Skoči na vsebino

Olimpijske igre 2004 atene

cosma

Recommended Posts

• Komentarji 286
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

25:21  :xx!:  :xx!:  :xx!: ...niso resni.  x^x

sej pr 21:21 so me kar prepričali ampak pol pa v eni minuti štiri gole....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Brez veze. No dober, smo ga pač popušli, vedno ne gre po željah. Sam, da 5 tekm zapored zgubijo (prej 2 prijatlski) je pa tu mač. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ni še. Ampak bo....kmalu, takoj po naslednji tekmi.

Je pa Raša SRAKA v igri za medaljo v judu :palec: . Bemu, sm vedu, da imajo slovenke jajca x:px ........ko smo mi na njih. :vragec: x:px x:Dx

K. Čapek

hm, zanivo, oni so se uvrstili na oI in sedaj so vsi razočarani, kakor da bi bli edini na OI, puncam se ni uspelo uvrstit, pa nihče niti pomisli ne na to... a veste kolk reprezentanc ni prišlo na OI... pač jim je norma padla, ne gre, igrajo v krču, kaj pa vem... ampak mislim, da so v letošnji sezoni naredili veliko, kapo dol... se mi zdi da se pravljica ponavlja... upam, da ne bodo v taki krizi kot nogometaši, ji ne privoščim... no dejmo še ostali naši... niso samo rokometaši tule....

trenutno 11

Mick, kje so pa rokometašice, nogometaši, pa recimo košarkaši, pa Pegan... pa tko dalje... pa res, zakaj ni pegana?... ma ne, forma je padla in pač ne gre in mi Slovenčki hočemo še in še in še....

še enkrat bom povedala - na kavi opazovala žalost v očeh ene reprezetantke, kateri nikoli v življenju ne bo uspelo doživeti OI, pa čeprav sodijo v sam vrh na svetu, pa je na enem tekmovanju trenerka dokazovala svoj prav - ona ima še vedno možnost popeljati ekipo na naslednje OI, ampak drugo postavo, ta dekleta bodo malce starejša...tko, da, sori, amm pač svoje mnenje

ja se strinjam, glede na znanje, jim ne gre in ne gre... škoda

in nosek jovičića - ni samo no zlomljen temveč tudi lobanjsko dno... hvala bogu da ni hujših posledic. pismo se je moral pa orng sam zaletet v mirujoče koleno. mar ne?

Kva selene? :eek: A nism reku, da se načeloma strinjam s tabo. Sam tradicije, klubov, znanja itd. pa v ekipnih športih nikjer drugje nimamo takih, pa tud klubski evropski prvaki in reprezentančni podprvaki nikjer drugje nismo bili. x;)x In smo vsaj Islandijo po moje vseen morali morali premagat, ne pa izgubit za 5 golov. :eek: . x:o)x Poškodbe Jovičiča, Kavtičnika, Pugartnika in ne-forma Vugrinca, Rutenke so zgleda usodni, ja. Ampak dosedanje igre in morebitna in kot zgleda skoraj zanesljiva poraza s Španijo in Korejo bodo skupno - blamaža. x^x Še vedno pa navijam in upam zanje, seveda in seveda vsa čast v tej sezoni so do zdaj nardili drmr.......zdej pa z njimi delajo drmr :V: Pegan zarad čudnih pravil gimnastične zveze ni smel nastopit, ker nastopa le na enem orodju al tko nekak. x^x

K. Čapek

Naši gimnastičarji ne tekmujejo, ker niso mnogobojci, kar je zahteva za udeležitev na OI. Kar v bistvu ni fer. Imamo pa na OI sodnico iz Slo Marjeto Kovač, ki je zelo priznana mednarodna sodnica.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...