aakhut 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Ti si cariiiicaaaaaaa Medalja je našaaaaaaaaaaaaaa imamo TRI lili TRIlili TRIlili...l.... ...pa ni še konc, upam, ne Joli spet neki, s chemer nimash nich....zato obstoja pregovor: KITITI SE S TUJIM ZLATOM 666 ZLOMKOU....TRALALA Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Matr si trotl, se za razliko od tebe znam veselit uspehov drugih slovencev. Berem na txt, da je vodilni amer v zadnjem strelu ustrelil v sosednjo tarčo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Matr si trotl, se za razliko od tebe znam veselit uspehov drugih slovencev. Berem na txt, da je vodilni amer v zadnjem strelu ustrelil v sosednjo tarčo oooo....sej se jst tut veselim uspehousam....nikjer pa ne pishem de so to NASHE kolajnepredvsem so njihove.....k so ulagal pa ulagal trudti pa doma pred TV sedish pa navijash (k te itaq nben razen sosedou ne slish) 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nova 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Vasko Bravoooooooooooooooooooooo Vesna, Klara Citiraj There is a difference between living and being alive. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Maš že spet drisko, aakhut? Ubožček, zdej že tud duhovna bruha iz tebe. :xx!: Bemu, ni še konec za Žbogarja, treba čakat do 16.00 :OO!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Ponovno start, bemu.......upam, da je to še bolš zanj. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Uaaa, pozabu, nekdanji "naš" Jasikevičius sesul ZDA, jim dal v končnici tekme v minuti 10 košev in vodil Litvo v zmago. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Vaaskoooooo gremo, še je v igri za bron, tesno bo, bemu, ne mormo vedno četrti bit, greeeeeemoooooo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 jesssss. je pobegnu mal Britancu s katerim se bije za bron.........greeeeeeemoooooooo Vaskoooooooooo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 jesssssss tko je bolj sladka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Jessssssssssssssssssssss...pa jo le ima-mo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 A tolk medalj? Ja, nisem gledala, noo... Hura za Slovence! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 jesssssss tko je bolj sladka Ja. Toooooooooooooooooooo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 A tolk medalj? Ja, nisem gledala, noo... Hura za Slovence! "Sam" ena, pa ta za tri. Za nas. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 ampak, pazi to, Mick je priznal, da sem Carica hehe ne mucika srček pa ne vem kaj še vse ljubkovalno uporablja , ampak preprosto Carica.... bravo jst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Hi-hi, kako zelo srečen je bil Žbogar na podelitivi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Čestitke našim v dosedanjem delu, čez slabe 1/2 ure pa navijamo za našo Jolo, da ji uspe po najboljših močeh... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 ....komentator, žalostno si komentiral in odpisal našo favoritko :xx!: Super Jola Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 sem prav napovedal tretje mesto Juipijej hehe jeah jeah ampak pismu me je stisnilo ko sem jo vidu pred finišom na šestem mestu, hejej, škoda da ne tečejo na 820m Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Braaaaaaaavoooooooo ..tako se bori, silovit, neverjeten finiš Jolande.................sm bil 100 m pred koncem že skor čist obupan :OO!: Izredno hiter tek. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 ...ja kje si pa Mutola , lahko bo brisala copate Joli , ko bo stala na stopničkah Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 kaj naj recem?! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 hejej, škoda da ne tečejo na 820m ......ja, mal se je taktično uštela, ni računala na tolk hiter tek verjetn. Kaj me briga, odlično se je borila, vsaka čast ........hi-hi, pa Mutoli je maznla medaljo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 sam res ej, kera miška... moči je mela za bit prva.... sam tempo ni prav tekla, pismu hehe si je misnla če zmagam mutolo sem prva.... na pol pa nič... tretja kaj bomo letos same bronaste Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.