Olimpijskih iger Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Holmesova osvojila zlato tud na 1500m. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 heh, američani bojo še bron zgubil v košarki :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Heh, je.i ga, za špotno napoved špilat nism glih Litvi niti 21 tric ni pomagalo (63 od 96 pik )..........Argentina : Italija.....hm......ja, zmaga Italije .....če hočm, da Argentinci zmagajo. .. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Dober basket spet ......na tenane bo....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Ja bliz so bo še napeto do konca, še 7min :o|o: :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 I 59:68 ARG še 5:40 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Zlato za Argentinski šport po 52 letih, danes pa kar dve v enem dnevu, čestitke.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Uaaaa......nič na tenane......odlični Argentinci, brez dvoma pravi zmagovalci v basketu . Med prvimi štirimi so najboljše ekipe......mogoče bi se Španci sem pasali....špilajo latinoti, ha Konec prevlade USA in RSCG Me zanima za koga bomo jutr naviljal.....HR:D v rokometu.....po onem "naj sosedu crkne krava" ...al kaj? Treba priznati, Hrvati igrajo rokomet k Argentinci košarko na teh oi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Ja verjetno res.Sam jest bom mal bol prvošu Nemcem Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Iskreno, mene tud mal bl tja vleče , mah....čist mal ......naj zmaga boljši .....in to tudi bo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.