Apolonija 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ohohohoho,mam rad take mamice! Ma ja...če vrjameš.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Naj gre energija v pravo smer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 22. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2004 Hja....res si želim...da bi me objel...tak dan danes.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 ..Želim si , da nekdo, ki ga imam res rada, občuti moje misli in želje ..... kljub daljavi med nama.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Hja....res si želim...da bi me objel...tak dan danes.... Js bi se pa dons stisku! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 .Kdor omejuje svoje želje, je zmeraj bogatVoltaire .preveč želim imeti, zato nočem ničesarE.M.Remarque .Kar si želimo, to radi verjamemonem. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Jz bi pa rekel ko imam, hočm še več! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 ni dobro za zdravstveni duševni apetit tudi ženska ni mašina .Moda je kot droga, kdor je zasvojen z njo,vedno jo uboga Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 ni dobro za zdravstveni duševni apetit tudi ženska ni mašina .Moda je kot droga, kdor je zasvojen z njo,vedno jo uboga Nis prov razumela! To se pa strinam ja: ženske so droga.zlo si ubog, če te ne uboga! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 .Darovana dišava je slajša kot sladkor Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lotos 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 MMmm..želim si, da bi danes odšel za mano....mi rekel naj te počakam.....me pogledal v oči.....brez laži....mi rekel da me čutiš....tako kot jaz tebe. Dragi..ko bi vedel.. ... Citiraj Be what you want to be Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Mmmmm, ko bi vedel... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 .mi rekel naj te počakam....me pogledal v oči....brez laži...mi rekel da me čutiš...tako kot jaz tebe. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 .Darovana dišava je slajša kot sladkor Podarjena pa kt ambra! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 .sm šu gledat, pa prav: (fr.ambara)dišeča ,smoli podobna snov, ki jo izloča črevesje nekih kitov Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 nadvse si želim, da bi se moški, ki ga ljubim, kljub temu da mi je povzročil in mi še vedno povzroča hudo bolečino,vrnil v moj objem. želim si, da bi spoznal,da sva skupaj lahko srečna, ker vem da sva ustvarjena drug za drugega! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Pozdravljena! Zelo lepo, poskusi še pri Zlati Ribici, lepo nedeljo, B. Sory, saj sva v Zlati Ribici, zato ti tudi to iskreno želim, da se najdeta... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Js si pa želim zdaj nekaj časa LJubezenski mir... nobenih bejbik v prekratkem krilu (prekratko je vse nad gležnji ) k zdaj se mi res ne da preganjat naokrog bejbik, tko da lunatke nobenih nude fotk, kak mesec, in lublančanke upam da bodo začele nosit bunde pa to, da si js mal odpočijem, od vsega tega, počasi in u easy.... me mal utruja stvar... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 nino, postal boš medved in polh? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Veš kak je to, pol grem dol se skopam, mal pristrižem bradico, se pogledam v ogledalo, vidim enga hudga tipčka, in takoj mi je jasno da to ne bo šlo tko Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Life sucks!!! Make it better! :xx!: Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Don ¨'t worry, be happy..... sej bo, dokler si živ, lahko še vse na glavo obrneš! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.