Skoči na vsebino

Olimpijske igre 2004 atene

cosma

Recommended Posts

• Komentarji 286
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

tocno to!!! tut 805m bi bilo ok! pa mutola...ja, tako je! :palec:  x;)x

ampak me je pa prestrasila totalno  :eek:  drugic naj pove, ko ubere novo taktiko!!!

zaveterje pa to, to se dela na kolesu... kdaj pa teče merlenka?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

se bori, silovit, neverjeten  finiš Jolande
<sam mene sploh ni motu komentar takrat,ker je res blo videt ,da bo Zaostala, kao...sm pa <tut slutu ,da bo nekak po solsko Zašprintala...

<sam lej....<sm pa reku, če bo zaostala toliko, je zihr plačana!

<okej sedaj mamo kr nekaj medalij in tako smo lahko res ponosni x^x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

kok je Joli guten laufen yeaaaaaaaaaaaa .... :palec: x:Xx mački

Mutola...kaj čmo sreča je opoteča, dobra trkačica a tokrat je Joli potegnila malce.

Ni mi jasno zakaj Jola dobi bron, če ima isti čas kot drugouvrščena....pismo ta pravila včasih ne štekam.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:)x :palec:

Super. Prav neverjetno hiter tek, res no, ponavadi so teki na tako velikih tekmovanjih bolj taktični, teki na uvrstitev, ne glede na čas. Mah krasno, izjemno močna je, še bo veliko zmag, fenomalen finiš :palec: ..........turbo Joli x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Še 1x sem si ogledal tek na 800 m in res.......poklon Jolandi, v praktično izgubljeni situaciji (kakih 200-250m pred ciljem je bila trenutek celo zadnja) ni popuščala in se je borila do konca in.............uspela x:)x . Bravo. Sreče pa našim itak vedno mal zmanjka, tako, da pač ni srebrna......bemu.

Bravo, res "velik" tek. :palec: :palec:

K. Čapek

Včeraj pri frizerju (kje pa drugje) me je totalno razhudila ena gospa srednjih let tam okoli 60 je morala biti.

Modelka je izjavila, da ni prav da beli in temnopolti skupaj tekmujejo, ker jo moti, da so temnopolti boljši. :eek: :eek: :eek:

Če ne bi poznala frizerke, bi vstala in naredila sceno kokoši smotani beli, k bi ji vsaj perje odpadel :xx!:

Midve s frizerko sva rekli, da naju to ne moti in da naj zmaga tisti, ki je boljši pa kakršnekoli barva da je že. Ona pa spet, da ne ...da so črnci močnejši od belcev in da ni prav da tekmujejo skupaj, da njo to zelo jezi.

HALO! No comment! G. Hitler ste še pozabil nekaj modelov za seboj.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Po krivici odvzeta srebrna medalja... ampak, če je zadovoljna Joli...potem smo tut mi! Sama tekla, sama priborila...čeprav mi je vzel 1 let življenja...madona, tam v ravnini sem bila že čist obupana... pol pa šprint...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

HALO! No comment! G. Hitler ste še pozabil nekaj modelov za seboj.....

mislim da je zadeva obratna :D hitler je reku da so belci slabši,......

je padokaj očitno da so črnci močnejši... cel kup športov je kjer belci nimamo kaj iskat.... ampak ženski tek na 800m očitno ni eden izmed njih :D go joli

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino...nazaj v šolo... ;) ... Hitler ni nikol tega reku... da pa še vedno živijo Hitlerjanci??? Babo bi bilo treba okol ušes, kakšne klamfa...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Majica, na radiu slišim, da je bila v postopku preverbe naše pritožbe ugotovljeno, da je druga od Jolande bila tri tisočinke hitrejša :eek: :xx!: in Jolanda na to kot gostja na radiu pravi, da nima nobenih pripomb. x^x

K. Čapek

Še 1x sem si ogledal tek na 800 m in res.......poklon Jolandi, v praktično izgubljeni situaciji (kakih 200-250m pred ciljem je bila trenutek celo zadnja) ni popuščala in se je borila do konca in.............uspela x:)x . Bravo. Sreče pa našim itak vedno mal zmanjka, tako, da pač ni srebrna......bemu.

Bravo, res "velik" tek.  :palec:  :palec:

Kako to misliš zmanjka sreče????? Iz 8. mesta pritekla do medalje, kaj pa pol je sreča???? Je bila zadovoljna, jaz pa tudi, si zasluži kolajno, vsekakor. x:)x :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Kako to misliš zmanjka sreče????? Iz 8. mesta pritekla do medalje, kaj pa pol je sreča???? Je bila zadovoljna, jaz pa tudi, si zasluži kolajno, vsekakor.  x:)x  :palec:

To, da je iz osmega mesta pritekla na tretjo je bila močna volja, vztrajnost, borbenost, nepopustljivost, sposobnost, šprinterska sposobnost, rezultati treninga, talenta..........to, da ji je na 800 m zmanjkalo 3 tisočinke pa nesreča, tako kot 0,2 pike Debevca pri 130 al 30 strelih, če sem ga prav razumel. x^x

K. Čapek

Jola carica :palec:  (čeprav mi je živcev požrla :wacko: )

Pa še ena izjava od danes zjutraj:

- Zakaj je Joli zmanjkao 3 tisočinke do 2. mesta?

- Ker ima za številko premajhne joške :eek:  :vragec:  x:Dx

Sej to je za nase atletinje znacilno

V barceloni tud zarad brigitinih josk (premajhne) bla srebrna x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Jola carica :palec:  (čeprav mi je živcev požrla :wacko: )

Pa še ena izjava od danes zjutraj:

- Zakaj je Joli zmanjkao 3 tisočinke do 2. mesta?

- Ker ima za številko premajhne joške :eek:  :vragec:  x:Dx

To je dobronamerno rekel hrvaški komentator ob komentiranju teka na 800 m.....da če bi imela mal večja prsa pa bi bila prva. x;)x x:o)x

K. Čapek

Iz 8. mesta pritekla do medalje, kaj pa pol je sreča?Je bila zadovoljna, jaz pa tudi, si zasluži kolajno, vsekakor.
nalašč tko nardila, čist po šolsko, ( so mene tut tak učil, da je treba pršparat najprej zalogo, pole šelem na koncu vse od sebe dat..sama je tak scenarij izpeljala, lahko je zadoščena zaj :8):

(to se je delalo že v yu s takim nastopom) x:o)x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Ja, to je mislila naredit nalašč tako, samo ni pričakovala takega peklenskega tempa in vzdržljivosti sotekmic. Kakorkoli že......braaaaaaaavooooo :palec: , navdušen sem nad njeno borbenostjo in nepopustljivostjo. :palec: :palec:

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...