El Nino 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>in kako je šlo? Jo morem še vprašat.... počas bo pozabla... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 ribica...za enga frenda.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jo morem še vprašat.... počas bo pozabla... Kaj to??? Dej povej, če se je dobro izšlo??..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 men tud, men tud!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Dej ribica, tokrat se pa res potrudi, please, dej no...... Make my wish come true! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Wibica lepo, prijetno in sproščeno prosim... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Ribicaaaaaaaaaa, ne pozabt name. Mislm, da je moja stevilka ze zdavnej na vrsti, kaj pravis? xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Wibica lepo, prijetno in sproščeno prosim... hvala wibica Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 tale ribika je pa prov fajna.... jz mam še eno željico pa nej mi pomaga na poti uresničitve, k mi res ful pomeni, da se začne kej dogajat v to smer... zdej bi bil že cajt... hvalček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 iiiiiiiiiiiiiiiiiii hvala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 za aiwo in hvala v mojem imenu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ful happy. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 tnx mišelči!!!sej bo. sam odločt se morm zares. tko. in odločila sem se. zdej pa da vidmo, če rata... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>tnx mišelči!!!sej bo. sam odločt se morm zares. tko. in odločila sem se. zdej pa da vidmo, če rata... Kdor ne riskira, ne profitira! Good luck, Aiwa!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 I want my B. Magic woman tonigth... hihi hja pa sladke sanje, želim za vse lunatke, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 uuuuuu!!!!waw! ob taki podpori ma da mi rata. juhej! gremo novim zmagam na proti al kwa že? hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Good luck, Aiwa, tud z moje strani. Pa hvala vsem, k nam zelite dobro. Jst tud prosm, spet, za to kar si najbolj zelim...pravjo, da ce si zadost mocno zelis, da vse vesolje stremi k temu, da ti to zeljo uresnici. No vesolje in ribicica nasa lepa....potrudta se za mojo zeljo. Skupaj nam bo uspelo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 I wish, i wish... mah, da bi se neki uredilo, pa se kr noče... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 kwa ninči, kwa? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Ribi migaj migaj migaj, zelo te potrebujem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> kwa ninči, kwa?Noče povedat.... Važn, da fishy ve, pa da bo bolje.... Jz si pa želim... pa sej si sam to želim, kar fishy že ve... No, fishy, pol pa nared kej.... pretty please.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 fishie wiggle that tail dvokratno za ponedeljek Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>Noče povedat.... Važn, da fishy ve, pa da bo bolje.... Jz si pa želim... pa sej si sam to želim, kar fishy že ve... No, fishy, pol pa nared kej.... pretty please.... No fishy še zame mal pomigi, s tvojo plavutko želim si dobre volje, in pravega pristopa, v stvareh ki me čakajo v prihodnosti, rad bi svoj optimizem, in želim si da bi se spremembe, ki me neizogibno napadajo, spremenile stvari na boljše... Hvala hvala ribica... nisem mislil lih tko ampak... jebat ga, vsega ne morem met, mam pa lahk pravo pot... Popravljeno 13. februar 2005 -> El Nino Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Rada vas mam... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 hihi enako enako Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rada vas mam... ja lubica sestradana (hi hi hi) jz tud tebe imeti raaadddaaa!!!! še mal pa si na cilju, ne? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.