izgubljen 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 :love:Principesa zelim ti ,da se ti uresnicijo vse zelje in ti se jaz malce zaigram:-))))) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 no ribka dons vidmo kok sva se kej potrudile! poa pomagaj vsem k rabjo mal spodbude! xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Tudi jaz si želim, da bi mi rekel, da me ima rad. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Many are fisehs in the see, please fishy, tell me where to find the one for me... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Amen. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Tudi jaz si želim da bi mi rekel, da me ima rad, čeprav tako kot je reklaApolonija nobenih čustev se ne da izisliti! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 želim si isto. In vsako čustvo se da izsilit, samo moraš malo logično razmišljat. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Že, ampak ali je potem to čustvo iskreno....? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 Ne ne, čustva se ne da izsiliti, moraš ga samo iz človeka izvbiti. To se pa že lepše sliše, kajne? Še vedno mi ni uspelo iz nekoga izvabit tistih čustev, ki bi jih rada videla Dajmo Ribi, migaj, migaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Jaz bi pa resnično rada spet iz njegovih ust slišala, da me ima rad... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 držim pesti zate Tinal , ker si škorpijonka in vem, kako je to lepo slišati , če je iskreno Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Merci... xrosex Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 za tinči!!!! da ji reče da jo ma rad... neskončno rad! xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 za Tino Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 za razrešitev ene nemogoče situacije...v najvišje dobro... za tino....in vse, ki potrebujejo pomoč in podporo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 LOVE U ALL!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 in in in????že kšne novičke kako se je iteklo? samo zanima če je Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Ribica, pomagaj se meni, da bom koncno ljubila in bila ljubljena nazaj, tako kot si zasluzim... Pa vsem ostalim dusicam, ki si zelijo enako, kot jaz, tudi pomagaj, saj bos naredila veliko dobrih del in mi vsi ti bomo neskoncno hvalezni in te ne bomo nikoli pozabili.... Hvala, hvala, hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>in in in????že kšne novičke kako se je iteklo? samo zanima če je Mislim, da gre zelo na boljše...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 jupi!!!! ful vesela zate!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Ribi, lubica, se enkrat te prosm za dons, da bo lepo, pa da ne bom nepotrpezljiva, pa da se bo kej lepga zgodil (ksn lupck ).....snegca si nam ze natrosla, se ljubezni obilo, prosim....hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 ribica, da bi se nekaj zgladilo mi je res zelo pomembno... prosim... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
neko-kao-ja 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 ej rib'ca, dej me ze uslis... ne morem vec cakat... Citiraj Ne ostavljati tragove za sobom... Isto kao ne postojati... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ribica, da bi se nekaj zgladilo mi je res zelo pomembno... prosim... in kako je šlo? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.