Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Pa saj to ni res....gubimo 21:19 :o|o: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 25:21 :xx!: :xx!: :xx!: ...niso resni. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 25:21 :xx!: :xx!: :xx!: ...niso resni. sej pr 21:21 so me kar prepričali ampak pol pa v eni minuti štiri gole.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Brez veze. No dober, smo ga pač popušli, vedno ne gre po željah. Sam, da 5 tekm zapored zgubijo (prej 2 prijatlski) je pa tu mač. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 A je že konc tekme? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 jp, zgubil 30:25 hudooooooooooo :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Eh, pol je pa že prav konc OI zanje . Jim pa ne privoščim, pismu pa tok fajn jim je šlo na EP. Se mi prav smilijo, kok bojo spljuvani . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ni še. Ampak bo....kmalu, takoj po naslednji tekmi. Je pa Raša SRAKA v igri za medaljo v judu . Bemu, sm vedu, da imajo slovenke jajca ........ko smo mi na njih. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 No Štangelj je štartu...dejmo pobč.. Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 hm, zanivo, oni so se uvrstili na oI in sedaj so vsi razočarani, kakor da bi bli edini na OI, puncam se ni uspelo uvrstit, pa nihče niti pomisli ne na to... a veste kolk reprezentanc ni prišlo na OI... pač jim je norma padla, ne gre, igrajo v krču, kaj pa vem... ampak mislim, da so v letošnji sezoni naredili veliko, kapo dol... se mi zdi da se pravljica ponavlja... upam, da ne bodo v taki krizi kot nogometaši, ji ne privoščim... no dejmo še ostali naši... niso samo rokometaši tule.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Štangel na 12km zaostaja 40sek. Dejmo fantič moč v pedala Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 dejmo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 nič ne gledam, nevem kaj mi je všeč..PREVEČ TEGA...KAKO JE S PETROM MANKOČEM? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 včeri na 100m je bil 13, na koncu Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 sE STRINJAM S SELENE, ČEPRAV MENIM, DA MAL VEČ BI PA LE LOHK DALI OD SEBE. KAJ JE ZDEJ S TEM Štanglom? Bemu, črke Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 trenutno 11Mick, kje so pa rokometašice, nogometaši, pa recimo košarkaši, pa Pegan... pa tko dalje... pa res, zakaj ni pegana?... ma ne, forma je padla in pač ne gre in mi Slovenčki hočemo še in še in še....še enkrat bom povedala - na kavi opazovala žalost v očeh ene reprezetantke, kateri nikoli v življenju ne bo uspelo doživeti OI, pa čeprav sodijo v sam vrh na svetu, pa je na enem tekmovanju trenerka dokazovala svoj prav - ona ima še vedno možnost popeljati ekipo na naslednje OI, ampak drugo postavo, ta dekleta bodo malce starejša...tko, da, sori, amm pač svoje mnenjeja se strinjam, glede na znanje, jim ne gre in ne gre... škodain nosek jovičića - ni samo no zlomljen temveč tudi lobanjsko dno... hvala bogu da ni hujših posledic. pismo se je moral pa orng sam zaletet v mirujoče koleno. mar ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Miran Vodovnik se je z 20,04 metra uvrstil v finale (ob 16:30) meta krogle. tko so tud drugi na OI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Kva selene? A nism reku, da se načeloma strinjam s tabo. Sam tradicije, klubov, znanja itd. pa v ekipnih športih nikjer drugje nimamo takih, pa tud klubski evropski prvaki in reprezentančni podprvaki nikjer drugje nismo bili. In smo vsaj Islandijo po moje vseen morali morali premagat, ne pa izgubit za 5 golov. . Poškodbe Jovičiča, Kavtičnika, Pugartnika in ne-forma Vugrinca, Rutenke so zgleda usodni, ja. Ampak dosedanje igre in morebitna in kot zgleda skoraj zanesljiva poraza s Španijo in Korejo bodo skupno - blamaža. Še vedno pa navijam in upam zanje, seveda in seveda vsa čast v tej sezoni so do zdaj nardili drmr.......zdej pa z njimi delajo drmr Pegan zarad čudnih pravil gimnastične zveze ni smel nastopit, ker nastopa le na enem orodju al tko nekak. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 sej sem samo razglabljala dalje, nič osebnega, fant moj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Enako, deklica moja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 o glej glej, spet en komplimetn padu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 kaj bi pa sploh lohk kaj druzga reku tak fajnemu dekletu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Hvala gremo mi zdej proti Celju, čao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2004 Naši gimnastičarji ne tekmujejo, ker niso mnogobojci, kar je zahteva za udeležitev na OI. Kar v bistvu ni fer. Imamo pa na OI sodnico iz Slo Marjeto Kovač, ki je zelo priznana mednarodna sodnica. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.