Skoči na vsebino

Olimpijske igre 2004 atene

cosma

Recommended Posts

• Komentarji 286
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hej, ne črnogledo, Rutenko se je razigral, obramba je dobra.... sicer pa igrajo naši fantje proti ekipi, ki je bila pred 4 leti prva na tem prestižnem tekmovanju, pa še enega nam znanega imajo :V:

Sej bo :palec: predstava ni slaba x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Japajade, :xx!:

Rokometaši bodo zelo zelo hitro doma. Tole danes ni bilo nic. Kaj se to pravi iti bojazljivo in posrano v tekmo z enimi rusi, katere so ze tepli za fruštek. KAM JE ŠLA SAMOZAVEST? KJE JE ZMAGOVALNA MENTALITETA? A smo spet nazaj pri luzerjih? :xx!:

Zelo razocarana. :V:

Plavalci- Kdo jim je tempiral formo? Nic ne bo... :xx!:

Kolesarji - ZELO DOBRO! :palec:

Veslaci - pricakovano.

Jadralci - spodbudno :palec:

Rekla sem, da ne bom nic gledala...no ja, sej vemo iz kerega kruha se najvec poje xrolleyesx

Definitivno bom gledala veslace se naprej....pa Andy Roddicka seveda x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ja proti Rusom, mislim da je to ekipa, ki je v preteklosti pokazala veliko formo ravno na OI, takšnim ekipam niso pomembni drugi rezultati (poglej Kitajce, Korejce). - Čeprav hm, mislim, da so naši fantje pokazali včeraj dobro igro, da je bila prisotna trema in če bodo kmalu prišli domov pa kaj poteh... hej, bili so na OI nekateri ne bomo nikoli.

Sicer pa, kdo smo mi, da bi se pametne delali... Poznam dekle, ki so se ji letos za las izmuznile OI in verjemi mi, celo življenje je sanjala o tem, letos je imela priložnost, zadnjo in niti ni bilo samo od nje odvisno, ampak igra v kolektivnem športu in čez 4 leta jo bo v reprezentanci nadomestilo mlajše dekle, verjemi mi, da bi v tem trenutku dala vse, da bi bila tam, čeprav bi na uvodni tekmi imela tremo...

No da zaključim, v letošnjem letu so naredili rokometaši ogromno in tudi če se bodo hitro vrnili domov, si za to sezono zaslužijo čestitke... to ni delo samo enega leta :palec:

ja res je hec v tem da ni sam enoletno delo, to je garanje od petega leta naprej pa do 25ga odrekanj kolikor češ.. vse podrejenu športu če ti uspe pridet na olimpijske si že nekaj vreden ;) če pa tam zmagaš, lahko najbrž dosežeš karhočeš...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Selene --

Ja tudi jaz se strinjam s tem, vem kakšni so občutki, ko treniraš od malega in se trudiš in odrekaš, garaš... Potem pa, ko si in to veš da si (dokažeš tudi z rezultati) pripravljen; ker pa o določenih stvareh odločajo tudi drugi, se ti ne uspe oz. nisi uvrščen v ekipo, ki gre na veliko tekmovanje; je to za marsikoga veliko razočaranje;

Če pa gre za OI pa verjetno še toliko večje. Torej, je res že to velik in ogromen uspeh, za kogar koli, ki se mu je uspelo uvrstiti na OI in tam tekmovati !! :palec: :palec: x;)x

Mankocu pač ni slo, bo slo pa drugim x:)x

drzim pesti za vse ostale xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx

vendar pa se vedno mislim, da je pomembno sodelovati in ne zmagati.

Obcudujem ze vse tiste, ki se jim je uspelo uvrstit na OI. Svaka jim čast xokx

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Na teniških igririščih, kjer igrajo danes naše igralke, Grki nimajo kamer, snema jih slovenska ekipa, predstavili bodo enkrat v večernem prispevku.
There is a difference between living and being alive.

ja proti Rusom, mislim da je to ekipa, ki je v preteklosti pokazala veliko formo ravno na OI, takšnim ekipam niso pomembni drugi rezultati (poglej Kitajce, Korejce).  -  Čeprav hm, mislim, da so naši fantje pokazali včeraj dobro igro, da je bila prisotna trema in če bodo kmalu prišli domov pa kaj poteh... hej, bili so na OI nekateri ne bomo nikoli.

Selene, tule se pac ne morem strinjati s tabo.

Olimpijskega slogana mi pac ne bodo "prodajali" evropski vice-prvaki. Meni ne. Imajo aktualno evropsko 2. mesto (in EP je neprimerno mocnejsi turnir kot tole), imajo evropskega klubskega prvaka, najboljsi rus igra v nasem klubu..... Od njih pricakujem boj za medalje, ker so mi dokazali, da so tega sposobni. Zahtevam medaljo! Upraviceno! Tule pa slisim izjave v stilu "rusi so favoriti". :xx!: To jim zelo zamerim! In naši so pokazali (se oproscam izrazu) posrano igro. Španci bodo zanje prehitri, Hrvati jih cakajo napaljeni z mascevanjem za poraz na EP. In samo s tem posranim pristopom so izgubili pomembni dve piki. Usodni, kajti rusi so jim bili servirani na pladnju. Prekmalu bodo naleteli na švabe, ki jih bodo poslali domov...

Nasi se na tem turnirju ne bi smeli ustrasiti nikogar. Koji klinac se spuscajo na podrejeni polozaj, ce so ONI za vse ostale (razen švabe) favoriti? Naj to vlogo prevzamejo nase in igrajo samozavestno! Marš pa slovenska majhna miselnost... :xx!:

Predstavljajte si Jolo z izjavo: "vazno je sodelovati, ne zmagati" ali pa "grem na OI da bom tekla kao..." . Ne gre, ne? Zato je ona velik športnik! Zato bo ona zame ostala velika, pa ceprav se lahko zgodi, da morda niti v finale ne bo prisla. Ona je favorit, kot je favorit Mutola in to vlogo favorita je prevzela nase!

Veliki športniki so bili kolesarji vceraj. Niso se ustrašili cestnega pekla aten, pametno in preracunljivo so vozili in uzgali po pedalih, ko je bilo to potrebno. In 5. mesto je VELIK uspeh. Za piko na I pri cestni dirki pac rabis tudi nekaj srece. Kot jo je imel portugalec npr., ko je pobegnil s pravim.

Kar se pa plavalcev tice... veliko dela jih bo še cakalo, ko bo iger konec. Predvsem bo treba za usesa pocukati tiste, ki so tempirali formo - popolnoma zgrešen timing. Vsi po vrsti plavajo daaaaaalec za svojimi osebnimi casi. To se ne bi smelo dogajati! Aja, oni samo sodelujejo, ne? xrolleyesx

Trudi, kar se pa mojega optimizma tice... Ni pomembno, ali sem optimist ali ne, dogodkov to ne bo spreminjalo, kajne? Menda pa lahko imam svoje mnenje, ne? Šport spremljam kar podrobno in vem kakšen je priblizen realni domet vseh naših športnikov. In meni bodo meglo zelo tezko prodajali. Razmisljati v oblakih pa so me odvadili ze fuzbalerji bivse juge.

In seveda, mi nikoli ne bomo na OI. Mi tudi nismo profi športniki, kajne?

ponavadi daješ raznorazne nepommebne napovedi, katerih itak nihče ne preverja, no sedaj napiši kaj, da te vidimo... TO sem mislil.

Heh, retro merkur... :palec:

S tem si se pa izdal, da jih le preverjaš, saj sem vedel, da ne boš dolgo zdržal ob pretvarjanju, beri lepem in kulturnem pisanju, kaj pa želje za lepo nedeljo ne boš sprejel :eek: , pa nič, pa drugič x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...