tinka 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 tocno to!!! tut 805m bi bilo ok! pa mutola...ja, tako je! ampak me je pa prestrasila totalno drugic naj pove, ko ubere novo taktiko!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 ....men tud Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 zdaj se nasa merlinka 200m v finale, pa bo!stara koka, dobra juha! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Kitajci so v basketu iz tekmovanja izločili svetovne prvake Jugose Dogaja v basketu, dogaja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 tocno to!!! tut 805m bi bilo ok! pa mutola...ja, tako je! ampak me je pa prestrasila totalno drugic naj pove, ko ubere novo taktiko!!!zaveterje pa to, to se dela na kolesu... kdaj pa teče merlenka? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 se bori, silovit, neverjeten finiš Jolande <sam mene sploh ni motu komentar takrat,ker je res blo videt ,da bo Zaostala, kao...sm pa <tut slutu ,da bo nekak po solsko Zašprintala...<sam lej....<sm pa reku, če bo zaostala toliko, je zihr plačana!<okej sedaj mamo kr nekaj medalij in tako smo lahko res ponosni Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 ....naši vložli protest, mogoče dobimo še srebrno Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2004 kok je Joli guten laufen yeaaaaaaaaaaaa .... mački Mutola...kaj čmo sreča je opoteča, dobra trkačica a tokrat je Joli potegnila malce. Ni mi jasno zakaj Jola dobi bron, če ima isti čas kot drugouvrščena....pismo ta pravila včasih ne štekam. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Proglasitev na 800m bo vsak moment Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Super. Prav neverjetno hiter tek, res no, ponavadi so teki na tako velikih tekmovanjih bolj taktični, teki na uvrstitev, ne glede na čas. Mah krasno, izjemno močna je, še bo veliko zmag, fenomalen finiš ..........turbo Joli Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Še 1x sem si ogledal tek na 800 m in res.......poklon Jolandi, v praktično izgubljeni situaciji (kakih 200-250m pred ciljem je bila trenutek celo zadnja) ni popuščala in se je borila do konca in.............uspela . Bravo. Sreče pa našim itak vedno mal zmanjka, tako, da pač ni srebrna......bemu. Bravo, res "velik" tek. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 JP Joli je prava, to da je Mutolo premagala je glih skor tolk k zlata + tega je pa se bron dobila Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 čestitke za joli!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2004 Včeraj pri frizerju (kje pa drugje) me je totalno razhudila ena gospa srednjih let tam okoli 60 je morala biti.Modelka je izjavila, da ni prav da beli in temnopolti skupaj tekmujejo, ker jo moti, da so temnopolti boljši. Če ne bi poznala frizerke, bi vstala in naredila sceno kokoši smotani beli, k bi ji vsaj perje odpadel :xx!: Midve s frizerko sva rekli, da naju to ne moti in da naj zmaga tisti, ki je boljši pa kakršnekoli barva da je že. Ona pa spet, da ne ...da so črnci močnejši od belcev in da ni prav da tekmujejo skupaj, da njo to zelo jezi. HALO! No comment! G. Hitler ste še pozabil nekaj modelov za seboj..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Po krivici odvzeta srebrna medalja... ampak, če je zadovoljna Joli...potem smo tut mi! Sama tekla, sama priborila...čeprav mi je vzel 1 let življenja...madona, tam v ravnini sem bila že čist obupana... pol pa šprint... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 HALO! No comment! G. Hitler ste še pozabil nekaj modelov za seboj.....mislim da je zadeva obratna hitler je reku da so belci slabši,...... je padokaj očitno da so črnci močnejši... cel kup športov je kjer belci nimamo kaj iskat.... ampak ženski tek na 800m očitno ni eden izmed njih go joli Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Nino...nazaj v šolo... ... Hitler ni nikol tega reku... da pa še vedno živijo Hitlerjanci??? Babo bi bilo treba okol ušes, kakšne klamfa... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Majica, na radiu slišim, da je bila v postopku preverbe naše pritožbe ugotovljeno, da je druga od Jolande bila tri tisočinke hitrejša :xx!: in Jolanda na to kot gostja na radiu pravi, da nima nobenih pripomb. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Še 1x sem si ogledal tek na 800 m in res.......poklon Jolandi, v praktično izgubljeni situaciji (kakih 200-250m pred ciljem je bila trenutek celo zadnja) ni popuščala in se je borila do konca in.............uspela . Bravo. Sreče pa našim itak vedno mal zmanjka, tako, da pač ni srebrna......bemu. Bravo, res "velik" tek. Kako to misliš zmanjka sreče????? Iz 8. mesta pritekla do medalje, kaj pa pol je sreča???? Je bila zadovoljna, jaz pa tudi, si zasluži kolajno, vsekakor. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Jola carica (čeprav mi je živcev požrla ) Pa še ena izjava od danes zjutraj: - Zakaj je Joli zmanjkao 3 tisočinke do 2. mesta?- Ker ima za številko premajhne joške Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Kako to misliš zmanjka sreče????? Iz 8. mesta pritekla do medalje, kaj pa pol je sreča???? Je bila zadovoljna, jaz pa tudi, si zasluži kolajno, vsekakor. To, da je iz osmega mesta pritekla na tretjo je bila močna volja, vztrajnost, borbenost, nepopustljivost, sposobnost, šprinterska sposobnost, rezultati treninga, talenta..........to, da ji je na 800 m zmanjkalo 3 tisočinke pa nesreča, tako kot 0,2 pike Debevca pri 130 al 30 strelih, če sem ga prav razumel. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Jola carica (čeprav mi je živcev požrla ) Pa še ena izjava od danes zjutraj: - Zakaj je Joli zmanjkao 3 tisočinke do 2. mesta?- Ker ima za številko premajhne joške Sej to je za nase atletinje znacilno V barceloni tud zarad brigitinih josk (premajhne) bla srebrna Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Jola carica (čeprav mi je živcev požrla ) Pa še ena izjava od danes zjutraj: - Zakaj je Joli zmanjkao 3 tisočinke do 2. mesta?- Ker ima za številko premajhne joške To je dobronamerno rekel hrvaški komentator ob komentiranju teka na 800 m.....da če bi imela mal večja prsa pa bi bila prva. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Iz 8. mesta pritekla do medalje, kaj pa pol je sreča?Je bila zadovoljna, jaz pa tudi, si zasluži kolajno, vsekakor. nalašč tko nardila, čist po šolsko, ( so mene tut tak učil, da je treba pršparat najprej zalogo, pole šelem na koncu vse od sebe dat..sama je tak scenarij izpeljala, lahko je zadoščena zaj (to se je delalo že v yu s takim nastopom) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Ja, to je mislila naredit nalašč tako, samo ni pričakovala takega peklenskega tempa in vzdržljivosti sotekmic. Kakorkoli že......braaaaaaaavooooo , navdušen sem nad njeno borbenostjo in nepopustljivostjo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.