Skoči na vsebino

Olimpijske igre 2004 atene

cosma

Recommended Posts

• Komentarji 286
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

jest pa mislim, da je nas nasimi ena cudna negativna energija, k se mi ze prav smilijo, kr jim res ne gre. :C: upam da se bo stanje popravlo :sori: drzmo pesti (se naprej) x;)x
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO
Deli na socialnih omrežjih

Jolie? :D bomo videli kako bo ona tekla... hja rajmondu ne leži najbolj prazna luna... če prav razumem je on oven z luno v devici... tko da to je skor nasprotno.... bogi bogi...

El Nino, kaj pa astrologija pravi o Joli možnostih :8): x?x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Rajmonda se spomnim še iz časov, ko sem bila osnovnošolka in nas je Rajmond obiskoval v šoli na športnih dnevih, kot bivši učenec te šole, ravno tako Kastelic sva iz istega letnika...pa še kak...

Ma sami krasni fantje in dekleta!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Naši fantki bojo zmagal proti Islandiji v sredo...to vem...čut'm v kosteh... :D

Škoda, da ni kakšne nagrade za najboljšega akterja v valjanju po tleh... smešni kockasti bi ziher zmagal...tolk prekrškov v napadu (kao) pa še ne...tak rokomet je pa res brezveze gledat...če več sodniki igrajo, kot pa sami igralci... bljak... :(

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

sicer so včeraj proti Špancem dobro igral, ampak kot bi se na koncu vdal ali pa izgubili moč.... bolj razmišljam kaj je bilo za nas bolje, da zmagajo Španci ali Islandija, manj mi gre te dni preračunavanje... sicer pa, osebno mislim, da so v letošnjem letu pokazali veliko, pogrešam pa Perića xrolleyesx škoda, da ni naše gore list x;)x al pa vsaj posvojen x:Dx

Jez mislim, da bi bilo boljš, če bi včeri zmagal Islandci...mi bi premagal pa oboje...pa smo na konju...ergo, tako pa...?

Sej so se skor do konca dobr držal...full sem navijala za njih...pa ni šlo...en sam kvaliteten težko kej nardi :(

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ja hvala bogu za nas, da imajo samo enega, upam, da jih ne bo kr naenkrat 5 x:Dx verjetnostni račun kaj je boljše pa še vedno ne vem... včasih poslušam stručkote okrog sebe, anredijo analizo, da dol padeš, tko da mi je logika čist odpovedala...

jkakorkoli že, bogi zlomljeni nosek, tisto ni bilo namerno a :vragec: :xx!:

Hrvati tut nenamerno nardijo namerno...sam se ne vid... :D

Pismu, glih tko nisem prepričana, kot za Pajoviča...sm si dobr ogledala tisto brco, pa se mi zmer bl zdi, da je noga šla naprej zato, ker je bil nos v bližini...

xscratchx ....ajde, recimo, da se še segrevamo komi za zdej. x^x Sicer pa so mi do zdej najbolj všeč zmage v košarki........Portoriko je sesul USA :eek: :palec: :palec: , Argentina v zadnji stotinkah sekunde SCG :palec: :palec: pa zmaga ekipe Južne Afrike v 4 X 100 v plavanju mi je tud fajna. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

sem gledala borbi, ne vem zakaj so ji po končani tekmi dali kazensko piko... da je predala (drugače ob naslednjem opominu diskvalifikacija), lahko bi se borila za zlato....

bravo punca, da si se zbrala in se borila do konca :palec:

Na teletekstu piše, da je zaradi pasivne borbe dobila 4. opomin in bila diskvalificifirana. Je pa po točkah vodila. Škoda. Pa saj je komi z wild card prišla na OI.....ma, supeeeeeeeeer je. x:o)x :palec: :palec: :palec:

K. Čapek

Dvaindvajsetletna Žalčanka se je po nesrečnem polfinalnem porazu v polfinalu (sodniki so ji kazensko dodelili točko že po zaključku boja) v kratkem času spet zbrala in premagala Kanadčanko Marie Helene Chisholm.

vir:siol

tistle po zaključku boja mi ne štima :eek:

čeprav, bravo dekle, me zanima če je že kakega mulca na tla položila... v tepežu mislim

x:Dx  x:o)x

sem happy za nas..ceprav nisem gledala juda se nikoli v zivljenju :inocent:

Mišeeeeeel :2src: Mogoče ti pa lohk jaz pokažem par judo mal podobnih prijemov, ha? x:px :vragec: x:Dx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...