Skoči na vsebino

Olimpijske igre 2004 atene

cosma

Recommended Posts

Trudi, kar se pa mojega optimizma tice... Ni pomembno, ali sem optimist ali ne, dogodkov to ne bo spreminjalo, kajne? Menda pa lahko imam svoje mnenje, ne? Šport spremljam kar podrobno in vem kakšen je priblizen realni domet vseh naših športnikov. In meni bodo meglo zelo tezko prodajali. Razmisljati v oblakih pa so me odvadili ze fuzbalerji bivse juge.

Jasno vsak ima svoje mnenje in to spoštujem; tisto je bilo bolj za štos xDDx x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 286
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

In seveda, mi nikoli ne bomo na OI. Mi tudi nismo profi športniki, kajne?

Ne več, res je; :vragec: x:)x x;)x

Vem pa kako je če garaš za posebna tekmovanja in se pripravljaš nanje in tudi ko ti uspe tja pridet in si pripravljen, se lahko vedno pojavi kakšen 'dejavnik', ki stvari obrne tako; kot si sam in kot od tebe pričakujejo; ne želiš.

Dostikrat se kaj takega zgodi;

Res pa je, da (za vrhunske športnike in njihova velika tekmovanja) izgovorov ne slišimo radi, saj si mislimo, če sete se pripravljali in trenirali, imate izkušnje, zakaj ne pokažejo tega.

Vendar iz izkušenj vem, da ni tako lahko, kot si marsikdo predstavlja.

To je pač moje mnenje x;)x

Neli nisem jaz govorila o sloganu OI in moje mnenje se malce glede športnikov razlikuje od tvojega, ker imam v svojem ožjem krogu rokometašico, ki ji je za las ušla udeležba na OI /vsi poznamo zgodbo slovenske ž. reprezentance/,ker imam v svoji bližini rokometaše, ki trenirajo ali so trenerji v prvi slovenski ligi in ker imam v svoji bližini majhno dekletce, ki sanja o tem, da bo nekoč podobna tej prijateljici... zato verjetno pri meni prevladajo pri športu čustva pri tebi pa razum, upam, da te bo še kdo drug prijetno presenetil ne samo kolesarji...ne vem, zame ni bila posrana igra, sori izrazu... temveč igra polna čustvenega naboja in nesproščenosti, veš, da rokometaš kakršen je Kastelic prekmalu vstopi v igro - to ni posrano in to ni neznanje...

uživaj :palec:

el nino...mislim, da si ti jadralcem šlogal...al se motim x:Dx

me ni en(ti) tud za mankoča vprašal... prmejdunej a tolk jadralcev mamo? no ja.. pol pa vzamem nazaj zanj nisem nič videl...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kaj si ti kruta Neli. Tuji mediji pišejo o najboljših reprezentancah sveta in med njimi je omenjena Slovenija. Ni se ti treba tunkat v majhnost, ker tu nas je kljub vsemu veliko ponosnih.

Te bom Tislju zašpecal x:Dx x:Dx x:Dx .

Andres

Kaj si ti kruta Neli.  Tuji mediji pišejo o najboljših reprezentancah sveta in med njimi je omenjena Slovenija.   Ni se ti treba tunkat v majhnost, ker tu nas je kljub vsemu veliko ponosnih.

Te bom Tislju zašpecal x:Dx  x:Dx  x:Dx .

Andres

No ja Andres, ce se jaz tunkam v majhnost, nic hudega, da se mi le tisti v atenah ne. x^x

Ti kar do Tislja. Še to mu povej, da hocem "ljubljanskega" Tislja. Tale Tiselj, ki mi naklada o favoriziranih rusih, mi ni cisto nic vsec. x:Dx

Selene, taksne napake a la Kastelic + kup strelov v prazno so v vecini primerov posledica nervoze, strahu in nezaupanja vase.

Zdaj je kar je, mocno upam tudi na kaksen nemski kiks. Ampak jutri pa hocem rokometase iz EP!

Mimogrede, huda košarka med gauchosi in jugosi. :onfire:

Da so pa Američani popušili x;)x x;)x Bravo Portoriko x:Dx

Aja - Janja - Helenca oponaša Bjork...zdaj bo ziher Cankarjev dom oblekla - Helenca mislim x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Kolk so Američani v košarki popušili :eek:

pa Debevec ostal brez finala, mislim, da danes našim ne gre ravno najbolje tudi v ostalih disciplinah, ane... škoda. Tekme Slo-Hrvaška nimam namena komentirat ker ne vem, kaj se je dogajalo... škoda za en sam gol :sori: je pa zanimivo, da so Korejci premagali Ruse, torej je vse še odprto, v najboljšem položaju pa Hrvati, v naslabšem pa mi in Islandija.... kakorkoli žoga je okrogla...

vsem našim na turnirju želim čimveč osebnih zmag xsrcx

Rajmond tudi ni zadel najbolje...no ja vseeno držimo xcrossfingx za naprej!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

rajmond mi je res mal škoda on je taka faca ;) ovnček pa to ;) heja, ajd če njega ni kaj nam še ostane? Jolie? :D bomo videli kako bo ona tekla... hja rajmondu ne leži najbolj prazna luna... če prav razumem je on oven z luno v devici... tko da to je skor nasprotno.... bogi bogi...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...