Apolonija 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Želim si, da bi mi rekel, da me ima rad, čeprav vem da se nobenega čustva ne da izsiliti, kajne?!? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 počasi... se daleč pride...kdor čaka.... dočaka xrosex xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Želim si, da bi mi rekel, da me ima rad, čeprav vem da se nobenega čustva ne da izsiliti, kajne?!? Samo predlog: Želi si raje, da bi te imel rad, ker mu potem ne bi bilo treba nič reči. Je bolje če pokažeš. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Apolonija, čustev se ne da izsiliti, ja, jih pa različno izražamo. Saj mogoče te pa ima rad, pa ti to kako drugače pokaže . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Saj mogoče te pa ima rad, pa ti to kako drugače pokaže hja, pokaže njemu razumljivem jeziku B. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 18. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ja, se učim brati med vrsticami... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 apolonija, drzim pesti drugace pa je najvecja ljubezen vedno v nas samih najprej se moramo imeti radi mi in sele potem lahko ljubezen pricakujemo od koga drugega Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Želim si, da bi mi rekel, da me ima rad, čeprav vem da se nobenega čustva ne da izsiliti, kajne?!? Samo predlog: Želi si raje, da bi te imel rad, ker mu potem ne bi bilo treba nič reči. Je bolje če pokažeš. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 21. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2004 Je res, je res! In ker pravijo da gre ljubezen tudi skozi želodec, ga čakajo zrezki v vinski omaki, riž z zelišči, solata in čokoladno pecivo z sladkim grehom...BO? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 http://www.mobisux.com/tabla/images/graemlins/eusa_naughty.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 izvedi strateški umik, potem samo čakaj reakcije. Sam to res pomaga Meni je tokrat....sem se malce nedosegljivo naredila, pa so bile hitro prijetne "reakcije" Ce te ima rad, ti bo itak pokazal...mu ne bo treba reci Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Oooo, Michelle Pokazat treba, ja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Hej Micki Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Želim si, da je en izletek uspel, da bo mala uživala na pripravah, da bo koleno zdržalo ter seveda, da bo tudi naš Akutek užival tam kamor gre, da se vam izpolnijo ljubezenske želje, želje povezane z zdravjem in tiste, kar tako... evo to so jaz želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Rad bi ti rekel nekaj lepega,nekaj kar nosim na dnu srca, ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 pa se bojim, da nimam moči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 a se bojim, da izdal bi ti vse , kar rad bi od tebe skril... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 in zadeva se ponovi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 21. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 21. avgust 2004 sweet... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Rad bi da veš, da se vrnil bom domov, k tebi vleče me... a do takrat želim da si tu.. ob meni zdaj, v mislih se vračam k tebi nazaj, želim da si tu, oh kako želim, želim da si tu.... mislim da so ble to tri želje... ribica migaj s tistim tvojim čarobnim repkom... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Ejej, to sem se naucila, se preden si mi ti "svetoval" A znas se kej, k bi blo men koristno? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 jz vsem želim, da bi meli radi... tako vas bodo imeli tudi drugi radi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 ŽELIM SI, DA BI BIL PRAVI ŠKRAT humano radoveden, kot miškapustil odtis mi na ustnicah, danes sem si še posebno vzel čas zate Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Ne želim si, da bi mi rekel, da me ima rad. Želim si, da mi to pokaže. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2004 takole? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.