Skoči na vsebino

Svetlobno okno

Žarek

Recommended Posts

Materializiram svetlobno okno, v katerega polagam svojo bolečo menstruacijo, dolge priprave nanjo in vse kar blokira mojo žensko energijo.Da bo moja energija na višku bom danes iz gline naredila kipec ženske.

žarek

Deli na socialnih omrežjih

Materializiram svetlobno okno, v katerega polagam svojo bolečo menstruacijo, dolge priprave nanjo in vse kar blokira mojo žensko energijo.Da bo moja energija na višku bom danes iz gline naredila kipec ženske.

žarek

ahtaj, da se ne bo šipa razbila x;)x

Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel.

ŽAREK

a je to tema sam za ženseke težave :o|o: :o|o: al kaj naj vržemo tle skoz okno xnckrivx xnckrivx

Samo zanima me -- to nisem mislil nič slabega s tem vprašanjem x:Xx x;)x

Vem, da si dobra in prijazna, da vsem želiš pomagati x:Xx x;)x :palec:

Če mi lahko prosim, mal razložiš, kako naj bi to okno delovalo :sori: :o|o: :eek:

:palec: :palec:

hm no kar se tiče mojega ustvarjanja, haha želela sem narediti nekaj ženskega in naredila sem kroglo.Jaaa samo ni enostavno narediti , je potrebno ogromno vrtenja in pravilni gibi rok.Zanimivo kaj vse pride ven.Ugotovila sem da najbolj enostavne stvari so najtežje. No v glavnem z mojo kroglo sem zelo zadovoljna, pa čeprav ni perfektna.Kako je z menstruacijo?Boljše.

Trudi

svetlobno okno sem si kar izmislila, ker mi je bolj všeč kot pa črna luknja, ker tako vem da blokade ki jih mečem vanjo se transformirajo v svetlobo:)))) x:Dx

Seveda se v črno luknjo tudi transformirajo, samo misel da blokada spada v nekaj črnega (grdega) mi enostavno ni všeč.Razumem pa pomen ki je zagotovo pozitiven in odličen!

lep dan

žarek

Žarek, lepo si si to zamislila.

Vse blokade in negativnosti se transformirajo v svetlobo.

Svetloba pa je simbol ljubezni, boga, skratka, nekaj pozitivnega. Vse negativno torej spreminjaš v pozitivno.

:palec: :palec: :palec:

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Bravo, se strinjam

Torej ko vse negativno spremeniš v pozitivno, se previ svetloba ki te obdaja je pozitivna in se torej navžiješ poz. energije, ki ti pa seveda v vsem pomaga...... super, samo čestitam ti lahko - Žarek x:Xx x:Xx x;)x x;)x xDDx

:palec: :palec:

zarek :palec: xsrcx

sem tudi jaz razmisljala enkrat o tem...pa mi ni tako motilo, ker crna lunja...ki je nevidna, in v katero vse izgine, ki pozre vso svetlobo

se invertno spremeni v belo luknjo, iz katere pa spet vse izhaja...nastaja... tako sem si jaz predstavljala. x:Ix

...neka verzija jing/janga, nekje gre neskoncno noter, na drugi strani neskoncno ven, transformirano v zacetno, belo svetlobo.

bigm! xcivx xinnox x:)x x:)x lepo pozdravljen :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

ja popolnoma se strinjam da je tudi črna luknja pozitivna seveda, razlika je le v tem kako si vsak od nas nekaj predstavlja.Nekateri so kristjani, drugi hindujci, tretji budisti, vse je isto in pelje k Bogu.Važno je da se pač sprejemamo take kot smo.

Bigm pozdravljen x:)x

žarek

Tudi jaz sem tak človek, da iz vsake še tako negativne stvari poskuša potegniti le pozitivno...ostalo pa vržem skozi svetlobno okno...

žarek : ni slaba ideja to s tem svetlobnim oknom in njegovim pojmovanjem

lp x:)x

Post mortum pocula nulla

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...