Skoči na vsebino

želim si

Apolonija

Recommended Posts

• Komentarji 480
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx

tale ribika je pa prov fajna....

jz mam še eno željico pa nej mi pomaga na poti uresničitve, k mi res ful pomeni, da se začne kej dogajat v to smer... zdej bi bil že cajt...

hvalček :flowerface: xcrossfingx

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

Good luck, Aiwa, tud z moje strani. Pa hvala vsem, k nam zelite dobro.

Jst tud prosm, spet, za to kar si najbolj zelim...pravjo, da ce si zadost mocno zelis, da vse vesolje stremi k temu, da ti to zeljo uresnici. No vesolje in ribicica nasa lepa....potrudta se za mojo zeljo.

Skupaj nam bo uspelo! :palec: :mezik: :inlove: xflowx :flowerface: :love:

xgoldfishx fishie wiggle that tail dvokratno za ponedeljek xcrossfingx :sorcerer:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

(popravljeno)
<{POST_SNAPBACK}>Noče povedat....  :o|o:  Važn, da fishy ve, pa da bo bolje....  x:Dx

Jz si pa želim... pa sej si sam to želim, kar fishy že ve... No, fishy, pol pa nared kej.... pretty please....  :inocent:  :2src:  x:Ix  x;)x

xwizardx  xgoldfishx  xcrossfingx  xsrcbumx  xgoldfishx

x;)x

No fishy še zame mal :P pomigi, s tvojo plavutko :D xcrossfingx želim si dobre volje, in pravega pristopa, v stvareh ki me čakajo v prihodnosti, rad bi svoj optimizem, in želim si da bi se spremembe, ki me neizogibno napadajo, spremenile stvari na boljše...

Hvala x:)x

hvala ribica... nisem mislil lih tko ampak... jebat ga, vsega ne morem met, mam pa lahk pravo pot... :) xsrcx

Popravljeno -> El Nino
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...