Michelle 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Jaz imam najvec upanja in optimizma za veslace. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 jest pa mislim, da je nas nasimi ena cudna negativna energija, k se mi ze prav smilijo, kr jim res ne gre. upam da se bo stanje popravlo drzmo pesti (se naprej) Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 sej Rajmond ni najboljši v tej disciplini, tko da tudi zanj še obstaja upanje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Jolie? bomo videli kako bo ona tekla... hja rajmondu ne leži najbolj prazna luna... če prav razumem je on oven z luno v devici... tko da to je skor nasprotno.... bogi bogi...El Nino, kaj pa astrologija pravi o Joli možnostih Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2004 Rajmonda se spomnim še iz časov, ko sem bila osnovnošolka in nas je Rajmond obiskoval v šoli na športnih dnevih, kot bivši učenec te šole, ravno tako Kastelic sva iz istega letnika...pa še kak...Ma sami krasni fantje in dekleta! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Naši fantki bojo zmagal proti Islandiji v sredo...to vem...čut'm v kosteh... Škoda, da ni kakšne nagrade za najboljšega akterja v valjanju po tleh... smešni kockasti bi ziher zmagal...tolk prekrškov v napadu (kao) pa še ne...tak rokomet je pa res brezveze gledat...če več sodniki igrajo, kot pa sami igralci... bljak... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 sicer so včeraj proti Špancem dobro igral, ampak kot bi se na koncu vdal ali pa izgubili moč.... bolj razmišljam kaj je bilo za nas bolje, da zmagajo Španci ali Islandija, manj mi gre te dni preračunavanje... sicer pa, osebno mislim, da so v letošnjem letu pokazali veliko, pogrešam pa Perića škoda, da ni naše gore list al pa vsaj posvojen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Jez mislim, da bi bilo boljš, če bi včeri zmagal Islandci...mi bi premagal pa oboje...pa smo na konju...ergo, tako pa...?Sej so se skor do konca dobr držal...full sem navijala za njih...pa ni šlo...en sam kvaliteten težko kej nardi Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ja hvala bogu za nas, da imajo samo enega, upam, da jih ne bo kr naenkrat 5 verjetnostni račun kaj je boljše pa še vedno ne vem... včasih poslušam stručkote okrog sebe, anredijo analizo, da dol padeš, tko da mi je logika čist odpovedala...jkakorkoli že, bogi zlomljeni nosek, tisto ni bilo namerno a :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Hrvati tut nenamerno nardijo namerno...sam se ne vid... Pismu, glih tko nisem prepričana, kot za Pajoviča...sm si dobr ogledala tisto brco, pa se mi zmer bl zdi, da je noga šla naprej zato, ker je bil nos v bližini... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 za naše Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ....ajde, recimo, da se še segrevamo komi za zdej. Sicer pa so mi do zdej najbolj všeč zmage v košarki........Portoriko je sesul USA , Argentina v zadnji stotinkah sekunde SCG pa zmaga ekipe Južne Afrike v 4 X 100 v plavanju mi je tud fajna. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Imaaaamo jo Urška Žolnir iz Žalca je osvojila bronasto medaljo v judu. Bravo, jupiiiiiii Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 sem gledala borbi, ne vem zakaj so ji po končani tekmi dali kazensko piko... da je predala (drugače ob naslednjem opominu diskvalifikacija), lahko bi se borila za zlato....bravo punca, da si se zbrala in se borila do konca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Na teletekstu piše, da je zaradi pasivne borbe dobila 4. opomin in bila diskvalificifirana. Je pa po točkah vodila. Škoda. Pa saj je komi z wild card prišla na OI.....ma, supeeeeeeeeer je. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Dvaindvajsetletna Žalčanka se je po nesrečnem polfinalnem porazu v polfinalu (sodniki so ji kazensko dodelili točko že po zaključku boja) v kratkem času spet zbrala in premagala Kanadčanko Marie Helene Chisholm.vir:sioltistle po zaključku boja mi ne štima čeprav, bravo dekle, me zanima če je že kakega mulca na tla položila... v tepežu mislim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 sem happy za nas..ceprav nisem gledala juda se nikoli v zivljenju Kaj je pa z veslaci? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 sem happy za nas..ceprav nisem gledala juda se nikoli v zivljenju Mišeeeeeel Mogoče ti pa lohk jaz pokažem par judo mal podobnih prijemov, ha? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Mickiiiiii mmm...judo? Nezni judo z dodatki..bi se slo ja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ok. Zmenjeno. Bom zlo nežn...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 evo zlata kolajna bo padla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 and gold medail for Michelle from Slovenija ......en tak micke-nast pokal pa ji lohk Mick podari. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Čestitke Žalčanki za medaljo, cel dan gledal TV 10 minut in ravno ujel ta zaključek dvoboja s Kanadčanko popoldan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Vodimo 4:2 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 polčas 10:10 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.