estee 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 v koliksni meri te determinirajo tvoja znamenja? ali vpliva horoskop ze na samo oblikovanje zelja ali samo na uresnicitev?oz. ali sploh vpliva? tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 hja tole sva debatirala pred časom z mojim jogijskim gurujem, v bistvu višje ko si, manj si determiniran s horoskopom, na koncu se znajdeš vmes med vsemi znamenji nobeno več ne vpliva nate, to je takrat ko dosežeš razsvetljenje, ko uravnovesiš vse energije, do takrat pa si bolj ali manj pod vplivom in determiniran s tem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Determiniranost? Ali ce recem, vnaprej obsojen na propad? Vsekakor tezke besede, pa, ker sem zagovornica astrologije, menim, da se dolocenim vplivom ne mores izogniti. Zaradi determiniranosti? Hm..Ce si npr. Oven, si po ovnovsko oblikujes zeljo in jo na tak nacin tudi uresnicis...le zakaj nisi se malo pocakal, pretuhtal...ker si vnaprej obsojen, da razmisljas po ovnovsko? Ce je resitev v tem, sem za... Tudi ce se razsvetlim, si se vedno zelim po svoje, pa naj bom oven ali riba... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 v koliksni meri te determinirajo tvoja znamenja? ali vpliva horoskop ze na samo oblikovanje zelja ali samo na uresnicitev?oz. ali sploh vpliva? tnx V taki meri, da je popolnoma determinirano predvsem to, da ni nič dokončno določeno. lp Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.